• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

günaydın hanımlar:KK68:bugün mecburen sabah 7 de kalkar kalkmaz tartıldım,dün eve gidince ayak bileklerimin davul gibi şiştiğini gördüm,hala ellerimi bile kapatamıyorum,regl ödemi beni böyle yapıyor,şu birkaç gün çok yoğunum,tatile çıkacağım için işleri toparlamam lazım,neyse kilomu bildireyim,yarından itibaren spora düzenli başlayacağım inşallah
geçen cuma 101.7
bugün 100,2
fark 1.5
bu arada bayrama kadar 5 kilo yarışında bugünkü kilolar esas alınacak değil mi,gençler de dahil yarışa hadi hayırlısı,kızım özlem senin neyine gençlerle yarışmak:KK70::KK70::KK70::KK70:
bugün daha giremeyebilirim akşama eve gidince bakarım geçmişe ve bildirimlere:KK25:

DİKKAT DİKKAT BAYRAMA KADAR 5 KG VERME YARIŞI YAPIYORUZ
tam 4 hafta var... ve istersek verebiliriz yarışımız geçen haftanın kiloları alınarak başlayacaktır.

katılımcılar
aeben aeben /69.9////
G guziss35 /74,5////
ozlemkartal ozlemkartal /101,7/100,2///
@MorVampirella/62.6////
gamze21 gamze21 /72////
sara_28 sara_28 /105,7////
Sarayca Sarayca /64.5/64,5///
@Zhre_ /97,2////
@Antepia27 /110////

Günaydın herkese
Geçen hafta 79.8
Bu hafta 79
Fark 800 gram
Yüzde 1.01
moni moni

Tebrikler canım süper bir yuzde

Teşekkür ederim canım sen kaç kilosun hele de bakem :KK39:

Bugün başladım sabah 113.3tum bunun 2 3 kilosu odemdir çabuk gider yarın ki kilomu bildireyim

Günaydınlar
Geçen hafta 71.5
Bu hafta 70.9
Fark 600 gram
Yüzde %0.84 :KK49:

Çok güzel tebrikler canım

günaydın hanımlar:KK68:bugün mecburen sabah 7 de kalkar kalkmaz tartıldım,dün eve gidince ayak bileklerimin davul gibi şiştiğini gördüm,hala ellerimi bile kapatamıyorum,regl ödemi beni böyle yapıyor,şu birkaç gün çok yoğunum,tatile çıkacağım için işleri toparlamam lazım,neyse kilomu bildireyim,yarından itibaren spora düzenli başlayacağım inşallah
geçen cuma 101.7
bugün 100,2
fark 1.5
bu arada bayrama kadar 5 kilo yarışında bugünkü kilolar esas alınacak değil mi,gençler de dahil yarışa hadi hayırlısı,kızım özlem senin neyine gençlerle yarışmak:KK70::KK70::KK70::KK70:
bugün daha giremeyebilirim akşama eve gidince bakarım geçmişe ve bildirimlere:KK25:

Ayy göremeyince merak etmiştim canım bu arada super vermissin

@Ssy8491 geçmiş olsun o yaşta kırık zor olur :KK43:
Günün ilk kilo bildirimi benden gelsin

Geçen hafta : 105.7
Bu hafta. : 104.7
Fark. : - 1 kilo
Yüzde. : 0.94

moni moni

tebrik ederim:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Günaydın herkese
Geçen hafta 79.8
Bu hafta 79
Fark 800 gram
Yüzde 1.01
moni moni
tebrik ederim :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Canım bu 4 gün olayı ne acaba ben kaçırmışım galiba

4 günlük bi diyet güziscim, diyete ara verip adapte olamadığım için yapıyorum, bir ara yazarım nasıl olduğunu aeben aeben imiz bize öğretmişti :-)

Son düzenleme:
Bugün başladım sabah 113.3tum bunun 2 3 kilosu odemdir çabuk gider yarın ki kilomu bildireyim

bugün bol su iç canım ayaklarını uzatarak dinlen ödemlerin geçsin yarına bile tam geçmeyebilir en azından bende öyle oluyor iki üç günde anca düzeliyorum ben neyse gerçek kilona gelince bildir yarışa kaldığımız yerden devam seni kendime daimi rakip ilan ettim :halay::halay::halay::halay::halay::halay::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Kızlar selamlar çok güzel başlayan tatilimiz hüsranla sonuçlandı kayinvalidem onun annesi ben hep beraber termal kaplıcaya gitmiştik pazartesiden bu yana yarın dönücektik anneanne düştü ayağını kırdı 85 yaşında kadın şimdi hastanedeyiz bir haftaya ameliyata alacaklar bende bu gece onlarla hastanede kalıyorum tuvalet işi biraz zorlu oluyor ne zaman eve geçerim bilmiyorum moni moni kaptanım bu hafta beni tartidan muaf edermisiniz ben yine her gün menü bildiriminde bulunurum ALLAH'IN izniyle
Çok geçmişler olsun hemşom :(.
Allah yardımcısı olsun ....

geçen cuma 101.7
bugün 100,2
fark 1.5

tebrik ederim canım

DİKKAT DİKKAT BAYRAMA KADAR 5 KG VERME YARIŞI YAPIYORUZ
tam 4 hafta var... ve istersek verebiliriz yarışımız geçen haftanın kiloları alınarak başlayacaktır.

katılımcılar
aeben aeben /69.9////
G guziss35 /74,5////
ozlemkartal ozlemkartal /101,7/100,2///
@MorVampirella/62.6////
gamze21 gamze21 /72////
sara_28 sara_28 /105,7////
Sarayca Sarayca /64.5/64,5///
@Zhre_ /97,2////
@Antepia27 /110////

benimki bu haftanın kilosuda olabilir çünkü beş kilo neki ben daha fazla verecem bi kere :p:p:p:p:p:p

Sarayca Sarayca

Son düzenleme:
Back
X