10 yaş küçük sevgili

Bence olmaz ya fazla bir fark bu.
Benimle öğrencilerim arasında 10 yas var. Tipten huydan olgun gibi dursalar da yakindan taniyinca çocuksular. Düşünemiyorum bile.
Simdi sikinti olmaz tabii ama ilişkiye başlayınca çok çıkar sorunlar.

Konun ilgimi cok cekti. Bende cok kisa bir sure once kendimden 8 yas kucuk bir delikanliyla gorustum, o 23 ben 31. Asiri derecede fazla hoslandik birbirimizden, ben oyle kolay asik olmam ama hoslanirim, ama sanirim o olmustu..
Korktum dogal olarak kendimi kaptirmaktan ve kalbini kirmamak icin, gorusmemizi kestim. Mantigima bir turlu sigdiramadim, ve aslinda ona kiyamadim. Ailesiyle kendinden 8 yas buyuk bosanmis bir kadin yuzunden buyuk mucadele icerisine girmesi gerekecek. Ayrica benim ailem 'kizim iyimisin sen, kendi kardeslerinden bile ufak! zaten bosandin, birde boyle riskli bir isemi baslayacaksin!' diyecekti.
Kaldi ki; su anda hos ve guzel olabilirim, ama 10 sene sonra boyle olmayacagimki. O ise simdiden bukadar yakisikliysa 10 sene sonra ne olur...cok asiri kiskanc degilimdir ama sanirim kendimi alikoyamazdim onu cok kiskanmaktan..ayrica coluk cocuk istedigim bi yastayim. O belki hazir degil buna henuz?

Mantiginiza sigdirabiliyorsaniz, ailelerinizin destegine guveniyorsaniz, ozaman basarilar.. : )
Mantıklı ve vicdan sahibi bir insanın yapması gerekeni yapmışsınız tebrik ederim. Yorumların hepsini okumadım ama birkaç yorum aşkın yaşı yoktur falan demiş buna katılmıyorum. Aşk denen perde indiğinde acı gerçeklerle karşılaşılır. Öyle anı yaşamak halleri eş seçiminde geçerli değil.

Vicdan ve empati sahibi bir insan o anki duygularının peşinden gitmek ve egosunu tatmin etmek yerine hem kendisini hem karşıdakini düşünerek karar verir ki siz de bunu yapmışsınız. İnşallah en doğru zamanda hak ettiğiniz mutlu evlilik ve ruh eşiniz sizi bulur.

Kim ne derse desin.. Konu sahibi bu aşkı yaşar.Çünkü o da boş degil.İnsan duygularini engellemiyor çoğu zaman.. Evet yaş farkı çok fazla. Ama gönül yaş dinlemiyor çoğu zaman.Ayrıca onun sizi yarı yolda bırakmayacağına inanıyorsanız başlayın. Tabi buna kimse kendisi dahil güvence veremez.Ama herşeye rağmen onunla birşeyler yaşamak isitiyorsaniz ve sonuçlarına da katlaniyorsaniz yaşayın.. Sonuçta bu sizin hayatınız. Sonunda uzulebilirsiniz de .. Fazla kaptırmayın kendinizi.Gerçekten sizin için yıkıcı olur. Herşeyi iyice düşünün..Hakkınızda hayırlısı olsun.

çoluk çocukla uğraşmayın derim zira sizi yorar her açıdan..oyun çağında olur 23 yaşındaki erkek zaten, geç olgunlaşıyorlar

10 sene Bu, ay degilmi. O yüzden Bence Oluru yok.
Simdi olmasada ilerde binbirtürlü sorun yasarsin.

Kendine denk birini bul.

Merhaba hanımlar,

Bir kaç aydır iş yerimde yeni çalışmaya başlamış olan bir adam var benimle fazlasıyla ilgilenen. İlk başlarda fazla ilgilenmemiştim ama diğer iş arkadaşlarımızında dikkatini çekmiş ki sürekli herkes bana ondan ve onun ilgisinden bahsediyordu. Bir kaç hafta önce ilk defa adam akılı oturup sohbet ettim. Her şey iyi güzel ama yaşının henüz 23 olduğunu öğrenince şok oldum. Benden tam 10 yaş küçük. 23 bana çocuk yaşı gibi geliyor. Dış görünüm olsun, konuşma tarzı olsun asla 23 değil ama, o yönleriyle benden bile olgun duruyor. Bana kendinden büyük kadinlardan hoşlandığını kendi yaşıtları ile anlasamadigini söyledi. Son bir kaç gündür daha bi sıkı fikıyız hep bi şekilde bi araya geliyoruz. Benden cok hoslandigini soyledi keske sevgilim olsan bile dedi. Sizce en mantıklısı nedir? Her şeyi oluruna mi bırakmalıyım yoksa aşık olmadan mesafe mi koymaliyim? Aramızdaki tek ve en büyük dert yaş farkı. Bunu da sadece ben sorun ediyorum.
bence de 10 yaş çok, tamam etkilenme olabilir ama bundan 5 yıl önce o daha 18 yaşındaydı.ileride sorun olabilir diye düşünüyorum.

Eşi büyük olan erkek çabuk zengin oluyormuş birde bunu düşünün :KK53::KK53::KK53:

sevgili olabilirsin ama evlilik olmaz. yani cocuk daha 23 yaşında. evleneceğini sanmıyorum bu yaşta... ee seninde onu bekleyecek halin yok.. yani öyle takılmak istiyosan çık gez tozzz..

Valla çıtır bebe yakışıklıysa eğlencesine olabilir bence :D
ama ciddi bir şeyler düşünürüm gari ben diyosan zor be bacım olmaz değil de zor. baya.
Ay gene de bilemenko yaşayıp göreceksin :D

10 yas erkek buyuk oldugunda oluru oluyor ama bayan oldugunda yuruyebilecegini sanmiyorum cunku zaten erkekelr gec olgunlasiyorlar bayanlar gibi her sorunu asamiyorlar.. Simdi cazip gelebilir ikitaraf icinde ama yas ilerledikce sorunlar cikabilir .en ufak tartismada zaten ben kucugumya moduna girer .. 7 yas buyuk bi tanidigim var evliler kiz her tartismada bunu duydugunu soylemisdi.. Surekli bi yasimkucuk ama benim dedgim olacak modu vs.. Belki iyi tarafi tecrubenizin cok oldugundan yonlendirebilirsiniz.. Buyuk erkeklerde yönlendirilemiyor..

Ben 23 eşim 43 :) ama bakıldığı zaman eşim 38 yaşında gibi görünüyor ben 35 gibi :))

çok merak ederek soruyorum ailenizin karşı çıkma durumu falan olmadı mı yaş konusundan dolayı. Amacım size laf etmek falan değil sakın yanlış anlamayın ama hani 8-10 yaşa kadar çok duydum ama bu kadar yaş farkı pek duymadım :KK17:

Hayi
çok merak ederek soruyorum ailenizin karşı çıkma durumu falan olmadı mı yaş konusundan dolayı. Amacım size laf etmek falan değil sakın yanlış anlamayın ama hani 8-10 yaşa kadar çok duydum ama bu kadar yaş farkı pek duymadım :KK17:
Hayir cikmadi lar . Çünkü ben esime aşığım .. Ayrıca ben kanser hastasiydim, esimle birlikte atlattim o olmasaydi atlatmazdim. Bu benim 2. Hayatım o yüzden ailem ben nasıl mutluysam öyle yapmama müsade ettiler . Aşık olduğum adamla evlendim. Ayrıca biz 3.5 yıl sevgili donemimiz oldu son 1 yılında kanser tedavisi gördüm. 3 aylık evliyiz suan. 5 haftalik hamileyim :))

Hayi

Hayir cikmadi lar . Çünkü ben esime aşığım .. Ayrıca ben kanser hastasiydim, esimle birlikte atlattim o olmasaydi atlatmazdim. Bu benim 2. Hayatım o yüzden ailem ben nasıl mutluysam öyle yapmama müsade ettiler . Aşık olduğum adamla evlendim. Ayrıca biz 3.5 yıl sevgili donemimiz oldu son 1 yılında kanser tedavisi gördüm. 3 aylık evliyiz suan. 5 haftalik hamileyim :))

Allah mutluluğunuzu daim etsin bebişide sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallaaah :KK15:

Back
X