Bende 13senelik evliyim iki cocugum var eşimle gayet iyi anlaşırız ayrıca aşk demeyelim ama seviyorum onu tek anlasamadigimiz konu ailesi herşeye karışan abisi annesi bıktırdılar beni küsüm zaten onlarla görüşmuyorumİyi geceler herkese 13 yıl oldu benim evliliğim ve bir çocugum var sizlere birşey danışmak istiyorum eşinizi hala aşkla seviyor musunuz
Bizi anlatmışsınYok bacım ne aşkı severek evlendik 8 yıllık mazi 4 yıl sevgililik 4 evlilik 2 tanen kuzularımız var çok aska evlendik bitmedi ama fırsat mi kalio adam işten geliyor pert ben evde pert ne romantiklik ne bisey kalıyor :))) çocukları bölüşüyoruz birine o bakıyor birine ben uyuyana kadar 10 oluyor o saaten sonra pil bitiyor
Bizi anlatmışsın
Ben hala sallıyorumsonra herkes kendi rahatını istiratini düşünüyor yazarken yanlış yazmışım harfleri niye çünkü sabahin köründe bebe salliyordum:)
10 yıllık evliyim 2hafta kadar önce ayrılık kararı aldık. Mesela artık sevginin azaldığını sanıyordum ama kaybedince aslında hala sevdigimi anladım. Aslında en çok ta alışıyorsun. Sanırım.İyi geceler herkese 13 yıl oldu benim evliliğim ve bir çocugum var sizlere birşey danışmak istiyorum eşinizi hala aşkla seviyor musunuz
Ben hala sallıyorum
6 da uyandı yaa
Uyusuna yavrum ama yok
Ask i evlilik bitirmez insanlar bitirir 11 yıllık evliyim bende aşk kalmadı sadece sevgi var diyelim çocuklarla yoruluyorum diyip hiç salmadım kendimi saat 9 dedi mi cocuklar uyurdu yada baş başa kalalım diye zaman yaratirdim devamli,çokta güzel bir bayan oldugumu düşünüyorum défalarca aldatildim şuan hiç bir şey umrumda değil paramı versin alışveriş yapip keyfime bakayim mood undayimİyi geceler herkese 13 yıl oldu benim evliliğim ve bir çocugum var sizlere birşey danışmak istiyorum eşinizi hala aşkla seviyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?