10 yaş küçük sevgili

10 yaş çok fazla.
Şimdi değilse bile 10 - 15 yıl sonra oldukça zor gelir.

Bu sekilde hayatta olmaz. Kusak farki var. Anlayis farki var. Cok zor. Ya bi kere siz 43ken o 33luk bir delikanli olacak. Bana cok koyardi kocamin benden bu kadar kucuk olmasi acikcasi . :KK53: en fazla 5 yas olsa neyse ama boyle olmaz..

Erkekler bizden yasca buyukken bile gec olgunlasiyorlar düşünce tarzı olarak ben olsam uzak durmaya calisirdim yarin bigun is buyumeden bu konuda sorun yasamadan en mantiklisi bana gore uzak dur

Ben yasi küçük de olsa olgun olabileceğine inanıyorum yas farkina takilmadim ama su var ki adam cok genc ve hemen kur yapmaya başlamış
Ben "olgun kadınlardan hoslanirim" lafina pek masum yaklasamiyorum nedense
Temkinli yaklaş diyorum ;)

Bu sekilde hayatta olmaz. Kusak farki var. Anlayis farki var. Cok zor. Ya bi kere siz 43ken o 33luk bir delikanli olacak. Bana cok koyardi kocamin benden bu kadar kucuk olmasi acikcasi . :KK53: en fazla 5 yas olsa neyse ama boyle olmaz..

10 yaş büyük erkekle olan kızlara bu yorumu kimse yapmıyor. Evlenen olursa da artık evlenmişler cnm nasip kısmet stili yorumlar yapılıyor. Büyük olan erkek olsaydı 9 sayfa yorum çıkmazdı.

Kart herifler parayla güzellik satın alıyor, kızlar rahat yaşamak maddiyat için abileriyle evleniyor;ama arada çıkar olmayan 2 yetişkinin ilişkisi 9 sayfa olmaz olmaz olmaz alıyor. İlginç.

10 yaş büyük erkekle olan kızlara bu yorumu kimse yapmıyor. Evlenen olursa da artık evlenmişler cnm nasip kısmet stili yorumlar yapılıyor. Büyük olan erkek olsaydı 9 sayfa yorum çıkmazdı.

Kart herifler parayla güzellik satın alıyor, kızlar rahat yaşamak maddiyat için abileriyle evleniyor;ama arada çıkar olmayan 2 yetişkinin ilişkisi 9 sayfa olmaz olmaz olmaz alıyor. İlginç.

Valla ben onlara da yorum yapiyorum. Benim idealim her zaman 4 5 yas. Daha büyüğü no no no demisimdir hep. E evlenmisse de bosan diyemeyiz ya sirf bu yuzden ilahi yani. :KK70:
Kadin burda evlenmemis hatta sevgili bile olmamis fikir soruyor. Ben de fikrimi soyluyorum. Ha evlenmis olsaydi Allah mutlu mesut etsin derdim en diyecektim baska? Ayy olmaz bosan mi? :KK51:

Ben olmayacağını düşünüyorum yaş farkından dolayı kafa yapınız da uyuşmaz (şimdi güzel duygularla öyleymiş gibi gelir ama uzun vadede sorun yaşarsınız). Siz ileride kıskanabilir özgüven sorunu yaşayabilir çocuk isteyebilirsiniz karşı taraf ise durulmamıştır olgunlaşmamıştır bile henüz. Tercih sizin elbette.

Hadi ortada aşk olsa neyse, gözümüz görmemiş diyeceğim.

Ama ileride üzüleceğiniz bir şeye adım atmayın. 10 yaş küçük bebe gibi gelir, bana. Ece erken bild küçük biryle evlenmek hata, ergen oluyorlar diye açıklama yapmışyı yamulmuyorsam.

Had o dert etmedi ailesi edecek, siz edeceksiniz, duyanlar şaşıracak, sevmeyenler laf sokacak ve bu ileride hayatınızda kocaman bir duvar gibi duracak.
Cidd düşünmüyorsanız canınız yanar, ayrılırken teyze derler.
Ciddi düşünüprsanız da evliliğinizin bir 10-20 yıl sonrasını düşünebiliyor öusunuz?

Ben olsam uzak dururdum.

Kardeşimle aramda 10 yaş var anneme bazen neden daha önce yapmadın arkadaş gibi olurduk şimdi çocuğum gibi diyorum :D Kardeşimin neredeyse annesi gibiyim koruyup kollama ona akıl verme konusunda çünkü gerçekten yaş farkımız çok.
10 yaş küçük sevgili asla olmaz bence. İlerde çok sorunlar çıkar ne bileyim sonuçta o henüz 40 yaşında iken siz 50 olacaksınız. Büyük sorun olur bence.

Birbirinizi sevdikten sonra neden olmasın hep erkekler mi kendilerinden kucuklerle evlenecek kadinlarda evlenebilir sonuçta karsinizda ki kişi 18 yaşından büyük birisi.

Bir şarkı var ya, olan var olmayan var diye tam da o hesap :)
Şaka bir yana toplumsal normlar olarak, kabul görmeyeceğinize teminat verebilirim.
Fizyolojik olarak, bugün ne kadar aktif olursanız olun, mucize olmazsa, 10-15 yıl sonrası hüsran.
Kafa yapısı ne kadar olgun derseniz deyin, tanıdıkça görecekseniz olamaz!
Ben yaşlardaki bu arkadaş sadece heyecan arıyor olabilir, yaşıtlarıyla yaşayamayacağı bazı deneyimleri sizinle yaşayacağını düşünebilir(cinsel ya da gezme, tozma sınırlamıyorum)
Çocukluğunda yaşadığı psikolojik bir problem onu bu yola sürüklüyor olabilir..
Bunlar olmaz'larımın gerekçesi.
Peki ya gerçekten olamaz mı?
Çevremde bunun iki tane aktif örneği var ve babam yaşında da çocukları var şimdi
Bir sevgili daha geçen ay ayrıldı,1981 kadın, 1991 çocuğun yaşıydı.

Olamaz diyemiyorum. Ben kimim peki?! Bir dönem babası yaşında heriflerden hoşlanmış,
Şimdilerde psikolog olmasına 5 ayı kalmış biri :)
Seçim sizin ama iyi ölçün biçin
Yarın bir gün kartsın, yaşlandın, kaz ayakların nidaları muhtemelen yaygın kullanılır
Başlayacaksanız da, hakkınız da hayırlısı :)

Hayi

Hayir cikmadi lar . Çünkü ben esime aşığım .. Ayrıca ben kanser hastasiydim, esimle birlikte atlattim o olmasaydi atlatmazdim. Bu benim 2. Hayatım o yüzden ailem ben nasıl mutluysam öyle yapmama müsade ettiler . Aşık olduğum adamla evlendim. Ayrıca biz 3.5 yıl sevgili donemimiz oldu son 1 yılında kanser tedavisi gördüm. 3 aylık evliyiz suan. 5 haftalik hamileyim :))

Eşinize de, sevginize de, üslubunuza da hayran kaldım.
Birinci yaşamınız sınırlıymış ama size kocaman ve çok mutlu bir yaşam diliyorum, 2. hayatınızda :)

Çünkü erkekler güzellik kadınlar güç arar (bence bu üreme içgüdüsüyle alakalı:KK48:) bu yüzden kuşak farkı olmadığı sürece güçlü erkek-güzel kadın birlikteliğinde erkeğin büyük olması halinde sorun yaşama ihtimali kadının büyük olma durumundan daha azdır.

Ben de olmaz olmaz diyenlerdenim çünkü eeyla__ nickli üyenin yorumunda belirttiği durumların yaşanması muhtemel, ki o arkadaşın kendisi de böyle bir adayla karşılaşıp iyi gözlemlemiş. Elbette her ilişkinin dinamiği farklı, belki de konu sahibi bu ilişkiyi yaşayarak tecrübe edecek. Bu durumda hayal kırıklığına uğramamak için temkinli olup kendini kaptırmamasını tavsiye ederim naczane.

Back
X