aılen varsa nıe dusunuyosn ya gıdersın orda 3 ay kafa dınlersın o arada ıs bakarsın
bnce o ewde dk durma
benim ailem var canım bana destek olurlar ama ben 3 çocukla kimseye yük olmak istemiyorum üstelik çocuklarımın babası olarak onlara kocam denen pislik bakmak zorunda ben anneme babama çocuklarımın her ihtiyacını karşılatmak istemiyorum
bu arada kadınla telde konuştum ağzıma geleni saydım ama teli yüzüme kapattı çünkü eşi evdeydi ona herşeyi bildiğimi söyledim
çocuklarımın okulu için yaza kadar mecburum kalmaya onları bırakamam
ev var ama daha tapsunu üstüne almadı kirasını alıyor arabada var borç da var tabii
Çok merak ettim kadın bildiğinizi duyunca teli kapamadan önce ne tepki verdir ne dedi
Ne kadınlar var demek istiyorum
kadına bak hem eşinin arkadaşıyla eşini aldatıyor hem beraber olduğu adamın karısı arıyor ne pişkin bir kadın
ona gözdağı vermek için aradım o....u kocan evde mi dedim korku dolu bir sesle evde dedi kocam bana herşeyi anlattı herşeyi biliyorum bir daha kocamın cebinde bir mesajını telini en ufak şüphe uyandıracak birşey görürsem yapacaklarımdan sorumlu değilim haberin olsun dedim hiç konuşmadı daha doğrusu konuşamadı teli kapattı
bunu bende düşünüyorum ama olmuyor ki canım kadınlık gururum izin vermiyor kibu surecte bırıktırebıldgn kadar para bırıktır
kocana cok ıı dawran sunu alcam bunu alcam dıye dıye at kenara ne kadr olursa
mal varlıgınız varmı
o ewı ne yap et ustune al ama nasıl yapabılırsın
Ohh ağzına sağlık iyi demişsin
bu pisliği yaparken hiç korkmuyordu sen üzüldün sıkıldın ee bunun karşılığındada oda korksun demi
ben senin yerinde olsa ara ara arayıp korkuturdum sıkıntılara girsinde görsün
canım bu koşullarda senin kendin için yapacağın en iyi şey kendini üzmemeye çalışmak en azından çocukların için bunu yapmak
Allah ne kapılar kapatır ne kapılar açar inş herşey senin ve çocukların için çok iyi gider
ona gözdağı vermek için aradım o....u kocan evde mi dedim korku dolu bir sesle evde dedi kocam bana herşeyi anlattı herşeyi biliyorum bir daha kocamın cebinde bir mesajını telini en ufak şüphe uyandıracak birşey görürsem yapacaklarımdan sorumlu değilim haberin olsun dedim hiç konuşmadı daha doğrusu konuşamadı teli kapattı
Ohh ağzına sağlık iyi demişsin
bu pisliği yaparken hiç korkmuyordu sen üzüldün sıkıldın ee bunun karşılığındada oda korksun demi
ben senin yerinde olsa ara ara arayıp korkuturdum sıkıntılara girsinde görsün
canım bu koşullarda senin kendin için yapacağın en iyi şey kendini üzmemeye çalışmak en azından çocukların için bunu yapmak
Allah ne kapılar kapatır ne kapılar açar inş herşey senin ve çocukların için çok iyi gider
eşinide aradım tekrar konuştum abi senin yerinde olsam karımın telini elinden alırım onu evden çıkarmam dedim.kadın gündüz gece çok rahat evden çıkabilen bir kadın.adam bana tamam dedi hatta adam iş yerinden izin almış evden bile çıkmıyor kadının başında şu an gardiyan gibi
bunu bende düşünüyorum ama olmuyor ki canım kadınlık gururum izin vermiyor ki
yaşadığım olay basit birşey değil ki yüzümü güldüreyim
zaten ben hiçbirşey olmamış gibi davransam onun benimle bir sıkıntısı yok ki
ben bunu yapamıyorum işte
şu şartlarda asla yapmaz zaten her zaman kadının üstüne mal yapılmaz deryapmaz yani mümkün değil
keşke onun adına olsaydı yarısını ben alabilirdim ama arabanın yarı parasını alabilirim
Senin yorumlarını bilirim aklı başında mantıklı yorumlar yaparsın, çok üzüldüm başına gelenlere ne diyeceğimi bilemiyorum, arkadaşının eşiyle aldatması -arkadaşının eşine göz koyması- olarak yorumluyorum bu durumu,(tek gecelik bir şey de değil ilişkileri var sanırım), olayı daha dayanılmaz kılıyor, Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?