- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
- Konu Sahibi YellowPurplee
3 5 olsa neyse de 10 çok bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mantıklı ve vicdan sahibi bir insanın yapması gerekeni yapmışsınız tebrik ederim. Yorumların hepsini okumadım ama birkaç yorum aşkın yaşı yoktur falan demiş buna katılmıyorum. Aşk denen perde indiğinde acı gerçeklerle karşılaşılır. Öyle anı yaşamak halleri eş seçiminde geçerli değil.Konun ilgimi cok cekti. Bende cok kisa bir sure once kendimden 8 yas kucuk bir delikanliyla gorustum, o 23 ben 31. Asiri derecede fazla hoslandik birbirimizden, ben oyle kolay asik olmam ama hoslanirim, ama sanirim o olmustu..
Korktum dogal olarak kendimi kaptirmaktan ve kalbini kirmamak icin, gorusmemizi kestim. Mantigima bir turlu sigdiramadim, ve aslinda ona kiyamadim. Ailesiyle kendinden 8 yas buyuk bosanmis bir kadin yuzunden buyuk mucadele icerisine girmesi gerekecek. Ayrica benim ailem 'kizim iyimisin sen, kendi kardeslerinden bile ufak! zaten bosandin, birde boyle riskli bir isemi baslayacaksin!' diyecekti.
Kaldi ki; su anda hos ve guzel olabilirim, ama 10 sene sonra boyle olmayacagimki. O ise simdiden bukadar yakisikliysa 10 sene sonra ne olur...cok asiri kiskanc degilimdir ama sanirim kendimi alikoyamazdim onu cok kiskanmaktan..ayrica coluk cocuk istedigim bi yastayim. O belki hazir degil buna henuz?
Mantiginiza sigdirabiliyorsaniz, ailelerinizin destegine guveniyorsaniz, ozaman basarilar.. : )
bence de 10 yaş çok, tamam etkilenme olabilir ama bundan 5 yıl önce o daha 18 yaşındaydı.ileride sorun olabilir diye düşünüyorum.Merhaba hanımlar,
Bir kaç aydır iş yerimde yeni çalışmaya başlamış olan bir adam var benimle fazlasıyla ilgilenen. İlk başlarda fazla ilgilenmemiştim ama diğer iş arkadaşlarımızında dikkatini çekmiş ki sürekli herkes bana ondan ve onun ilgisinden bahsediyordu. Bir kaç hafta önce ilk defa adam akılı oturup sohbet ettim. Her şey iyi güzel ama yaşının henüz 23 olduğunu öğrenince şok oldum. Benden tam 10 yaş küçük. 23 bana çocuk yaşı gibi geliyor. Dış görünüm olsun, konuşma tarzı olsun asla 23 değil ama, o yönleriyle benden bile olgun duruyor. Bana kendinden büyük kadinlardan hoşlandığını kendi yaşıtları ile anlasamadigini söyledi. Son bir kaç gündür daha bi sıkı fikıyız hep bi şekilde bi araya geliyoruz. Benden cok hoslandigini soyledi keske sevgilim olsan bile dedi. Sizce en mantıklısı nedir? Her şeyi oluruna mi bırakmalıyım yoksa aşık olmadan mesafe mi koymaliyim? Aramızdaki tek ve en büyük dert yaş farkı. Bunu da sadece ben sorun ediyorum.
Eşiniz 45 yaşında mı yaniEşimle arada 20 yas var :))
Ben 23 eşim 43 :) ama bakıldığı zaman eşim 38 yaşında gibi görünüyor ben 35 gibi :))
Hayir cikmadi lar . Çünkü ben esime aşığım .. Ayrıca ben kanser hastasiydim, esimle birlikte atlattim o olmasaydi atlatmazdim. Bu benim 2. Hayatım o yüzden ailem ben nasıl mutluysam öyle yapmama müsade ettiler . Aşık olduğum adamla evlendim. Ayrıca biz 3.5 yıl sevgili donemimiz oldu son 1 yılında kanser tedavisi gördüm. 3 aylık evliyiz suan. 5 haftalik hamileyim :))çok merak ederek soruyorum ailenizin karşı çıkma durumu falan olmadı mı yaş konusundan dolayı. Amacım size laf etmek falan değil sakın yanlış anlamayın ama hani 8-10 yaşa kadar çok duydum ama bu kadar yaş farkı pek duymadım![]()
Hayi
Hayir cikmadi lar . Çünkü ben esime aşığım .. Ayrıca ben kanser hastasiydim, esimle birlikte atlattim o olmasaydi atlatmazdim. Bu benim 2. Hayatım o yüzden ailem ben nasıl mutluysam öyle yapmama müsade ettiler . Aşık olduğum adamla evlendim. Ayrıca biz 3.5 yıl sevgili donemimiz oldu son 1 yılında kanser tedavisi gördüm. 3 aylık evliyiz suan. 5 haftalik hamileyim :))