- 27 Temmuz 2016
- 3.487
- 16.667
- 208
Iyim cok sukur se n nasilsin, evet Biraz yogun geciyor kvler burdaEpeydir az görüyorum seni :) Nasılsın nasıl gidiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyim cok sukur se n nasilsin, evet Biraz yogun geciyor kvler burdaEpeydir az görüyorum seni :) Nasılsın nasıl gidiyor
Evetkardeştiniz değilmi siz
anladım canım..Ablacim işte yağmur yapınca yiyemedim tavuğu simit ve meyve suyu yaptım artık
Söylemesen anlamadıydımmalum burda bana hergün haftasonu

Olur tabiki çok sağol yorumun için
İlacım bugün bitiyor artık geç saatte o meyveyi yemem

tebrikler canım çok iyiçok neşeliyim hemde çok diyetisyen kontrolüm vardı herşey yolunda verdiğim kilolar yağdan gitmiş ben sevinmeyeyimde kim sevinsin

allah mesut etsin bir ömür boyu canım,tadını çıkar bu günlerinZaten bayramın 3.günü kına gecem var :))
 ama çok yedim gibi geldi,yorumlayın kızlar,birazdan yürümeye çıkacam
ama çok yedim gibi geldi,yorumlayın kızlar,birazdan yürümeye çıkacamiyi akşamlar hanımlar,bugün 3 öğün yapmam gerekti ama sevmedim ben 2 öğünü seviyorum
PAZARTESİ MENÜSÜ
10.00, 2 yumurtalı peynirli omlet,içinde 1 tatlı kaşığı anamın yaptığı kahvaltı salçası
bolca kıl biber
5 ceviz
yarım anjelik,1 kiraz,1 çilek
biraz sütlü kahve
15.00, 1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
19.00, 1 kocaman peynirli salata nar ekşili
1 kuru incir,2 kuru kayısı,1 tatlı kaşığı doğal kaymak
2 ceviz
üstüne kocaman sade Türk kahvesi
tatlı krizini geçiştirdim böyle çok da nefis oldu,baklava haltetmişama çok yedim gibi geldi,yorumlayın kızlar,birazdan yürümeye çıkacam
Sabah
1 dlm krpekli ekmek
Domates salata
1 kk peynir
1 yumurta
2 bardak siyah cay
Oglen
2 bardak filtre kahve
2 lokum
Aksam
1 tas tavuk corbasi
1 tavuk boynu
2 kaşik bulgur
Mantar sote
Su
Ara
Ananas
1 top dondurma
Su 2 lt
Spor toplam 1 saat (sporaletleri)
 aeben
 ortim menumu yorumlarmisin

aeben
 ortim menumu yorumlarmisin gezegenfeza
  kız neler olmuş öyle,

gezegenfeza
  kız neler olmuş öyle,evet canım bana da çok yedim gibi geldi ama sebebi akşam öğününün geç vakte kalması iki öğün daha iyi akşamı 16-17 gibi kapatsam meyve sorun olmazdı,kahveye de sütü 1/3 oranda koyuyorum tam sütlü sevmem,regl yüzünden bunlar hepSütlü değilde sade kahve içmelisin kaymak fazla olmuş birde kuru meyveler fazlaca şeker içerir gece yememelisin canım
gezegenfeza kız neler olmuş öyle,
evet canım bana da çok yedim gibi geldi ama sebebi akşam öğününün geç vakte kalması iki öğün daha iyi akşamı 16-17 gibi kapatsam meyve sorun olmazdı,kahveye de sütü 1/3 oranda koyuyorum tam sütlü sevmem,regl yüzünden bunlar hep
80 dakika tempolu yürüdüm geldim

Ayy cço sevindim canım kutlarımçok neşeliyim hemde çok diyetisyen kontrolüm vardı herşey yolunda verdiğim kilolar yağdan gitmiş ben sevinmeyeyimde kim sevinsin

Antepia27 nerelerdesin gelde yarışımız hakkında konuşak