- 23 Ağustos 2012
- 51.632
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.354
- 898
- Konu Sahibi YellowPurplee
Çünkü erkekler güzellik kadınlar güç arar (bence bu üreme içgüdüsüyle alakalı) bu yüzden kuşak farkı olmadığı sürece güçlü erkek-güzel kadın birlikteliğinde erkeğin büyük olması halinde sorun yaşama ihtimali kadının büyük olma durumundan daha azdır.
Ben de olmaz olmaz diyenlerdenim çünkü eeyla__ nickli üyenin yorumunda belirttiği durumların yaşanması muhtemel, ki o arkadaş kendisi de yaşamış ve iyi gözlemlemiş. Elbette her ilişkinin dinamiği farklı, belki de konu sahibi bu ilişkiyi yaşayarak tecrübe edecek. Bu durumda hayal kırıklığına uğramamak için temkinli olup kendini kaptırmamasını tavsiye ederim naczane.
Kadınlar da güç için erkek aramak yerine kendileri güç kazansa bakışları değişir.
Ben gücü kendinden gelen biriyim mesela. Zengin erkeklerin bana hiçbir etkisi yok. Güç için erkeğe muhtaç olmayınca güce tapınma durumu da bir şekilde bitiyor sanırım. Ben sadece çekime ,hoşlanmaya, adam yakışıklı mı değil mi buna bakıyorum cüzdanıyla ilgilenmiyorum mesela. Para değil güçlü baskın karakter + tip benim için önemli.
Kadınlar gücün yolunu erkek olarak görüyor. Oysa kendi güç arayan kadınlarda sizin yazdığınız bakış değişiyor, kenara itiliyor. Yani yazdıklarınız evrensel doğru değil ama çoğunluk için doğru. Kadınların çoğu iyi kariyer,iyi eğitimden çok iyi kocaya çaba koyuyor kolay yoldan maddi güç kazanmak için.