• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

iyi akşamlar kızlar sabah yola cikiyoruz evimize döneceğiz inşallah.
tatil bitti
şimdi işimizin başı olacak
artı kız isteme yüzük takma islerimiz var hayirlisi allahtan olsun tatil yorgunlugunun üstüne ve çalışacağım
Beni çağır kıız, her türlü organizasyonu yaparim. İsteme, söz, nişan, bohça, hatta nikâh, kına, ve düğün :işsiz::işsiz:
Bu sene çoook yorucu olacak

yasemine demişsin ama bende iki çift laf edicem saraycam ...
Farkındamısın hep aynı taktikkeri uyguluyorsun ama sonuç geçiçi oluyor hızlı verip hizli alıyorsun , sonra bakıyorsunki aynı yerde dönüp duruyorsun :KK43:.
Düğünü büş ver ve düzgün beslen yavaş gitsin fakat kalıcı olsun :KK66:.
Canım sabah yasemin günlüğünde sağlıklı beslen detoks yapma yazmıştı ondan etiketledim.

Ne deseniz hakkınız var. Dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum. Hemde kiloları ekleyerek:( bir kısır döngü icerisindeyim sanki.

Bu detoks bana iyi geldi. Uzun zamandır sabah başladığım detoksu öğlen bırakıyordum bu sefer oldu. Belki baslangic icin iyi gelecek bana. Bakalım önümüzdeki cuma günü göreceğiz hepberaber.

Sabah
Menemen tabiki bir kaşık
Domates
Biber
Peynir
Zeytin
Şekersiz cay

Ara
Kupa bitki cayi

Öyle
3kasik corba
Tavuk sote
Salata
Pilav 4kasik

Ara
Türk kahvesi

Aksam
Et sote
1kasik pilav

Su 3lt
Spor
50 ip
15dk egzersiz

Bugünkü hatam pilav biraz fazla kaçtı sanirsam:işsiz:
Sen farkındasın zaten ama bugün sana yıldızlı 10 veresim geldi

Iyi akşamlar kızlar

Dün menü yazmamıştım.
Öğlen
2 yumurta omlet
Domates
Salatalık
Biber
Zeytin
Peynir

Su 2 lt spor 10 dk bölgesel çalışma mekik vs.
Başka yok

Bu gün
Ilk defa pirinç lapası yaptim ve bu günü kapattım.
Sabah öğlen akşam pirinç lapası.
Su 3lt

Spor
10 dk bölgesel çalışma sakat mekik vs.

yasom7272 yasom7272 canım menüme çok kızacaksın biliyorum ama bu gün hacamat yatıracaktım dün akşam yemedim. Bu günde bitkisel beslenmek gerektiği için pirinç lapası yapayım dedim. Yarın normal diyete devam ama haftada bir detoks yapma ihtimalim var. Aşırı kilolu hissediyorum kendimi ve bu ay sonu düğün var. O zamana kadar biraz hızlı kilo vermeliyim. Psikolojim için bunu yapmam lazım:KK43: yine yorumlarını yaz olur mu. Sevgiler
Puan vermekte zorlandım canım yaa

Birinci olan takimda trabzonlu .... nickli uye iki haftada 14.600 gr nasil vermis bende anlamadim.Pek inandirici degil.Neyse biz kendimize bakalim

Sabah : 1 yumurta
1 kk yarim yagli suzme peynir
1 dilim kizarmis kepekli ekmek
Ogle : yogurtlu semizotu
Ara : Bir avuc karisik kuruyemis
Aksam : 3 tane minik etli biber dolmasi
Yogurt
Su 1.5 lt Spor 8002 adim 50 tane ip atlama

evet gelelim Sarayca Sarayca canım arkadaşım ben detoxlara karşıyım bunu biliyon katı diyetlerede tek besin diyetlerinede eski takım arkadaşlarım bilir sende biliyon ben senin artık bu kısır döngüden kurtulman için bu diyetleri yapamanı istemiyorum metobolizmanı mahvedeceksin yavaş ver ama kalıcı ver lütfen..... boşver bu düğündede 62 kilo ol ne olacak çok kilolu değilsin zaten . seni seviyorum:KK200:

Birinci olan takimda trabzonlu .... nickli uye iki haftada 14.600 gr nasil vermis bende anlamadim.Pek inandirici degil.Neyse biz kendimize bakalim

Sabah : 1 yumurta
1 kk yarim yagli suzme peynir
1 dilim kizarmis kepekli ekmek
Ogle : yogurtlu semizotu
Ara : Bir avuc karisik kuruyemis
Aksam : 3 tane minik etli biber dolmasi
Yogurt
Su 1.5 lt Spor 8002 adim 50 tane ip atlama
güzel menü aylinim ;)

Tek eksik suuuuuu :sopa:
Bu sıcaklarda su içmiycende ne vakit içecen aceba ?

Ayrıca verdiğin yağlar su içmezsen vucuddan gitmez canım ;)

saracım senin menüne yorum yapacam yanlış anlamassan bezelye patetes gilesemik indeksi yüksek ha hiç yenmezmi yenir ama daha dikkatli ye bizim insülin direncimizi yükseltiyor.

Yorum yapmanı istiyorum zaten bunun için teşekkür ederim

Canım evde olsam yemiyecem de tatil bütün düzenimi bozdu hayırlısıyla pazartesinden itibaren diyetisyen listemle başlıyorum yeniden

Back
X