Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Zerom nasıl karar verdinya evlenmeye :-).

Valla abla ağız dil bağlanıyor kısmet olunca diye bir tabir var ya hah işte o kesinlikle ben istemiyorum istemiyorum diye diye şu an hazırlık içersiindeyim nişanlıma güveniyorum çoğu konuda ama yine de korkuyorum acaba değişir mi diye :KK17::KK55:

~~~21 AĞUSTOS~~~
***KURBAN BAYRAMI HEDEFLERİ***

@miyaww__>>
Zre_ Zre_ >>
@guziss35>>

@Monaalizza>>
@MorVampirella>> 58
@Dumbledore>>
@Ya habibi>>
@Sarayca>>59.4
@Antepia27>>105,5
@Ssy8491>>90
@vorones>>
divinity divinity >>65
Zerosima Zerosima >>52
@evinizinmimari>>73
aeben aeben >>
sara_28 sara_28 >>95
@gamze21>>
@ozlemkartal>>95
@Deryagundz13>>
@dtdentist>>
@Birumut55>>
@mavili38>>68

Kızçelerim:anne:
herkes kurban bayramı hedeflerini belirleyip yazsın.:KK56:
:KK200:

Zaten bayramın 3.günü kına gecem var :))
Grupça toplanıp gelsek ne güzel olurdu:110:

Yeni gelen arkadaşlarımız var baya ne güzel baya kalabalıklasmışız:KK200:
Kendimi tanitayim 31 mayısta katıldım gruba
27 yaşında 168 boyundayım 89 kiloydum 79.4 çıktım bu sabah. Ilk hedefim 65 ı görmek daha sonra 55 e kadar inmek istiyorum nasipse
Iktisat mezunu ev hanımıyım eşimin görevi nedeniyle Mardin de yaşıyorum bir oğlum var
Inşallah hep beraber hedeflerimize ulaşırız burada:KK68:

memnun oldum bende sara 11 temmuzda buraya katıldım 106,5 kiloydum şimdi 104,0 kiloyum diyetisyen kontrolünde kilo veriyorum bu hafta verdiğim kilo yağdan gitmiş bunu için bugün benden neşelisi yok çalışıyorum çocuğum yok olsun diye uğraşıyorum kilo vermek istememin en büyük sebebide bu diyebilirim :KK19::KK19::KK19:

memnun oldum bende sara 11 temmuzda buraya katıldım 106,5 kiloydum şimdi 104,0 kiloyum diyetisyen kontrolünde kilo veriyorum bu hafta verdiğim kilo yağdan gitmiş bunu için bugün benden neşelisi yok çalışıyorum çocuğum yok olsun diye uğraşıyorum kilo vermek istememin en büyük sebebide bu diyebilirim :KK19::KK19::KK19:
Allah gönlüne göre versin saracım :68:

Kilon içinde tebrikler ;)

Ayy inşallah düğün öncesi stresten böyleyimdir sonu iyi olur cidden ufacık bişeyde evlenince bunun bin beteri mi olur acaba diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum :KK51::KK60:

inşallah hiçbirşey korktuğun gibi değildir canım düğün stresinden şu anda sende müstakbel eşinde çok alıngan ve herşeyi yanlış anlamaya o kadar müsaitsinizki ama bugünlerde herşeyi duymayın görmeyin düğünden sonra daha sakin olacağınız için herşey daha netleşir o zamanda keşke o günlerde o kadar stresli olmasaymışım dersiniz

gezegenfeza gezegenfeza ablam nasilsin? Nasıl geciyo tatilin? Inşallah memnunsundur Formunu koruyabildin mi canim benim? Kilo durumların nasıl?
Tatilden bu sefer pek bişey anlamadım canım.
Kiraladığımız araç bozuldu, daha küçük araba verdiler. Bavullarımız sığmadı, birazını arabanın içine aldik.
Bozulan aracın tamiri çok fazla tutuyormuş, bizden almaya uğraşıyorlar. Hayırlısı diyoruz, kaza bela olmasın, sağ selim evimize dönelim inşallah.
Geze geze eve geldik, elektrik, su yok. Babamlara gittik. 1 hafta orda burda idare ettik. Elektrik ve suyu açtırdık, doğalgaz açılmadı, banyo işlerini yakınlarımızda hallettik. Bu aralar oda bağlanacak, bizimse 1 haftamız kaldı.
Haftaya bugün dönüş yoluna çıkacaz.
Formuma gelince, hiçbirşey umduğum gibi gitmedi. Çok yanlış şeyler yedim ama tok karnına bile umduğumdan az çıktım. Artık eve dönünce azami dikkat edip bir an önce gruba girmem lazım

inşallah hiçbirşey korktuğun gibi değildir canım düğün stresinden şu anda sende müstakbel eşinde çok alıngan ve herşeyi yanlış anlamaya o kadar müsaitsinizki ama bugünlerde herşeyi duymayın görmeyin düğünden sonra daha sakin olacağınız için herşey daha netleşir o zamanda keşke o günlerde o kadar stresli olmasaymışım dersiniz

Onunla öyle çok büyük kavgalarımız yok aslında bazen ben benle fazla ilgilenmediğinden kırılıyorum ama ona da hak veriyorum çok yoğun çalışıyor ama genel olarak sıkıntımız yok nedense düğün yaklaştıkça daha çok kayınvalidemin tavırları değişti gibi hissediyorum nişanlımın olmadığı ortamda söylediği konuştuğu şeyleri nişamnlım farklı bir şekilde düşüncesini dile getirdiğinde onu destekliyor ama o yokken farklı söylüyordu bu da beni biraz korkuttu yalan olmasın şaşırdım çünkü

Onunla öyle çok büyük kavgalarımız yok aslında bazen ben benle fazla ilgilenmediğinden kırılıyorum ama ona da hak veriyorum çok yoğun çalışıyor ama genel olarak sıkıntımız yok nedense düğün yaklaştıkça daha çok kayınvalidemin tavırları değişti gibi hissediyorum nişanlımın olmadığı ortamda söylediği konuştuğu şeyleri nişamnlım farklı bir şekilde düşüncesini dile getirdiğinde onu destekliyor ama o yokken farklı söylüyordu bu da beni biraz korkuttu yalan olmasın şaşırdım çünkü

ah şu kayınvalideler ama boş ver sen nişanlınla sorununuz yoksa sakin bir şekilde konuşursun bu konuyu canım herşey konuşularak halledilir :KK19:

Tatilden bu sefer pek bişey anlamadım canım.
Kiraladığımız araç bozuldu, daha küçük araba verdiler. Bavullarımız sığmadı, birazını arabanın içine aldik.
Bozulan aracın tamiri çok fazla tutuyormuş, bizden almaya uğraşıyorlar. Hayırlısı diyoruz, kaza bela olmasın, sağ selim evimize dönelim inşallah.
Geze geze eve geldik, elektrik, su yok. Babamlara gittik. 1 hafta orda burda idare ettik. Elektrik ve suyu açtırdık, doğalgaz açılmadı, banyo işlerini yakınlarımızda hallettik. Bu aralar oda bağlanacak, bizimse 1 haftamız kaldı.
Haftaya bugün dönüş yoluna çıkacaz.
Formuma gelince, hiçbirşey umduğum gibi gitmedi. Çok yanlış şeyler yedim ama tok karnına bile umduğumdan az çıktım. Artık eve dönünce azami dikkat edip bir an önce gruba girmem lazım

geçmiş olsun canım aksilikler peşpeşe olmuş ama Allah beterinden korusun sağlığın yerinde sevdiklerin yanındamı gerisini çokda takma herşey halolur

geçmiş olsun canım aksilikler peşpeşe olmuş ama Allah beterinden korusun sağlığın yerinde sevdiklerin yanındamı gerisini çokda takma herşey halolur
Çok şükür, geri kalan herşey yolunda
divinity divinity ve kocası sağolsun, bizim hem sağ kolumuz hemde sol kolumuz:KK200:

Back
X