• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi geceler hatunlar Menum
Sabah 6.30 40 dakika pilates
8 de kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 k.k kadar peynir
1 dilim ekmek
1 bardak süt
Ogle 1 dilim kek
1 soğuk cay :eek:
Akşam 17.30
1 kaseden fazla vicdan çorbası
6 kaşık bulgur pilavi
1 kase yogurt
1Kac lokma haşlanmış patates
Üzerine cay tabikide sekersiz
Ve tarcinli Türk kahvesi
2 buçuk litre su
1 saate yakin yürüyüş
:KK54::KK54:

Son düzenleme:
Söyledigin herseyi yedim yiyorum kız. Amma tatil deye şey ettim.ben vereceğim gene Die. Çok da sallamiom açıkçası da . abartmsam iyidiiii . Sen de tatlarina bak tabı ama çok yeme . ne bilim ne zaman bi daha koca bi sene içinde. Sobada kömbe yiciikkk
Ayy deme deme bende çok severim hepicigini ama başlayınca birakamassam diye korkuyorum. ..

Topuk dikeni gibi ayağımda ağrı var dr gittim çok önemli degil dedi ama ağrı bazen öyle siddetleniyorki dayanamıyorum.canim
Bende de taban çökmesi var
Ayak ağrısı zor Allah şifa versin ...ben internet ten bikac hareket buldum onları deniyorum ..belki senin için de egzersiz vardır bir araştır. ..ayak agrilarimiz iyilessin ki yuruyebilelim kilo verelim :KK52::KK52:

Aylincim ekmek meselesi kişiye göre değişiyor canım.
Çok diyetişyen listeside gördük her öğün ekmekli lakin yıllarca diyet yapmış gardını almış bir bünyen varsa her öğün ekmekle zor kilo vermek .
Yanlış anlaşılmasın ben sabahları ekmekten yanayım , ekmeksiz kalıcı kilo verilecegini düşünmüyorum ( sarayı o yüzden çok uyarıyorum) ama öğlen ve akşam ekmegi gereksiz buluyorum ve fazladan . Yerine çorba , baklagil , az miktarda pilavda olabilir .
Sen bu işi çözmüşsün. ..:KK52:aynen katılıyorum

Yaristiralim demedim. Tedavi yoluna gidelim dedim.
Anestezi teknisyeni tam olarak ne iş yapıyor ( cahilim affet)
bacim şaka yaptim tedavi yoluna gidelim de beden yaşlı bi tarafı düzeltiyon diğer taraf bozuluyor artik:KK70: karamsar oldugumu düşünmeyin inanın bende sağlıklı dinç olmak için neler vermezdim.
Bu arada cahillik degil esf anestezi tekn kısaca ameliyat olacak hastalara narkoz veren yardımcı saglik personeli demek

Aslında gündüz çalışmak daha ıyi, düzenin oluyor. Nöbetler bana göre dengeyi bozuyor. Sen yavaş yavaş yürüyüşe başla bence. Hatta ilk etapta ev yolunu uzatarak işten eve 30 dk yürüsen çok iyi olur.

Sana diyorum sanki ben çok spor yapıyorum da :-)
Sarayca m her gün sabah kalk ise git zor geliyor 12 13 sene nobetli çalışınca bünye alisamadi:kızgın: tosladım heleki icaplar telefonla gez biryere kıpırdayama bazen boğuyor 3 haftadır ıcapciyim yaz dönemi sıkıldım .ne zaman cagirilacaksin belli değil neyse bunada alışacağız elbet.

Valla bitmedi bile yarın devam edecem ama artık ev işleri spor sayılmasın. Yine ütü haftalık yada 3- 5 güne yapılıyor. Cam silmeyi sayalım ayda bir oluyor

Tamam canım benimde iki sepet ütüm var bu akşam yapacam inşallah

Bugün akapunktur için dr gittim o hep bel bölgesini ölçüyo ilk bu kilo verme serüvenimin başlangıcında bel bölgem 112 di tabi o zaman 108 kiloydum akupunktura başlarken de 107 di bel çevrem bir ay geçti aradan bel çevremde RABBIME şükürler olsun iki haneli rakamlara düştü tam 93 geldi:halay: o kadar mutlu oldum ki sizlerede paylaşmak iştedim gidim gidim veriyorum kiloyu diye üzülüyodum şimdi ise mutluyummm:KK200::KK200::KK200::nazar::KK9:

Tebrikler canım aynen devam

Evet canım 9.takumdaydi takım kapanınca ne yaptı merak ettim
@asfarovski fatmacim buralardayiz canim

Aynen canım çok fazla ödem yapıyor vucutum diyetisyen e gittiğimde oda dedi ölçümlerde vucutum da şu fazla
Canim

Evet canım çok mutlu oldum rahatladim

Hadi canım hayırlı olsun burda yeni bir baslangicimiz olsun
Aa 9. Takım kapandımı ?...
Diğer takımlara bakmıyorum , bilmiyordum ...

Paşalar büyüdü 1.sınıfa başlıyoruz bu sene nasipse. Küçük de kreşe devam ediyor
Nazlı’dan hiç haberim yok uzuuun zamandır girmemiştim buraya da
Elifim listeni gördüm canım . Klasık diyetisyen listesi ama sende işe yarar senin metan iyi canım, düzenli diyetini yaparsan kurtulursun fazlalıklardan. ;)

Afiyet olsun canım nasılsın

İyiyim hamdolsun canım senin nasıl gidiyor tatil nezaman sahalara dönüyorsun

Bugün akapunktur için dr gittim o hep bel bölgesini ölçüyo ilk bu kilo verme serüvenimin başlangıcında bel bölgem 112 di tabi o zaman 108 kiloydum akupunktura başlarken de 107 di bel çevrem bir ay geçti aradan bel çevremde RABBIME şükürler olsun iki haneli rakamlara düştü tam 93 geldi:halay: o kadar mutlu oldum ki sizlerede paylaşmak iştedim gidim gidim veriyorum kiloyu diye üzülüyodum şimdi ise mutluyummm:KK200::KK200::KK200::nazar::KK9:

Vaaaav harika bir haber canım kutlarım

Sporu unutmuşum yazmayı
30 dk yürüyüş
20 dk eliptik bisiklet
20 dk oturmalı bisiklet
200 tane ip atladım
İç bacak dis bacak çalışması (alette)
Bu alet bacaklarimin canını aldı afedersiniz tuvalete gidince eğilirken acidan kıvranıyorum
Kol ağırlık çalışması 15 erden 3 set
Pitaleste
100 tane yarım mekik
Bacak kaldır indir 30
Çapraz kaldırıp indirme bacak ve kol 30
Diz çökme hareketi gibi bir şey tanimlayamadim 20 tane
Kalça hareketi 30 tane

Veee Gamze öldü :oha:

3.5 lt su

Veeeee gamzeye alkış harikasın canim

Pazartesi menüm
Sabah 12.00
1tabak közlenmiş patlıcan yoğurtlu
3dilim peynir
4 tane Zeyyin
Domates salatalık
Ara 15.00
1avuç kuruyemiş 4bardak çay
2dilim karpuz

Akşam 20.00
5tame sarma 2 tane biber dolması
1kase çorba

Su 2litre
moni moni Antepia27 Antepia27

Canım dolmalar pirinçli mi sanki biraz fazla olmuş afiyet olsun

Sabahınız hayrolsun :KK68:

Konyada mevlana müzesi ve alaattin tepesi dışında nereler gezilir hanımlar ?

Canım merama gidin şems Tebrizi Hz türbesi ne gidin

UOTE="aeben, post: 56889688, member: 80890"]Aa 9. Takım kapandımı ?...
Diğer takımlara bakmıyorum , bilmiyordum ...[/QUOTE]

Evet canım

Pazartesi menüm
Sabah 12.00
3dilim peynir
4 tane Zeyyin
Domates salatalık
Ara 15.00
2dilim karpuz

Akşam 20.00
1kase çorba

Su 2litre
Spor nerde :KK67:

bacim şaka yaptim tedavi yoluna gidelim de beden yaşlı bi tarafı düzeltiyon diğer taraf bozuluyor artik:KK70: karamsar oldugumu düşünmeyin inanın bende sağlıklı dinç olmak için neler vermezdim.
Bu arada cahillik degil esf anestezi tekn kısaca ameliyat olacak hastalara narkoz veren yardımcı saglik personeli demek
O zaman işin zor deyil gı. Bide eve geliyom pertim çıkıyor diyor.
Bugün pilatese başlıyoruz itiraz istemem.
Belki seninle bende :KK8:yaparim

Pazartesi menüm
Sabah 12.00
3dilim peynir
4 tane Zeyyin
Domates salatalık
Ara 15.00
2dilim karpuz

Akşam 20.00
1kase çorba

Su 2litre

2 dolmayi yemesen iymis canım
Saatde gecmis çünkü :KK20: ogle yemeği atlamissin akşam fazla olmuş.
Aksamlari daha dikkat etmek lazım:KK54:

Back
X