10 yıllık kocamı hiç tanıyamamışım şimdi sizden fikir istiyorum

Çok merak ettim kadın bildiğinizi duyunca teli kapamadan önce ne tepki verdir ne dedi
Ne kadınlar var demek istiyorum
kadına bak hem eşinin arkadaşıyla eşini aldatıyor hem beraber olduğu adamın karısı arıyor ne pişkin bir kadın

İş bulman gerekecek parasız dava açılmaz güçlü olman şart

canım ya çok üzüldüm şaşırdım ..allah yardımcın olsun ..kadını tanıyomusun .ya insan ne diyeceğini bile bilemiyor bu durumda ne diyeyim ne desek sana moral vermiş oluruz ..içinde tutma paylaş canım hakkın neyse sonuna kadar hakkını ara ..

ona gözdağı vermek için aradım o....u kocan evde mi dedim korku dolu bir sesle evde dedi kocam bana herşeyi anlattı herşeyi biliyorum bir daha kocamın cebinde bir mesajını telini en ufak şüphe uyandıracak birşey görürsem yapacaklarımdan sorumlu değilim haberin olsun dedim hiç konuşmadı daha doğrusu konuşamadı teli kapattı

Ohh ağzına sağlık iyi demişsin
bu pisliği yaparken hiç korkmuyordu sen üzüldün sıkıldın ee bunun karşılığındada oda korksun demi
ben senin yerinde olsa ara ara arayıp korkuturdum sıkıntılara girsinde görsün
canım bu koşullarda senin kendin için yapacağın en iyi şey kendini üzmemeye çalışmak en azından çocukların için bunu yapmak
Allah ne kapılar kapatır ne kapılar açar inş herşey senin ve çocukların için çok iyi gider

Son düzenleme:
bu surecte bırıktırebıldgn kadar para bırıktır
kocana cok ıı dawran sunu alcam bunu alcam dıye dıye at kenara ne kadr olursa
mal varlıgınız varmı
bunu bende düşünüyorum ama olmuyor ki canım kadınlık gururum izin vermiyor ki
yaşadığım olay basit birşey değil ki yüzümü güldüreyim
zaten ben hiçbirşey olmamış gibi davransam onun benimle bir sıkıntısı yok ki
ben bunu yapamıyorum işte
o ewı ne yap et ustune al ama nasıl yapabılırsın

şu şartlarda asla yapmaz zaten her zaman kadının üstüne mal yapılmaz deryapmaz yani mümkün değil
keşke onun adına olsaydı yarısını ben alabilirdim ama arabanın yarı parasını alabilirim

benim akrabam bir hanım, 45 yaş civarı, 3 yetişkin çocuk annesi, eşi ile sorunlu senelerdir, başka kadın da var, eşin maddi sorumsuzluğu da var. boşanmasına babası abileri izin vermiyor. kocaya göz dağı da veriliyor göya ama adam aynı adam... neyse bu kadın, gitti kayınvalidesine evi bizim üstümüze yap dedi. bana değilse de oğlumun üstüne. zorla basa basa maddi destek aldı adamın ailesinden. adama uzaklaştırma çıkardı. adam eve giremiyor. ayrıca adamla resmi nikahı durduğu için noterden bir kağıt hazırlattı yapacağı herhangi bir borçda sorumlu dğeilim vb. içerikli.

adamı 5-6 senedir eve almıyor. kendisi evlere temizliğe gidiyor. dışarıdan da sgk sını ödüyor. emekliliğine az kaldı. kazancıyla 2 daire daha aldı. 3 yetişkin çocuğu var onlar da çalışıyor.

hayatta ölümden başka herşeye çare var. bu kadının ailesi boşanmasına izin vermedi arkasında durma ama o pes etmedi. kapı kapı gezdi kocacısını rezil etti. kayınvalidesine baskı yaptı yılmadı.

sen de bu süreçte, evden eşini uzaklaştır. anneni yanına al. kafanı toplarsın. dilersen çocukların az büyüyene kadar resmi nikahın durur ama adam evden uzak olur öyle yaşarsın, dilersen boşarsın nafaka alırsın. çalışırsın da... eşin üstüne mi geliyor, ailesine anlat rezilliğini seni düşünmezlerse çocuklarınızı düşünürler. kendini güçsüz hissetme. çaresiz hissetme.

Senin yorumlarını bilirim aklı başında mantıklı yorumlar yaparsın, çok üzüldüm başına gelenlere ne diyeceğimi bilemiyorum, arkadaşının eşiyle aldatması -arkadaşının eşine göz koyması- olarak yorumluyorum bu durumu,(tek gecelik bir şey de değil ilişkileri var sanırım), olayı daha dayanılmaz kılıyor, Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:

eşinide aradım tekrar konuştum abi senin yerinde olsam karımın telini elinden alırım onu evden çıkarmam dedim.kadın gündüz gece çok rahat evden çıkabilen bir kadın.adam bana tamam dedi hatta adam iş yerinden izin almış evden bile çıkmıyor kadının başında şu an gardiyan gibi

Heh boyle ol :)
Helal sana saldirgan ablam

iyi dileklerin için çok sağol canım.çocuklarım için iyi olmaya çalışıyorum bende inşallah başarırım

Vay be ne adamlar var karısının en yakın arkadaşıyla beraber olduğunu biliyor sadece başını beklemeklemi yetiniyor
ayrıca öyle evlilikmi olur ne zamana kadar kadının başını bekleyecekki
Allah korusun ben yapsaydım eşim beni önce bir güzel döver sonrada ertesi gün boşardı asla affetmezdi yinede büyük konuşmayım tabi

elbette kolay deıl ama ne koparrsan kardır
arabanın yarısı nıye tumunu al
ewınde ona aıt oldgunu ıspatlamaya bak

kocam sadece 10 günlük bir ilişki diyor ama yalan söylüyor niye yalan söylüyor onu da anlamadım önce 1 defa birlikte olduk dedi sonra benim tepkimi görünce sinirden sana yalan söyledim sadece telde görüştük dedi ama yalan inanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…