Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayağındaki problem ne canımVoronesim ıns diyelim ben bir harekete geçsem yavaşta olsa veririm ama o harekete geçecek moral bulamıyorum ramazandan önce yürüyüş e başladım topuğum okadar ağrıdiki yürüyemedim ramazan gelince biraktim ramazanda 72 73 kiloydum kilo verdim ama geri 75 oldum benim harekete ihtiyacım var .ıns düzelirse ayağım gene baslayacam evdede yürürüm sıkıntı yok.
Bu da benim kafadanyemediklerimiz önemli valla kim ne derse desin. Börek yemediysen pilav ok
![]()
Topuk dikeni gibi ayağımda ağrı var dr gittim çok önemli degil dedi ama ağrı bazen öyle siddetleniyorki dayanamıyorum.canimAyağındaki problem ne canım
Cok haklisin cnm.Bugun cok dikkat ediyorum.P.tesiye belirledigin hedefe ulasicam Monicim soz veriyorum.Ayyyy böyle mi takıma faydan olacak
Daraldım resmen
Töbe yarabbimmm
Ne diyim ki
---------------------
Siz pazartesi bi eksi gelmeyin de göreyim sizi
Çok canım sıkıldı bu duruma bilesiniz
Takım olmanın, yarışmanın ciddiyetini lütfen kavrayın.
Takımda emek veren arkadaşlarınızı düşünün lütfen.![]()
Dogru diyosun cnm.Hele puding hic olmamaliydi.Ama canim cok tatli cekti en masum olani bu gibi geldi.Puding var . Şekerli karpuz var. É pilav var. Bu nasıl diyet kız. Hele ekmeksiz olmuo bir de
Eveett zaten dun cok uzduk seni.Ama kendimizde cok uzulduk.Cok kizdim kendime neden yedim diyeTünaydın kizlarrr
Bugün dikkat ediuir kaptanımız üzmüyorz![]()
Monim senin boy kilo kac canim.Sende diyet yapiyor musun?
benim bahçe işleri genelde organize yada ürün toplamak nadirde vakit olursa çapa yapıyorum . Yardımcılar hallediyorlar sağolsunlar .Kolay gelsin canım
Bağ bahçe işlerinden kilo vermiyor musun
Aynen canım inşallah sıkıntı larimiz geride kalmis tır
Kendimi ze bakabiliriz
Kolay gelsin canım
Bekliyoruz inşallah
Aylincim ekmek meselesi kişiye göre değişiyor canım.D
Dogru diyosun cnm.Hele puding hic olmamaliydi.Ama canim cok tatli cekti en masum olani bu gibi geldi.
Benim anlamadigim bisey var.Onceden diyetisyene cok gittim.Gunde 6 dilim ekmek veriyodu.1200-1500 cal lik bi diyet icin.Burda 1-2 dilim ekmege cok diyolar.
Him ben yazacaktım bacim sen yazmissinAylincim ekmek meselesi kişiye göre değişiyor canım.
Çok diyetişyen listeside gördük her öğün ekmekli lakin yıllarca diyet yapmış gardını almış bir bünyen varsa her öğün ekmekle zor kilo vermek .
Yanlış anlaşılmasın ben sabahları ekmekten yanayım , ekmeksiz kalıcı kilo verilecegini düşünmüyorum ( sarayı o yüzden çok uyarıyorum) ama öğlen ve akşam ekmegi gereksiz buluyorum ve fazladan . Yerine çorba , baklagil , az miktarda pilavda olabilir .
Aylin hanım ben çok eleştirilsemde ekmek konusunda ekmeksiz diyet aebenin dediği gibi kişiye göre değişiyor ve ben ekmeğin yani karbonhidratların vücudun mazotu olarak görüyorum mazot olmadan çalışmıyor diyetisyeniniz ekmek vermiştir 6 dilim ama 6 dilim değişimleriyle 2 yada 3 dilime düşer mesela çorba içmişseniz 1 dilim ekmek gitti 3 4 kasık pilav yada makarna yemisseniz 2 dilim kafadan 3 dilim ekmek gitti bunun gibi.D
Dogru diyosun cnm.Hele puding hic olmamaliydi.Ama canim cok tatli cekti en masum olani bu gibi geldi.
Benim anlamadigim bisey var.Onceden diyetisyene cok gittim.Gunde 6 dilim ekmek veriyodu.1200-1500 cal lik bi diyet icin.Burda 1-2 dilim ekmege cok diyolar.
Aciklamalariniz icin tsk lerAylin42Konya sizin menünüze baktim haşa tabiki diyetisyen degilim nacizane fikrim sabahları çok kahve tüketmeyin bitki çayı yada çay süt kahveler hem mideniz mahveder .puding yemissiniz 4 dilim ekmek kafadan gitmis ama totala bakarsanız çok yermemişsiniz ama hepsi karpuz puding kalorisi çok olan insulinini tetikleyen şeylerdir.
Ben tesk ederim umarim sizi kirmadan anlatmisimdir.Aciklamalariniz icin tsk ler
Yok tatlim neden kirilayimBen tesk ederim umarim sizi kirmadan anlatmisimdir.