10 yılın üzeri evli hanımlar sizinle dertleşmek istiyorum

benil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
1.858
285
648
41
Ankara
İyi geceler herkese 13 yıl oldu benim evliliğim ve bir çocugum var sizlere birşey danışmak istiyorum eşinizi hala aşkla seviyor musunuz

Ben bunun yılla alakalı olduğunu düşünmüyorum 5 bitti bizim tabiki ilk zamanki gibi olmuyor hatta aile düzenine oturana kadar çok çaba sarf ediyorsun aşk meşk kalmıyor ama ilişkiniz rutin de olsa sorun yaratmıyor ise sevgi saygı hep baki..

Aşk dedinizde aşk demek güven, karekter sağlamlığı, vefa
Aşk uğruna başka adama kaçanlarda yok değil, bunların karekteri tam olarak oturmamış insanlar, aşktan çok karekterin iyi olmasına inanırım aşka güven olmaz

Araya coluk cocuk girince ask bitiyor,oncelikler baska oluyor,hayat telaşı basliyor..
Ask gelip gecici..
Aski bulmak zor ama sevgi saygi guven sadakat herseyden onemli..
Ha evlilikte zaman zaman monotonluk olabiliyor,iliskiye enerji katmak/degisiklik yapmak da sizin elinizde..
Gezmek olur,tatil olur,birlikte sinema/konser olur,romantik supriz bir yemek olur,eglence olur,ortak aktivite olur..
Kimsenin iliskisi 4 4 luk degil sonucta..
Yaş ilerleyince,evlilik,cocuk vs aşk kalmiyor yerini sevgiye birakiyor
(Nacizane gorusum bu)
Aşk gençken guzel, şu saatten sonra aşka inancim kalmadi diyebilirim
Ama sevgi baki

3 senelik evliyim 4e giricez ama o ilk aşk yerini çok tatlı bir sevgiye bıraktı bizde. Tırnağının ucuna zarar gelsin içim yanar öyle severim. Mic Mic ask yaşamıyoruz ama saçlarımı kurutur tarar mesela en ufak örnek. Daha bir kıymete binmiş gibi oluyor ama aşk sözleri söylemeyiz mesela sarılıriz bol bol. Kıyamazsın işte belki filmlerdeki ask değil ama birbirine karşı sevgi saygı ve anlayış daha önemli bence

Aşk nedir? diye soracak olursanız, herkesin aşkı tarif ediş şekli bile farklıdır. Dolayısıyla yaşayışıda farklı. İlk zamanlardaki tutku aynı kalmamakla birlikte, zaman içinde aşkın bile olgunlaştığını düşünüyorum.

İyi geceler herkese 13 yıl oldu benim evliliğim ve bir çocugum var sizlere birşey danışmak istiyorum eşinizi hala aşkla seviyor musunuz
Bende 13senelik evliyim iki cocugum var eşimle gayet iyi anlaşırız ayrıca aşk demeyelim ama seviyorum onu tek anlasamadigimiz konu ailesi herşeye karışan abisi annesi bıktırdılar beni küsüm zaten onlarla görüşmuyorum

Ben aslında evliliği jiç böyle hayal etmemiştim ya da benimki böyle olmaz derdim ama sanırım hayatın yoğunluğu yaşamın zorluğu iki kişi çalışıp ancak temel ihtiyaçları halledebiliyor oluşumuz kısacası hayattaki zorluklar çoluk çocuğun sorumluluğu dertleri derken aşk vs kalmıyor arada. Yerini daha bir sahiplenme aile bağı vb gibi duygulara bırakıyor sanırım bu da işin rutini üç aşağı beş yukarı herkes böyle

Yok bacım ne aşkı severek evlendik 8 yıllık mazi 4 yıl sevgililik 4 evlilik 2 tanen kuzularımız var çok aska evlendik bitmedi ama fırsat mi kalio adam işten geliyor pert ben evde pert ne romantiklik ne bisey kalıyor :))) çocukları bölüşüyoruz birine o bakıyor birine ben uyuyana kadar 10 oluyor o saaten sonra pil bitiyor

Bizi anlatmışsın

sonra herkes kendi rahatını istiratini düşünüyor yazarken yanlış yazmışım harfleri niye çünkü sabahin köründe bebe salliyordum:)
Ben hala sallıyorum
6 da uyandı yaa
Uyusuna yavrum ama yok

Reactions: tse
10 yıllık evliyim 2hafta kadar önce ayrılık kararı aldık. Mesela artık sevginin azaldığını sanıyordum ama kaybedince aslında hala sevdigimi anladım. Aslında en çok ta alışıyorsun. Sanırım.

Bu konu üzerinde cok insanlarla tartistim.. bizim 5 sene oldu. Ve inanmicaksiniz ama ben esimi halen Ilk zamanlar gibi cook seviyorum. Bu nasil oluyor diyenler icinde.. kücük seylerden mutlu oluyorum.. hep güzel günleri aklimdan geciriyorum.. yaptigim seyler sadece bunlar. Bu arada Ask insaniyim yani ASK olmazsa hic birsey olmazmis gibi geliyor bana.

Bende 2 yılı geçti evliyim bende dertleşmek istiyom neyim eksik 7 buçuk yıl için beni dışlamayın ha
Efenim kocam asker sürekli evde yalnızım görevler oluyor diye bazen diyorum bir duvarla evliyim yada bir kapıyla
cocuk istiyoruz ama nalet corona bir yandan, çocuğun olamaması diğer yandan
Off yine dertlendim. ... neyse ben kocamı seviyorum ama aşkla evlenmedim o asıktı bana benim saha cok sevgi saygı oldu
Ah ah 10 yıl da zor ya nasıl dayandınız

Merhaba 11 yillik evlliyim esime cok asigim oda bana duskundur gorucu usulu evlendim baslarda kendimi paraladm agladim yok okulum yok.kucugum...tabi esimi gorene kadar o ela gozler o yanaklara degen kirpikler uzun boyu amaaaaan dedim. gozumun yasini silip kostum yanina 9 aylik tanisma suremiz oldu sonra evlendik iki cocugumuz var.

Hamdolsun cokta mutluyuz... Arada bizde tartisir atisiriz yapmayan yoktur Yani evlilikte rus ruleti gibi bir sey bazen 5 senelik sevgililer 1 yil surduremeyip bosaniyor.Kader kismet bu isler

Ask i evlilik bitirmez insanlar bitirir 11 yıllık evliyim bende aşk kalmadı sadece sevgi var diyelim çocuklarla yoruluyorum diyip hiç salmadım kendimi saat 9 dedi mi cocuklar uyurdu yada baş başa kalalım diye zaman yaratirdim devamli,çokta güzel bir bayan oldugumu düşünüyorum défalarca aldatildim şuan hiç bir şey umrumda değil paramı versin alışveriş yapip keyfime bakayim mood undayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…