- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
- Konu Sahibi sunshineee_95
-
Madem dert etmiyor ne diye kıza hediye almadılar diye karşı tarafı arıyor ?kızın annesinin amacı hediye olsaydı . ailesine durumunuz yok diyosanız düğünü yaparken biz birçok şeyi yaparken yardımcı olalım yeterki çocuklar mutlu olsun diye bi teklifte buluımazdı( ki durumları çok iyi )
Madem dert etmiyor ne diye kıza hediye almadılar diye karşı tarafı arıyor ?
Bende aslında ondan bahsediyorum da kendimi anlatamadm sanırım. Iki tarafda da hata var bana göre.Yani, kiytirik 2 hediye icin aramaya tenezzul etmesi bayagi basit bir hareket olmus bence.
aynen öyleeOlay aslında çok basit, etrafındaki insanları görünce yada evlenilecekleri kız özenmiştir anneside konuşma gereğinde bulunmuş ki kötü bişey denmemiş sadece biraz ilgili olun demiş bende çocugumun üzüldüğünü görsem bende uygun bi dille söylerdim böyle önemli olan zaten yapılanların maddi boyutu değil ufak bişeyde bile mutlu olacağını dile getirmiş. Onca sene nişanlısınız ve karşınızdaki kişinin sizi önemsememesi çok acı bi durum, neyse her şerde bi hayır var demişler o saygısız kayınvalideden kurtulmuş
tamam kızın annesini araması yanlıştı ama kayınvalidenin böyle bi oyun oynamasına ne demeli ?
orası öyle çocuk çok boş korkakValla bana sorarsaniz kayinvalideden ziyade cocuk sorgulanmali. Agirligi yok, tam tirt...
Al kaynanayı vur oğluna. .. ikisinden de bir cacık olmaz.tamam kızın annesini araması yanlıştı ama kayınvalidenin böyle bi oyun oynamasına ne demeli ?
orası öyle çocuk çok boş korkak
çünkü ilk defa böyle bi durumla karşılaşıyo . önceden böyle değildi oğlan son 2 hafta da bu olaylardan sonra çok değişti çünkü biribirlerine çok değer veriyolardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?