• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yaş küçük bir erkekle olur mu?

Yani bilmiyorum cidden sadece çok güzel bi insan. Olacak olacak modumda değilim ben akışa bıraktım. Birde bu tarz yerlere soruyorum ki olursa nelerle karsilacagimi görmeye çalışıyorum. Karşımdaki bırakılma ihtimalini kabullenemiyor. Onun hakkına da girmek istemiyorum ama yinede ben dediğim gbi elalem ne der diyenlerdenim. O yüzden yine yoldan dönen kendim olacagimdir
Sizin aileniz ne diyecek nasıl karşılayacak? Yaşından da küçük gösteriyormuş, onlar size sormayacak mı sevgilinizin yaşını? Buradakilere kızmayın size antreman oluyor. Hazırlıklı olursunuz çünkü bu can sıkıcı sorular mutlaka sorulacak. Yerinizde olmak istemezdim. Dertsiz başınıza dert sarıyorsunuz. Farzedin ki o sizden ayrılmak istedi, ne yapardınız?

Acelesi şundan aslında bendeki vazgeçme potansiyelini gördüğü için. Burada herkes üstüne atliyormusum gbi muamele içinde oldu ama öyle değil karşımdaki kendisini bırakacağım diye acele icinde
Ozur dileyerek ve anonim ortam olmasinin rahatligiyla sunu sormak istiyorum. Fiziksel iliskiniz var mi? Yoksa belki de evlilik yani nikah onun icin bu anlama geliyor olabilir mi? Neden israrla bugun evet desen evlenecek durumda cunku anlayamiyorum. Bunu da dusun lutfen. Aklima bu geldi bir tek. Flort de kotu bi sey degil sonucta. Ne bu acelesi? Bu yastaki erkekler olgun yasta bir kadinla birlikte olmayi marifet de saniyor.

Acelesi şundan aslında bendeki vazgeçme potansiyelini gördüğü için. Burada herkes üstüne atliyormusum gbi muamele içinde oldu ama öyle değil karşımdaki kendisini bırakacağım diye acele icinde
Size bir soru sordum. Bu kişi ile nasıl tanıştınız?

Gerçekten 24 yaşında 3 aydır tanıdığın adamla evlenecekmisin? kocam benden 5 yaş küçük o 20 ben 25 dik sevgili olduğumuzda her zaman benden daha olgundu hala daha öyledir ama ben çıkıp 2 günde evlenmedim 7 sene sonra evlendik biz bu evlenme merakı nedir?
5 yaş çok mühim bir yaş farkı değil. 20-25 de uygun bir yaş. Ama buradaki durum biri 20'li biri 30'lu yaşlarda. Denge yok.

5 yaş çok mühim bir yaş farkı değil. 20-25 de uygun bir yaş. Ama buradaki durum biri 20'li biri 30'lu yaşlarda. Denge yok.

Heee. O zaman diyeceyim şu size. Çok daha dikkatli olmalısınız. Aynı iş yeri. Sorun olursa çalışma hayatınız açısından da hoş olmaz.
Heee. O zaman diyeceyim şu size. Çok daha dikkatli olmalısınız. Aynı iş yeri. Sorun olursa çalışma hayatınız açısından da hoş olmaz.
Dikkatli olmaya çalışıyorum. Ama bu süreci nasıl yöneteceğimi cidden bilmiyorum. Sadece duygusallık ağır basiyor

Bu konuya çok fazla yorum yapılmış. Tüm yorumları tek tek okuyamadım. O yüzden direkt sorunuza cevap vereyim. Hayır olmaz. Erkek arkadaşınız henüz olgunlaşmamış. İleride aldığı karardan pişman olabilir. Siz de erkek arkadaşınızın ileride dönüştüğü adamı sevmeyebilirsiniz ama bunların ötesinde biz toplumca başkalarının ne dediğini, ne düşündüğünü çok önemsiyoruz. Özellikle aranızdaki yaş farkı belli oluyorsa bir süre sonra başkalarının ne düşündüğüne daha da çok takılacaksınız. Bu da kıskançlık, gerilim, huzursuzluk vb sorunlara neden olacak. Siz anne olmak isteyeceksiniz. Erkek arkadaşımız için çok erken olacak… bu ve bunun gibi problemlerle baş edebileceğinizi düşünüyorsanız mutluluklar dilerim.

10 yaş küçük erkekle olur mu?
Suan evlilik yoluna söz verdiğim erkekle kendimden 10 yaş küçük ve yaş farkımız belli oluyor. Aile tanışması olacak yakında. Utanıyorum. Ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum. 0 24 ben 34 yaşındayım. Gerçekten fikirleri çok güzel ama görünüş olarak yanimda küçük olduğu çok belli ama değer veriyorum
Esim benden 10 yas buyuk. Yas farkimiz da disardan belli oluyor. Hem yas farki var hem ben yasimdan cok kucuk gosteriyorum. Dert ettim mi bugune kadar asla etmedim. Erkek buyuk olabiliyorsa tam tersi de olabilir. Burda ben olsam 24 yasi dert ederdim. Yani erkegin evlenmesi icin kucuk bir yas bence. Tabiki olabilir ama henuz o kivamda olucagini dusunmuyorum o yasta erkeklerin. O 30 siz 40 olsaydiniz bunu da dusunmezdim mesela. Yine de kisiden kisiye degisir. Size guvenli geliyorsa neden olmasin. Elalem ne der diye diye kendimizi paraliyoruz bosu bosuna. Ne derlerse desinler..

Ben yaşa takilmam ama 24 yasinda da bi cocukla evlenmem bu cocuğun derdi ne muhafazakar mı 24 yaşında evlenelim diye bu kadar baskı yapıyor sanarsın görücü usulu gez toz birkaç yıl geçsin sonra bakarsınız ne evlilik merakı çıktı şu kuşak ya çocuk oyuncağı saniyorlar

Ben yaşa takilmam ama 24 yasinda da bi cocukla evlenmem bu cocuğun derdi ne muhafazakar mı 24 yaşında evlenelim diye bu kadar baskı yapıyor sanarsın görücü usulu gez toz birkaç yıl geçsin sonra bakarsınız ne evlilik merakı çıktı şu kuşak ya çocuk oyuncağı saniyorlar
Bırakacağım diye korkuyor. Biraz ondan kaynaklı. Dün gece konuştum tanismalari falan oteledim. Zamana yayalım dedim.

Iste millete bunu söylemek zor geliyor. İnanın ne kadar ağır şeylerle karşılaşabilirim diye bilinçli olarak sordum bunu. kadın kadının düşmanı sözünü net şekilde gördüm burada.
Kaptırmayın kendinizi. 3 ayda bu genç adama inanmanızı insanlar anlamlandıramadı haklı olarak. Saçma yani. Görmüş geçirmiş bir kadın olmalısın sonuç itibari ile muhasebe yapabilirsiniz. Evlilik olaylarında aşk mantıkla harmanlanmalı. Üzmeyin kendinizi erkekten bol ne var. Çevreyi kafaya çok takmayan biri mutlu olabilir ancak siz tam tersisiniz o sebeble 10 yaş daha yaşlanırsınız mental olarak söyleyeyim bence bitirin önünüze bakın. Gizlencek olay da değil yani yaş çıkar ortaya. 24 yaşında çiçekten çiçeğe giden arı gibidir erkekler flört etmeyi severler z kuşağına giriyor sizin ki zaten oo yani başınız ağrıyabilir bizden demesi. İstisna olmasını çok isterim sizin adınıza. Hakkımızda iyisini dileyelim hep :)

😂😂 yok ya. Değil. Normalde ben 24 25 gösteriyorum herkes öyle sanıyor. Bana o yaşlarda biri yakınlık gösterince çok absürt gelmiyordu. Ama bu küçük gösterdiği için yaşını kabullenmem zor oluyor. 24 25 göremiyorum. Ona da söyledim en büyük problem suan için görünüş diye. O da bundan bırakma sonucta benim goruntumde olgunlaşmak diyor. Ama bende yaş alıyorum nasıl olacak bilmiyorum. Bugünkü bu yorumlara binaen ayrılık konuşması yaptım limoniyiz suan. Ama işte vazgectim olmuyor bi turlu
Ay bu 10 yas küçük gösteriyorum muhabbetine de bitiyorum ya. İnsanlar kibarlık etmek için öyle diyorlar hanımefendi yani 🫠 bakın az önce önüme düştü de aklıma siz geldiniz. Şu kadin 37 yaşında ama birisi 27 gösterdiğine ikna etmiş sanırım ki açtığı sayfada sürekli bundan bahsediyor. 27yi geçtim 37den bile büyük görünüyor 🙄

Kaptırmayın kendinizi. 3 ayda bu genç adama inanmanızı insanlar anlamlandıramadı haklı olarak. Saçma yani. Görmüş geçirmiş bir kadın olmalısın sonuç itibari ile muhasebe yapabilirsiniz. Evlilik olaylarında aşk mantıkla harmanlanmalı. Üzmeyin kendinizi erkekten bol ne var. Çevreyi kafaya çok takmayan biri mutlu olabilir ancak siz tam tersisiniz o sebeble 10 yaş daha yaşlanırsınız mental olarak söyleyeyim bence bitirin önünüze bakın. Gizlencek olay da değil yani yaş çıkar ortaya. 24 yaşında çiçekten çiçeğe giden arı gibidir erkekler flört etmeyi severler z kuşağına giriyor sizin ki zaten oo yani başınız ağrıyabilir bizden demesi. İstisna olmasını çok isterim sizin adınıza. Hakkımızda iyisini dileyelim hep :)
O tip olduğunu düşünsem zaten 5 dakika durmam. Ama hayirlisi bu konuda kendimi biraz rahatlattim. Buradaki haakrtvari konuşmalar yaşanacakların fragmanı olfu

10 yaş küçük erkekle olur mu?
Suan evlilik yoluna söz verdiğim erkekle kendimden 10 yaş küçük ve yaş farkımız belli oluyor. Aile tanışması olacak yakında. Utanıyorum. Ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum. 0 24 ben 34 yaşındayım. Gerçekten fikirleri çok güzel ama görünüş olarak yanimda küçük olduğu çok belli ama değer veriyorum
Olmaz kesinlikle olmaz , 24 yaş erkek için kucuk bı yaş , yaş aldıkça düşünceleri değişir ve büyük olasılıkla ayrilirsiniz

O tip olduğunu düşünsem zaten 5 dakika durmam. Ama hayirlisi bu konuda kendimi biraz rahatlattim. Buradaki haakrtvari konuşmalar yaşanacakların fragmanı olfu
Yahu size hakaret eden olmadı ama kendinizden on yaş küçük biriyle 3 ayda evlenme çabanız dışardan 34 yaşında birisi için o kadar saçma bir evlilik olacağını ve sonunun boşanmayla biteceğini bas bas bağırıyor ki anlatamam. 30 larındaki erkeklerden çok çektiyseniz bir de 20 lerindeki erkekle evlenip onun 30 larını görün bakalım. Üzgünüm ama daha çok çekeceksiniz.

Çocuk için sizin yaş aralığınız gelmiş kendisinin ise 5 10 senesi var. Siz çıtır kocanız çocuğa hazır olgunluğa gelene kadar beklerseniz 44 yaşındayken belki de tedavilerle çocuk yapacaksınız. Kendisi olgunlaşmadan istemeden çocuk yaparsanız çok konu okuduk burada eninde sonunda yapayalnız (boşanmasanız bile aynı evdeki yalnızlıktan bahsediyorum) bir anne olacaksınız. Hamile kaldım eşim değişti doğurdum eşime bir şey oldu minvalinde o kadar çok konu okuduk ki siz bir de genç sevgilinizi kaybetmemek için psikolojik savaş vereceksiniz.

O zaman en mantiklisi kimseyle olmamak
Yahu size hakaret eden olmadı ama kendinizden on yaş küçük biriyle 3 ayda evlenme çabanız dışardan 34 yaşında birisi için o kadar saçma bir evlilik olacağını ve sonunun boşanmayla biteceğini bas bas bağırıyor ki anlatamam. 30 larındaki erkeklerden çok çektiyseniz bir de 20 lerindeki erkekle evlenip onun 30 larını görün bakalım. Üzgünüm ama daha çok çekeceksiniz.

Ay bu 10 yas küçük gösteriyorum muhabbetine de bitiyorum ya. İnsanlar kibarlık etmek için öyle diyorlar hanımefendi yani 🫠 bakın az önce önüme düştü de aklıma siz geldiniz. Şu kadin 37 yaşında ama birisi 27 gösterdiğine ikna etmiş sanırım ki açtığı sayfada sürekli bundan bahsediyor. 27yi geçtim 37den bile büyük görünüyor 🙄

Ay komikmiş cidden daha büyük duruyor yazık çok cringe olmuş. Ben kendim için hiç küçük gösteriyorum demem ama tanıdık tanımadık herkes ufak sanıyor benden küçük erkeklerin bana yürümesinden bıktım erkek arkadaşım da kendinden çok ufak sanmış yürürken bir utanmış ben 3 yaş büyüğüm diye şaşırdı sonra rahatladı hahah
Shakira da 48 yaşında hayran kaldım ya son konserinde annemden birkaç yaş ufak ve harika duruyor bazı kadınların genleri çok güzel ve bakıyorsa kendini salmıyor. 10 yaş küçük adamla evlendi ama sürdüremedi bunu da eklemiş olayım Shakira'nın aldatıldığı yerde yani diyecek söz var mı başka :))

Ailelere şimdiden yalanlar söylenmiş. Ne hikmetse eninde sonunda çıkacağı bariz belli olan bir şekilde 7 yaş koskoca 7 yaş genç olduğunuz yalanını söylemişsiniz. Bu bombalar patladığında ne olacak sanıyorsunuz ? Gerçekten kaç sayfadır size olacak şeyleri anlatıyorlar ama asla dinlemiyorsunuz. Sırf sevişmek için evlenme baskısı yapan hormonları coşmuş 20 lik sevgilinizle 3 ayda evleniyorsunuz. Neyse kendi düşen ağlamaz ama buraya konu açarsanız hayatınızın lincini yersiniz gibi hissettim söylemesi ayıptır 😙

Back
X