- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
gerçekten mi??Ah ah ben sana en doğalından tereyağlı organik yumurtalı yapayım yumurtalar kumesten tereyağı ineklerimden![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçekten mi??Ah ah ben sana en doğalından tereyağlı organik yumurtalı yapayım yumurtalar kumesten tereyağı ineklerimden![]()
Allah gönlüne göre versin..sen iyiysen herkes iyi olur unutma sakınEllerine sağlık canım
Bende senin gibi gelin istiyorum.
Allah 'ın izniyle kendime güveniyorum daAllah gönlüne göre versin..sen iyiysen herkes iyi olur unutma sakın![]()
Evet canım inekler koyunlar kuzular tavuklar buzağılar hepsi vargerçekten mi??tavuğun ve ineğin var öylemi??harika ötesi
![]()
Tamda o saatte ütü yapıyordum ksç gündür yapamadığım ütülerimi bugün bitirdim tam bir buçuk saat ütü yaptımrakibem saracığım nerede acaba??yoksa spor mu yapıyor??![]()
Gecmis olsun canım rabbim şifa versin inşallah.Kızlar babam kalp krizi gecirdi hala devam ediyo krizi yoğunbakımda ben buraya giremem bi süre .dualarınızı eksik etmeyin![]()
oo sen de çiftlik var o zaman. Harikaymış yaa. Yorucudur muhtemelen ama şehirden daha yorucu değildir. İnşallah canımEvet canım inekler koyunlar kuzular tavuklar buzağılar hepsi varmoni canım sevgili kaptanımız bilir hepsini ay sen çok seviyorsun bu çiftlik işlerini galiba Allah sana da nasip etsin o zaman
sara bir ütü dağım varTamda o saatte ütü yapıyordum ksç gündür yapamadığım ütülerimi bugün bitirdim tam bir buçuk saat ütü yaptım
Sanada kolay gelsin canım dende yorulmuşsun
yaaKızlar babam kalp krizi gecirdi hala devam ediyo krizi yoğunbakımda ben buraya giremem bi süre .dualarınızı eksik etmeyin![]()
Baya bir rahatsınTamda o saatte ütü yapıyordum ksç gündür yapamadığım ütülerimi bugün bitirdim tam bir buçuk saat ütü yaptım
Sanada kolay gelsin canım dende yorulmuşsun
Allah şifa versin canımKızlar babam kalp krizi gecirdi hala devam ediyo krizi yoğunbakımda ben buraya giremem bi süre .dualarınızı eksik etmeyin![]()
Yok canım ya sabah 1 saat akşam üzeri 1 saat koyunlar kayinpederin bizde sadece inek ve tavuk var ama ben en çok tavuklarimi seviyorummmmmmmoo sen de çiftlik var o zaman. Harikaymış yaa. Yorucudur muhtemelen ama şehirden daha yorucu değildir. İnşallah canım
sara bir ütü dağım varkızlar hep meşgul , o yüzden hepsi beni bekliyor
sen kurtuldun yarın sıra bende
yaaçok geçmiş olsun. Allah şifa versin
Geçmiş olsun canımAy kızlar bu akşam üzeri bir rüzgar vardı benimde başımı agritti nasıl dışarıdan geldiğimden beri yatıyorum![]()
Sağol canımGeçmiş olsun canım