Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gamzecim bu corba diyetiyle ilgili deneyimim yok benim ilk deneyecektim olmadı .Anladım canım sağol
Fasulyeler şimdi bitti.gezegenfeza hu bacım bitmedimi fasulyeler yardıma geleyimmi
?
Gel beni hizaya çek bi senden tırsıyom hee![]()
Sen bu hafta listedesin zatenEvet ya söylemesi ayıptır
İyi kilo verdim bu hafta
Takima iyi katkı olurdum![]()
menümü vereyim
sabah7.30
bir haslanmış yumurta 4 zeytin yarım domates küçük parça kaşar yarım dilim ekmek tam bugdağ
ara 10.30
isrra üzerine türk kahvesi orta
öğlen12.30
yarım kase ezogelin çorba yarım porsiyon taze fasülye ve yoğurt küçük dilim ev keki
akşam17.30
eve gelince çok acıktım kabak yemeği bir tabak yoğurtlu
2.5lt su spor gene yok![]()
evet bacım onu öyle dengeleyim dedim bugün hem kahve hem kek yiyince ekmekleri kestim:)) öyle yorgun geliyorumki spor yapmaya mecalim kalmıyor çokta sıcak nemden boğulduk . ama benim derdim yemek değil hareket etmem gerekiyor farkındayım spor yapmassam olmuyor ama bu gücü bulamadım hala beni acık aşşağılayınİlk haftalarda sadece diyet olsun sonraki haftalarda eklersin yaseminim
Kekinide görmeyek akşam ekmek yememişsin![]()
Bu işi gezegen bacıya havale ediyomevet bacım onu öyle dengeleyim dedim bugün hem kahve hem kek yiyince ekmekleri kestim:)) öyle yorgun geliyorumki spor yapmaya mecalim kalmıyor çokta sıcak nemden boğulduk . ama benim derdim yemek değil hareket etmem gerekiyor farkındayım spor yapmassam olmuyor ama bu gücü bulamadım hala beni acık aşşağılayın![]()
aşkolsun etipuf yemedimmmm:))))bacım