• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Herkese merhaba birsüre aranızda olamayacağım kayınpederim vefat etti bugün 4. Günü bugün cuma olduğu bile aklımdan çıkmış hatırlayınca hemen eczaneye kostum hem de ilaç alcaktım 77 çıktım moni moni aslında daha az bile olabilir günlerdi pek bisey yediğimi hatırlamıyorum sen 77 yazarsın hepinize sevgiler Allah'a emanet olun
Başınız sağolsun canım, rabbim mekanını cennet eylesin.
Allah rahmet eylesin.

Monicim ben ana listeye girmek istiyorum.Sıkıldıımm artik.Nolur bu hafta deneme surecinden cikmak istiyorum noooluuurrr :dua: :dua: :dua::KK68: :KK68: :KK68: :KK200::KK200::KK200:
Kuzum benim elimde olan bir şey değil, deneme süreci yarışmanın temel kurallarından ve en az 2 hafta mecburi .Hoppa
Sen azimle devam edip güzel kilolar vermeye devam et bol paylaşımla:KK39:

Sabahta sormuşsun yaseminim kilo bildireyimmi diye . Monim tatilde netide pek çekmiyor kısıtlı giriyor.

Cuma ve pazartesi kilo bildiriyoruz bacım:KK68:
bacım kaptanım bizi görmüyo :rolleyes::rolleyes:ne yapalım yaşlı olunca demiştir ha bu kadından bişey olmaz:rolleyes::rolleyes::rolleyes:önemli olan kilo veren üyeler lazım bana:)))) şaka yapıyom sakın alınmasın:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Antepia27 Antepia27 bacım maşallah çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim 2li rakamlara inersin yakında inşallah.:KK200:

Ayy canım çok teşekkürler yaklaşık 3haftadir 110etrafinda .dönüp duruyordum bu haftada veremeseydim ciddi anlamda moralim bozulacaktı çok Şükür bugün yüzüm güldü

menüm vereyim
sabah 6 .00
1 yumurta haşlanmış 3 zeytin bir parça peynir yarım dilim tam bugday ekmeği 2 3 dilim domates
ara 11.00
3 tane taze fındık
öğlen12.30
3 kaşık domatesli sehriye çorbası fırında karnıyarık 1 küçük parça cacık
akşam18.00
4 köfte küçük 2 3 kaşık bulgur pilavı yoğurt
2.5 lt su spor yok:110:

Ayy canım çok teşekkürler yaklaşık 3haftadir 110etrafinda .dönüp duruyordum bu haftada veremeseydim ciddi anlamda moralim bozulacaktı çok Şükür bugün yüzüm güldü
çok sevindim fatmacım adına inş 2li rakamlara geri almamak kaydıyla dönmen dileğiyle.:KK200:

Herkese merhaba birsüre aranızda olamayacağım kayınpederim vefat etti bugün 4. Günü bugün cuma olduğu bile aklımdan çıkmış hatırlayınca hemen eczaneye kostum hem de ilaç alcaktım 77 çıktım moni moni aslında daha az bile olabilir günlerdi pek bisey yediğimi hatırlamıyorum sen 77 yazarsın hepinize sevgiler Allah'a emanet olun
başınız sağolsun arkadaşım rabbim mekanını cennet eylesin sizede sabır versin.

Çok teşekkürler canım kardeş im inşallah sende sporuna başlayıp hep beraber çok gugüz kilolar veruriz:KK200:
inşşallah fatmacım inş dün kendimi resimde görünce kendimden utandım tüüü :kızgın:dedim hani kilo almayacaktın yasemin gene duba gibi olmuşssun diye kendime kızdım valla.

iyi akşamlar kizlar bugünkü menümü paylasayim sabah 10 da
az tuzlu zeytin
domates
birtane biber
bir dilim ekmek
öylen 1 de
çorba ( ne corbasiydi tadini cozemedim )
bir yemek kasigi makarna
patlıcan yemeği
yoğurt
ara
çay
aksam 7 bucuk da
mercimek corbasi
2 tane biber kızartması
bir kasik fasulye
salata
2 bardak ayran
yarım dilim ekmek