- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
Çok geçmiş olsun canım, rabbim acil şifalar versin.UArkadaşlar çok hastayım
Bogazlarim fena sesim cikmiyobu hadeyim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canım, rabbim acil şifalar versin.UArkadaşlar çok hastayım
Bogazlarim fena sesim cikmiyobu hadeyim
![]()
İyiyz çok şükür sagol valla yoğunumda çoğu işi boşluyorum ev işi gbı öyle böyle gecıyor zamanCandysisters canim nasilsin kolayvgelsin yogunsun galiba, bebis nasil tatlim
Amin ablacım çok sagollİnşallah fatmacım, vakti saati gelince bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim.![]()
Evet kontes diyordum demiKontes diodun abla gi yanlış mı hatirliom
He ya ben sana ekmek yiyon sen de demiştim . Tüh beni. .agzinâ cantayla vuran smiley![]()
he işte bu
![]()
Gunaydin arkadaşlar sabanınız hayırlı bereketli olsun hepimizin.
Misafirim vardi hafta sonu o yüzden dikkat edemedim ama abartmadimda
Kilom:74 500moni kaptanım.
Canım eskiden tam bir ekmek bağımlısıyım din pilavı makarna yı bile ekmekle yerdim
Bukadar düşürmede inan menim için başarı biraz daha kilo vereyim 2 dlm dusurucem canım inşallah
Vayy vatandaştaki iddia bak
Tabi Fatma rakip olamaz hanımefendiye tüm yarışmacılara rakip
Hadi bakalım canım inşallah başarılar
Genemi dugun
İyi eglenceler horonda oynuyomusun
Canım çok özletme kendini
Herzaman ki gibi
Canım menun çok gugüz acaba o pilavın yerine 6 kaşık kavurma yeseydin diye düşünüyordum
Geçmiş olsun canım![]()
Yok be kuzum yalancı düşüşler bunlar çok dikkat edip hareket etmeden biliyorumki olmaz rabbim ıns o gücü verirde içime başarabilirim tabiki hepimiz . Bu hafta yogunum tek calisiyorum pertim cikar.Ooo günaydın canım
Kutlarım güzel bir başlangic yaptin
Canım eskiden tam bir ekmek bağımlısıyım din pilavı makarna yı bile ekmekle yerdim
Bukadar düşürmede inan menim için başarı biraz daha kilo vereyim 2 dlm dusurucem canım inşallah
Vayy vatandaştaki iddia bak
Tabi Fatma rakip olamaz hanımefendiye tüm yarışmacılara rakip
Hadi bakalım canım inşallah başarılar
Genemi dugun
İyi eglenceler horonda oynuyomusun
Canım çok özletme kendini
Herzaman ki gibi
Canım menun çok gugüz acaba o pilavın yerine 6 kaşık kavurma yeseydin diye düşünüyordum
Geçmiş olsun canım![]()
Teşekkür ederim ablamÇok geçmiş olsun canım, rabbim acil şifalar versin.![]()