Abooo 2 gün girmedim kaç sayfa olmuş 
Kusura bakmayın giremedim kızımın tablete süre getirdik bizde bıraktık telefonları bi kenara. Daha fazla vakit ayırmaya başladık ona derken akşam yorgunluktan sızıp kalmışım hep. Bugün uyumadım ama ayaktayım ama 2 gündür ne yiyorum ne içiyorum hiç hatırlayamadım
 ama 2 gündür ne yiyorum ne içiyorum hiç hatırlayamadım  inşallah artı  değilimdir sabit kalsam şükredicem yarın sabah çıkıcak meydana ayı mi yoksa kurt mu
inşallah artı  değilimdir sabit kalsam şükredicem yarın sabah çıkıcak meydana ayı mi yoksa kurt mu 

Kusura bakmayın giremedim kızımın tablete süre getirdik bizde bıraktık telefonları bi kenara. Daha fazla vakit ayırmaya başladık ona derken akşam yorgunluktan sızıp kalmışım hep. Bugün uyumadım ama ayaktayım
 ama 2 gündür ne yiyorum ne içiyorum hiç hatırlayamadım
 ama 2 gündür ne yiyorum ne içiyorum hiç hatırlayamadım  inşallah artı  değilimdir sabit kalsam şükredicem yarın sabah çıkıcak meydana ayı mi yoksa kurt mu
inşallah artı  değilimdir sabit kalsam şükredicem yarın sabah çıkıcak meydana ayı mi yoksa kurt mu 

) elimizden geldiğince güçlü olmaya çalışıcaz , çıkış yolları bulucaz.kapıp koyvermiycez kendimizi.gerisi takdir i ilahi
) elimizden geldiğince güçlü olmaya çalışıcaz , çıkış yolları bulucaz.kapıp koyvermiycez kendimizi.gerisi takdir i ilahi

iyiyiz hamdolsun sen anaılsın. nerelerdesin kaçak
 iyiyiz hamdolsun sen anaılsın. nerelerdesin kaçak