- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızçelerim, az daha gayret edersek her hafta listeleri sallarız ve ilk üç te yer alırız.
Bireysel dereceler de bizde olur
Ayy kulağa çok hoş geldi.
Benim kızlarım bunu başarır.
Kuzum, benim boy 1,58 şu anki kilom 88 civarı.(tartım evde, köydeyim tartılamıyorum)Vermem gereken kilom var malesef. Çok sıkı olmasada diyet yapıyorum evet.Monim senin boy kilo kac canim.Sende diyet yapiyor musun?
InshaAllah abla, ben cumaya bomba eksi bekliyorum aksilik olmassaKızçelerim, az daha gayret edersek her hafta listeleri sallarız ve ilk üç te yer alırız.
Gayet güzel severim köy yaşantısınıValla koy hayatı işte bortu böcek neyın oluo toz toprak. . ama bana zor olsa hiç dert değil. Yavrularım çok mutlu hele büyük için bulunmaz fırsat. Her gün koy yumurtası yoğurdu yemeleri Vs. Benim icin süper . Yani demem o ki onlar iyi mutlu olsun da bizé de tatil böyle geçsin. Yoksa ZOR Yani MİLLET tatil der dinlenir .BEN aksma À pert oluom . Sabah 6 da kalkan yavrular. Gün boyu da yoruyor.
Almisim dir ya
Ben çok tombak ve hantal hissediyorum hiç 59 gibi değilim![]()
Basaracagiz kaptanim basaracagiz.Kızçelerim, az daha gayret edersek her hafta listeleri sallarız ve ilk üç te yer alırız.
Goremesem de seni tanimak istedim.Tsk lerKuzum, benim boy 1,58 şu anki kilom 88 civarı.(tartım evde, köydeyim tartılamıyorum)Vermem gereken kilom var malesef. Çok sıkı olmasada diyet yapıyorum evet.![]()
Anladım, çok geçmiş olsun.Topuk dikeni gibi ayağımda ağrı var dr gittim çok önemli degil dedi ama ağrı bazen öyle siddetleniyorki dayanamıyorum.canim
Tebrikler tatlimMenum:
Sabah:
2 bardak siyah cay
1 kk peynir
Domates ve salata
Oglen
Tonbalikli salata
2 bardakkahve
Ara
Dilim karpuz ve kavun
2 bardak siyah cay
Aksam
1 kase mercimek corbasi
1 dilim ekmek
2 bucuk lt Su
Spor: 1 saat Zumba
moni
gezegenfeza
Aylin hanım kendine ceza vermişsin kahvaltını atlama kahvaltı günün çok önemli öğünü çok yedigin günün ertesi günü bol su ic yoğurt tüket dengelersin arkadaşım.Iyi aksamlar canlar.Dunku cislardan sonra bugun istah kalmadi bende.
Sabah
Yok
Ogle
Yok
Ikindi 17:30
1 tane hurma
5 badem
5 findik
5 antep fistigi
Aksam
Bir tabak yogurlu semizotu yemegi
Spor yok.Sadece ev temizligi
Su bir litre
Aylincim ekmek meselesi kişiye göre değişiyor canım.
Çok diyetişyen listeside gördük her öğün ekmekli lakin yıllarca diyet yapmış gardını almış bir bünyen varsa her öğün ekmekle zor kilo vermek .
Yanlış anlaşılmasın ben sabahları ekmekten yanayım , ekmeksiz kalıcı kilo verilecegini düşünmüyorum ( sarayı o yüzden çok uyarıyorum) ama öğlen ve akşam ekmegi gereksiz buluyorum ve fazladan . Yerine çorba , baklagil , az miktarda pilavda olabilir .
Son misafiride yolladim ınsallah. Yarından itibaren bende dikkat etmeye başlıyorum
Buda diğer bir başarımız
30. TUR / SEKİZİNCİ HAFTA
2. TAKIM
572. Etap => -%0.043 => 1. NOTA
573. Etap => %0.24 => 2. NOTA=> 1. SARI KART
575. Etap => %0.280 => 1. NOTA
579. Etap => %0 => 2. NOTA=> 2. SARI KART
580. Etap => ETAP İKİNCİSİ => SARI KARTLAR SİLİNDİ
3. TAKIM
572.Etap=> %0.179 =>1. NOTA
575. Etap => -%0.286 => 2. NOTA => 1. SARI KART
576.Etap=> %0.134 => 1. NOTA
577. Etap =>ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. NOTA VE 1. SARI KART SİLİNDİ
579.Etap=> %0.260 => 1. NOTA
4. TAKIM
575.Etap=> %0.139 =>1. NOTA
576.Etap=>-%0.281 =>2. NOTA=> 1. SARI KART
5. TAKIM
578.Etap => %0.107=> 1. NOTA
579. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ
6. TAKIM
575.Etap=> %0.225 =>1. NOTA
576. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. NOTA SİLİNDİ
580.Etap=> %0.290 => 1. NOTA
7. TAKIM
BAŞARILI
8. TAKIM
575.Etap=> %0.253 =>1. NOTA
578.Etap =>%0.046 => 1. SARI KART
579. Etap => %0.104 => 1. NOTA
10.TAKIM
BAŞARILI
13. TAKIM
573.Etap=> %0.25 =>1. NOTA
575.Etap=> %0.046 =>2. NOTA => 1. SARI KART
578.Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => SARI KART SİLİNDİ
14. TAKIM
575.Etap=>- %0.081 =>1. NOTA
577. Etap => -%0,105=> 2. NOTA => 1. SARI KART
578. Etap =>ETAP BİRİNCİSİ => SARI KART SİLİNDİ
SONUÇ: Performans uygulaması 30. turda cezalı olan takım bulunmamaktadır. 30. tur boyunca hiç nota almamış 7. ve 10. takımı tebrik ederiz
Kızçelerim, az daha gayret edersek her hafta listeleri sallarız ve ilk üç te yer alırız.