• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

IMG_2009.webp

Kontes diodun abla gi yanlış mı hatirliom
He ya ben sana ekmek yiyon sen de demiştim . Tüh beni. .agzinâ cantayla vuran smiley :KK66: :KK11: he işte bu :KK45:
Evet kontes diyordum demi :KK70::KK70: unutmamışsın etipufum .
Birgün senle ekmek için bayağı didismistik:KK70::KK70: ama afferim :KK9::KK9::KK9::KK9:Sen okadar aburcuburla kilo verip mezun oldun.:KK200:

Canım eskiden tam bir ekmek bağımlısıyım din pilavı makarna yı bile ekmekle yerdim
Bukadar düşürmede inan menim için başarı biraz daha kilo vereyim 2 dlm dusurucem canım inşallah:KK19:

Vayy vatandaştaki iddia bak:KK55:

Tabi Fatma rakip olamaz hanımefendiye tüm yarışmacılara rakip:ıslık:

Hadi bakalım canım inşallah başarılar :KK66::KK9:

Genemi dugun:KK70::confused:

İyi eglenceler horonda oynuyomusun:KK36:

Canım çok özletme kendini:KK36:

Herzaman ki gibi:super:

Canım menun çok gugüz acaba o pilavın yerine 6 kaşık kavurma yeseydin diye düşünüyordum

Geçmiş olsun canım:KK19:

tatlişim sen benim kilo problemimiz bitene kadarki rakibimsin ister yarışalım ister yarışmayalım :KK39:

iddaya gelince kendime çok kızgınım hafta sonu fındık topladık bahçede tuvalet sorunu olacağından su içemedim akşamlarda tanıdıkların düğünü vardı oraya gittik oynayacak mecalim yoktu hoş olsada oynamayı çok sevmem ben neyse saatlerce oturunca oldumu sana ödem bu yüzden iddiamı artırdım bu hafta suyu fazla içecem yeşil çay v.s. takviyesiyle ödemlerden kurtulursam bireyselde derece yapabilirim buda hem benim için hem takım için iyi olur :KK39:

Ooo günaydın canım
Kutlarım güzel bir başlangic yaptin
Yok be kuzum yalancı düşüşler bunlar çok dikkat edip hareket etmeden biliyorumki olmaz rabbim ıns o gücü verirde içime başarabilirim tabiki hepimiz . Bu hafta yogunum tek calisiyorum pertim cikar.

Canım eskiden tam bir ekmek bağımlısıyım din pilavı makarna yı bile ekmekle yerdim
Bukadar düşürmede inan menim için başarı biraz daha kilo vereyim 2 dlm dusurucem canım inşallah:KK19:

Vayy vatandaştaki iddia bak:KK55:

Tabi Fatma rakip olamaz hanımefendiye tüm yarışmacılara rakip:ıslık:

Hadi bakalım canım inşallah başarılar :KK66::KK9:

Genemi dugun:KK70::confused:

İyi eglenceler horonda oynuyomusun:KK36:

Canım çok özletme kendini:KK36:

Herzaman ki gibi:super:

Canım menun çok gugüz acaba o pilavın yerine 6 kaşık kavurma yeseydin diye düşünüyordum

Geçmiş olsun canım:KK19:
Çok geçmiş olsun canım, rabbim acil şifalar versin.:KK200:
Teşekkür ederim ablam

Back
X