Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir ve zeytin
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay

Ara
Bir bardak kefir

Öğle
Bir tabak kıymalı taze fasulye yemeği
Kırmızı pancar salatası sarımsaklı ve yoğurtlu

Akşam
Kıymalı kaşarlı pide
Ayran

Su 2 litre spor 5000 adım : 50 puan ütü yapmak spordan sayılıyormu kaptanım eğer sayılıyorsa 1.5 saat ütü : 150 puan eder ama karar senin

moni moni

moni moni menüm

09.00
2 haslanmis yumurta
2 ceviz
5 zeytin peynir
Marul dereotu
1 kuru kayısı
2 kupa çay

11.30
1 kupa yeşilçay

13.00
Yarım kase corba
4-5 kaşık yogurtlu havuç salatası
1 tane tavuk sarma

15.00
2 elma

17.40
Biraz kefir
Kaşar peynirli salata

Çay

2.5 litre civari su
35dk yürüyüş 105 puan
7000 civarı adım 70 puan
Toplam 175 puan

Yarın oruc tutmayı düşünüyorum gece su icer yatarım.

Evet canım inekler koyunlar kuzular tavuklar buzağılar hepsi var moni moni canım sevgili kaptanımız bilir hepsini ay sen çok seviyorsun bu çiftlik işlerini galiba Allah sana da nasip etsin o zaman
oo sen de çiftlik var o zaman. Harikaymış yaa. Yorucudur muhtemelen ama şehirden daha yorucu değildir. İnşallah canım
Tamda o saatte ütü yapıyordum ksç gündür yapamadığım ütülerimi bugün bitirdim tam bir buçuk saat ütü yaptım

Sanada kolay gelsin canım dende yorulmuşsun
sara bir ütü dağım var🙈🙈kızlar hep meşgul , o yüzden hepsi beni bekliyor :( sen kurtuldun yarın sıra bende
Kızlar babam kalp krizi gecirdi hala devam ediyo krizi yoğunbakımda ben buraya giremem bi süre .dualarınızı eksik etmeyin ❤️
yaa :( çok geçmiş olsun. Allah şifa versin

oo sen de çiftlik var o zaman. Harikaymış yaa. Yorucudur muhtemelen ama şehirden daha yorucu değildir. İnşallah canım

sara bir ütü dağım var🙈🙈kızlar hep meşgul , o yüzden hepsi beni bekliyor :KK43: sen kurtuldun yarın sıra bende

yaa :KK43: çok geçmiş olsun. Allah şifa versin
Yok canım ya sabah 1 saat akşam üzeri 1 saat koyunlar kayinpederin bizde sadece inek ve tavuk var ama ben en çok tavuklarimi seviyorummmmmmm :rolleyes: şehir ile kıyaslanamaz vallahi hiç sevmiyorum büyük şehirleri İst da çalışıyordum iş hayatının stresi amannnn kalsin güzelim inekciklerim:KK73:

Back
X