10 yaş küçük sevgili

YellowPurplee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
7
1
1
43
Merhaba hanımlar,

Bir kaç aydır iş yerimde yeni çalışmaya başlamış olan bir adam var benimle fazlasıyla ilgilenen. İlk başlarda fazla ilgilenmemiştim ama diğer iş arkadaşlarımızında dikkatini çekmiş ki sürekli herkes bana ondan ve onun ilgisinden bahsediyordu. Bir kaç hafta önce ilk defa adam akılı oturup sohbet ettim. Her şey iyi güzel ama yaşının henüz 23 olduğunu öğrenince şok oldum. Benden tam 10 yaş küçük. 23 bana çocuk yaşı gibi geliyor. Dış görünüm olsun, konuşma tarzı olsun asla 23 değil ama, o yönleriyle benden bile olgun duruyor. Bana kendinden büyük kadinlardan hoşlandığını kendi yaşıtları ile anlasamadigini söyledi. Son bir kaç gündür daha bi sıkı fikıyız hep bi şekilde bi araya geliyoruz. Benden cok hoslandigini soyledi keske sevgilim olsan bile dedi. Sizce en mantıklısı nedir? Her şeyi oluruna mi bırakmalıyım yoksa aşık olmadan mesafe mi koymaliyim? Aramızdaki tek ve en büyük dert yaş farkı. Bunu da sadece ben sorun ediyorum.

10 da çok beya o doğduğunda sen ergenmişsin nerdeyse.
Orası öyle evet sürekli kafamda hesaplar yapıyorum. Hani 4-5 yaş olsa neyse. Kuzenimin eşide kendinden 8 yaş küçük onlara herkes normal diyor ama 10 yaşa çok diyorlar. Benimde kafam karıştı.

10 yas farkinda degilim de, 23 yasindaki erkek bence pek olgunlasmamis oluyor. Sen onun dis gorunusune, ya da ettiginiz 1 saatlik muhabbetlere aldanma. Gercekten iliski yasadiginda, paylasimlariniz seni tatmin etmeyebilir. Ama herseyi kaliba sokmayi da sevmem, belki de yaniliyorumdur. Bu adam bi istisnadir, bilemicem.

Fikrimce 10 yas cook simdi catismasaniz bile ileride sorunlar cikar mutlaka. Dusunsene o 30 yasindayken sen 40 yasindasin. Ne malum citir sevgili istemeyecegi

Erkeğin bayandan 10 yaş büyük olmasına laf diyorsak senin 10 yaş büyük olman bir acayip bişiy olur ya. Bu yaştan sonra bebe mj büyütecen. O çocuğun daha 35 yaşları olacak. Aman allahım$

kişiden kişiye değişir bu ilerde sorun olma ihtimali büyük..tabii ciddi bir birliktelikse aradığınız siz 45 yaşında o 35 olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…