Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

zaten dyet yaptığını duyunca hemen herkes bir doktor bir diyetisyen falan kesiliyor başımıza yaptıkları yorumlarda o kadar saçma ki ben de söylemiyorum diyet yaptığımı kilo vermişisn diyen olunca da size öyle gelmiş aynıyım diye kesip atıyorum yoksa hemen sinir bozan şeyler söylüyorlar

En iyisini sen yapıyorsun aslında
Şu çenemi bi tutmuyorum ki :KK67:
Bu hayatta Ne çekiyosam çenem yüzünden cekiyorum:kızgın:

Sşz neler yaptınız bakalım geçmişe bakamadım henüz , uygun bir zamanda okuycam inş .
Bağdan bahçeden getirdiklerimi bi halledeyim . Misafir olarakta1 yegenimi evine burakıp 2 yegenimi alıp geldim ...:KK70::KK70:
İyiyim ortim sanada kolay gelsin:KK15:
Huuu bacı elin mahküm çünkü benle yarışa girdin kimle dans ettiğinin farkındamısın :KK70::KK70::KK70::KK70:
Farkındayım ortim seni geçecem :KK76:
BEn niye etiketlenmiyorum menülerine motican :KK45:
Bundan sonra etiketlerim
Yorum yap puan ver yildizimi eksik etme :KK15:
naçizane fikrim akşam geç vakit yenen meyvelerdendir o artı,meyve yerine koyu ayran yada birkaç çiğ kuruyemiş yesen olmaz mı

bu kez becereceğiz,biz kadın olarak bu hayatta neleri başardık yiyeceklere yenilmeyelim artık,burası,buradaki aynı şeyleri yaşamış aynı çaba içindeki hanımlar oalarak destekle yaparız biz..
Olur tabiki çok sağol yorumun için :KK19:
İlacım bugün bitiyor artık geç saatte o meyveyi yemem

~~~21 AĞUSTOS~~~
***KURBAN BAYRAMI HEDEFLERİ***

@miyaww__>>
@Zhre_>>
@guziss35>>

@Monaalizza>>
@MorVampirella>> 58
@Dumbledore>>
@Ya habibi>>
@Sarayca>>59.4
@Antepia27>>105,5
@Ssy8491>>90
@vorones>>
divinity divinity >>65
Zerosima Zerosima >>52
@evinizinmimari>>73
aeben aeben >>
sara_28 sara_28 >>95
@gamze21>>
@ozlemkartal>>95
@Deryagundz13>>
@dtdentist>>
@Birumut55>>
@mavili38>>68

Kızçelerim:anne:
herkes kurban bayramı hedeflerini belirleyip yazsın.:KK56:
:KK200:

Zaten bayramın 3.günü kına gecem var :))

Allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin seni canım benim :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Aminn inşallah pişman olmam hala çok korkuyorum evlenmeye o_O:KK37:

düğüne az kaldığı için bu korkular çok normal panik yapma hatta düğün günü vazgeçsem mi acaba diye düşünenler bile vardır ama düğün olup bittikten sonraki gün ben niye bu kadar stres yapmışım ki diyeceksin inan bana bunlar çok normal duygular canım sen relax ol derin nefes al ver bugünlerin tadını çıkarmaya bak hayatının en güzel en özel günleri çünkü tamam mı ablacım :KK19::KK19::KK19::KK60:

Yeni gelen arkadaşlarımız var baya ne güzel baya kalabalıklasmışız:KK200:
Kendimi tanitayim 31 mayısta katıldım gruba
27 yaşında 168 boyundayım 89 kiloydum 79.4 çıktım bu sabah. Ilk hedefim 65 ı görmek daha sonra 55 e kadar inmek istiyorum nasipse
Iktisat mezunu ev hanımıyım eşimin görevi nedeniyle Mardin de yaşıyorum bir oğlum var
Inşallah hep beraber hedeflerimize ulaşırız burada:KK68:

Niye korkuyosun kuzumm:anne: çok çok mutlu ol inşallah ne güzel sevdiğin insanla hayatını birlestiriyosun :KK200:

Hep evlenmeye korkan birisi oldum istemiyordum da sanki evlenince herşey çok kötü olacak gibi görümce kaynana derdi hayatın kısıtlanması falan filan ne bileyim evlilik fobisi heralde :D

Yeni gelen arkadaşlarımız var baya ne güzel baya kalabalıklasmışız:KK200:
Kendimi tanitayim 31 mayısta katıldım gruba
27 yaşında 168 boyundayım 89 kiloydum 79.4 çıktım bu sabah. Ilk hedefim 65 ı görmek daha sonra 55 e kadar inmek istiyorum nasipse
Iktisat mezunu ev hanımıyım eşimin görevi nedeniyle Mardin de yaşıyorum bir oğlum var
Inşallah hep beraber hedeflerimize ulaşırız burada:KK68:
Bak bir 27 lik daha :-).
Hep 40 lılar olcak değil ya :/)
Tekrar hoşgeldin o zaman tatil dönüşü :68:

düğüne az kaldığı için bu korkular çok normal panik yapma hatta düğün günü vazgeçsem mi acaba diye düşünenler bile vardır ama düğün olup bittikten sonraki gün ben niye bu kadar stres yapmışım ki diyeceksin inan bana bunlar çok normal duygular canım sen relax ol derin nefes al ver bugünlerin tadını çıkarmaya bak hayatının en güzel en özel günleri çünkü tamam mı ablacım :KK19::KK19::KK19::KK60:

Ayy inşallah düğün öncesi stresten böyleyimdir sonu iyi olur cidden ufacık bişeyde evlenince bunun bin beteri mi olur acaba diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum :KK51::KK60:

Back
X