- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Divinity ve ablamla babamlara geldik.@divitini mortim neler yapıyon hiç sesin yok ...
Ablan gezegen bacı ce Kaptanımızda tatilde ha birde kayıp pisicik var![]()
Yazlık deyil canım, normal daire. Geçen kasımda aldık, anca tapu işlemlerini tamamladık.
canım kendi yazlığınız mı orası,öyleyse çok daha önceden neden halletmediniz bu işleri,tatil eziyet gibi olmuş
![]()
Tamam canım p.tesi kilomu baz alayım o daha adaletli olur
Antep hala bıraktığım gibi sicakmi
Burası gündüzleri antebe göre serin ama antebin geceleri daha serin
Tr ye kesin dönüş fikri var mı ablaYazlık deyil canım, normal daire. Geçen kasımda aldık, anca tapu işlemlerini tamamladık.
Bu geldigimizdede aboneliklere başvurduk
Canlar ben izine ayrıldım.
Azıcık kafa gidik de bu aralar.
Kilo almadım hatta adam akıllı yemek de yemiyorum yürüyüş falan da yapıyorum ama içim bi değişik tartı yüzü göresim yok.Hepinize bol şans diliyorum..
![]()
Umutsuzluk yok saraycamhep sabote ediliyorum, kendime hakim olamıyorum, bu cumaya kadar kilo vermem lazım, 4 günlük yalan oldu, buraya gelmeye utanıyorum artık![]()
Kız minnoş nere gittin bixi terki diyar eyledinUmarım canım..
:Canlar ben izine ayrıldım.
Kilo almadım hatta adam akıllı yemek de yemiyorum yürüyüş falan da yapıyorum ama içim bi değişik tartı yüzü göresim yok.Hepinize bol şans diliyorum..
![]()
Kız minnoş nere gittin bixi terki diyar eyledin.
İxinde olunca yakıma gelinmiyormu yazılmıyormu:
Aaa inşallah en kısa sürede toparlanıp dönersin aramıza canım![]()
Miyoşum kuzummCanlar ben izine ayrıldım.
![]()

azcık hava değişimi verdim sana ona göreUmarım canım..
Canım iyi ki varsinUmutsuzluk yok saraycam
4 günlük olmaz iki günlük okur haftalık olur .
Egerki sıkı diyetler yapıyorsa bunu sana o vakit orta yol bulalım![]()

Evet evde de yer sofrasında yiyoruz alışkanlık masada yiyemiyorumYer sofrasiiii![]()
Reçel yedim küçük bi kaşık sarma zaten yemiyorum kaynnama koymuştumReçel ve sarmadan uzak duralım lütfen![]()