10 yıllık kocamı hiç tanıyamamışım şimdi sizden fikir istiyorum

Allah yardimcin olsun canim ama hic dusune bosan bu ne ya arkadasinin esi bukadarinada yuhhhhhhh artik vallahi bosan git turkiyede nafaka sistemi nedir bilmiyorum ama tabiri caize donuna kadar al vede affetme afedilecek bir durumu asmis senin esin
ahhhhh bu erkekler ahhhhhhhhhh

canım adama olay nasıl anlatılmış bilmiyorum sordum söylemedi kocana sor dedi ama bana bildiğin birşey varsa bana söyle dedi yani adam cinsel ilişkiyi bilmiyor bundan eminim kocamı karısına dolanmış gibi görüyor galiba.ben adama söylemedim ama kadına herşeyi bildiğimi söyledim adama da en ufak şüphelendiğim bir durum olursa seni arar söylerim dedim ne zaman olursa ara söyle dedi.

Anladım canım adam cinsel beraberliği bilmiyorsa o zaman durum başka tabi
ne yapacaksın adama gerçeği anltacakmısın?
Allah korusun kötü birşeylerde olabilir offf ne karışık kötü durum bu
şuan için en doğru şeyleri yapıyorsun bende senin yerinde olsaydım aynı şekilde davranırdım
en iyisi dediğin gibi okullar kapanıncaya kadar eşine pek bişe deme sonrasında imkanlar oluşunca boşanıp nafakanı alırsın
çocuklarla beraber düzenini kurarsın
ailene yakın olursan çocuklarla ilgilenecek birileri de olursa sende iş bulup çalışabilirsinde
dualarım senle Allah yardımcınız olsun canım

bnce solesın o kadınında canı yansın

bencede o kadının ve Mihribanın eşinin canının yanması lazım ama ya kadının eşi kadını ve adamı Allah korusun öldürmeye kalkarsa sonrasında çok daha kötü şeylerde olabilir nede olsa Mihribanın çocuklarının babası
Mihriban'cığım sen en iyisi adama şimdilik söyleme ama ses kayıtı falan yap ki ileride kullanabilesin
bide kadını ara ara arayıp eşine söylemekle korkutki bi daha başkasının yuvasıyla oynamasın birazda onun huzuru bozulsun

mıhrıban bence ne yap bılıyormusun alımda cok guzel bır fıkır var bunu sana soyleyecegım ben..bırıncısı basta kesınlıkle kocanı o evde adam yerıne koyma cocuklarınla ılgılen ve daha bakımlı bıı kadın ol ve aynı yatgı paylasma burnundan getıe ş.refsızın....ıkıncıcı o kadının kocasını ara ve herseyı anlat ama tembıh et senden duydugunu soylemesın bunu neden soyle bılıyormusun cunku senın cektıgın acıyı oda ceksın senın yuvan nasıl bozulduysa onunda ole olsun sımdı sen anlatmassan o kadın rahat rahat duracak yerınde kocasınında bısıden haberı yok... kesınlıkle anlat

Kadinin kocasi belki de biliyordur. Aldatilan erkek illaki karisini veya adami dovecek, oldurecek diye birsey yok, onlar sineye cekip unutabiliyorlar sanilanin aksine. Torenin olmadigi yerde aldatilan erkek hele seviyorsa kadini affedip unutabiliyor, aldatilan kadin gibi isitip isitip onune de getirmiyor ustelik, ornekleri cok.. Herkesi de kendileri gibi saniyorlar. Ama bir kadin icin durum farkli, aldatilan kadin asla unutamiyor.

Ya anlamadığım bişi var , kadın aldatılırsa çocukları için katlanır , bi yuva kolay mı kuruluyof naraları atılır ,
erkek aldatılırsa övünç gibi kocam olsa , hem döver hem boşar denir.
Şimdi kadın mı degersiz ,erkek mi ?
namus sadece kadın için mi ?
yuva sadece kadının mı umrunda ?
ne kadar celişiliyor

ölduruse kımse uzulmez bnce bolelerı yasamasın pıslıkler

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz eşinize 3 yavru vermissiniz. Eminim 10 senede o yuvanın düzeni ve cocuklarin bakimi icin kendinizi harap etmissinizdir.

Esınız buna karşılık size ne kadar seviyesiz bir karşılık vermiş.

Üstelik gayet pişkin. Esınız suçlu, kadın da gayet suçlu.

Erkek ne kadar istese de kadın istemezse bu is olmaz.

Böyle bir adama en güzel ceza, kendinizi ve cocuklarınızı ondan mahrum etmektir.

Boşanmadan önce elinizdeki bütün birikimi altına falan dönüştür. 2002 den sonra galiba evlendiyesen malın mülkün yarısı senin kanunen ama ondan önce alınanlarda tapu kimin üstüneyse onun. o nedenle ne kadar birikiminiz varsa fırsat bu fırsat bilezik falan yaptır. Hatta biraz da borçlandırabilirsen kocanı iyi olur. Kendini garantiye aldıktan sonra da ne yapacağına karar verirsin.

İki örnek verebilirim.
1. annemin arkadaşı. Kocası başka bir kadın için evi terk etti. Hatta ondan bir çocuğu bile varmış. Adam ısrarla boşanmak istedi ama o boşanmadı. Sonra adam kalp krizinden öldü. Bankada yüklüce parası varmış, hepsi annemin ark. kaldı.

2. Benim direksiyon hocam. Kocasının aldattığını öğrenmiş. Her ikisi de çok para kazanıyorlar bu arada. Ev-yazlık vs konusunda anlaşmışlar ama adamın sakladığı banka hesapları varmış. O para kızlarımın hakkı, almadan boşanmam diyordu. Şimdi ne yaptı bilmiyorum.

( bu arada her iki örnekte de kocalar evden kovulmuş. Sadece boşanma olmamış. Ama sanırım belli bir süre eşler aynı evde bulunmazsa hakimler kadın istemese bile boşuyormuş.)

Ben olsam donuna kadar alır ondan sonra boşanırdım sanırım. Çünkü birlikteyken ne yaptıysak şu anda oğlumuza ait. Ayrıldıktan sonra herkes sıfırdan başlar ne yaparsa yapar.

Bu arada şimdi bazılarınız kızacak ama ;
kadının kocasına söyle kocası kocanı dövsün , hatta öldürse yeri falan gibi yorumların çok sakıncalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü karşımızdaki insanların hiçbirini tanımıyoruz. Ve ülkemizdeki kafa yapısı düşünüldüğünde bu gerçekten de olası.

İkincisi evli fakat aldatan kadın yada erkeklerin öldürülmesinin çok vahşice olacağını düşünüyorum. Sonuçta bu kişilerin tercihidir. (hata bile olsa) Evlilikte atılan imza kimseyi kimsenin ömür boyu sahibi yapmaz. İki tarafında vaz geçme hakkı vardır. Mahkemeler de bunun için vardır.

Karşı tarafın ne yapacağı karşı tarafı ilgilendirir. Arayıp kadının kocasını dolduruşa getirmek son derece sakıncalı olur bence.

Sonuçta adam hemen hemen her erkeğin yapmasa bile yapmayı hayal ettiği bir şeyi yapmış. Yani vahşice cinayet işlememiş, tecavüz etmemiş ne bileyim çocuk sapıklığı yapmamış.

Bence çocukları için adamın elindeki bütün birikimi alıp, güzel bir tazminatla boşanırsa en güzeli olur.

canım avukat diilim ama avukat arkadaşım var sordum düğün kasetin yada düğüe dair resim vs bişeyin varsa bunları talep edebiliyorsun beraber dahi harcamış olsan şuanki kurdan hesaplanarak takıların hepsi onlarında takmış oldukları dahil sana geri ödeniyor ayrıca onun aldattığı şekilde davayı açarsan ki tel dökümlerinden çıkıyor kusurlu taraf olduğu için tazminat dahi alabiliyosun ve çocuklarının velayetinide alabiliyorsan işin yoksada devlet çocuk başına eşinden tahsil edilmek üzere nafaka bağlıyor ve sanada nafaka bağlıyor eşinin maaşını 3 te biri kadar sen ikinci evliliğini yapana kadar o nafakayıda alıyosun yani avantajların çok fazla üstüne mal varsa yarısıda senin oluyor zaten otomatik olarak... bunlar kesin bilgiler yorum değil avukatlar bu şekilde diyor..

Oncelikle Allah yardımcın olsun durumun gercekten çok zor aynı senin durumundaydi anneannem dedem hep aldatirdi nenemde sesini cikartmazdi aldattigi kusilerde hep almandi dedem eve bile getirirdi nenemde çit cikmazdi korkardi dedemden yıllarca böyle sürdü şimdi ise boşanacaklar keske zamanında kabul etmeseydi boşalsaydı şimdi belkide her imkanı olurdu cocuklarını kendi gibi yetistirirdi ama hep sustu aldatmaya sustu dayağa sustu şimdi dedem 10 yıldır bir turk kadınla yaşıyor dedem varliklida ama menem kendi halinde keske nenem zamanında dedemin donuna kadar alipta tekmeyi bassaydı şimdi her imkanı olurdu sana tasfiyem biteceği varsa şimdi bitir en azından cocuklarını kendin gibi buyurursun ama yapmazsan ılerde cocuklarına birşey diyemezsin

:99::99:
işte tüm bu korkuları bildiklerinden üste çıkıyorlar erkekler..
bayan ağır taş gibi yerinden oynasa bi sürü şey var. oooff Rabbim yardım et

kimseyi birbirine ömur boyu bağlı yapmaz ama bunu boşsandıktan sonra yapması normal adam karısını aldatmış hemde en yakın arkadasının karısıyla bu nasıl tercih oluyo anlamadım boşansın istediğini yapsın

:128:sana katılıyorum boşanıp ne b...k yiyosa yesin.

ayrıca mahkemeler bunun için var demiş ya arkadaş...

yooook öle kolay değil yuvayı (tercih) bahanesi ile sarsmak... arşı ala sarsılır ve Allahın en hoşnut olmadığı helal...

yaa adam bıde ayaklarına kapancagı yerde pişmanım dıye ozur bıle dılemıyor vay be!!
sizi hiç saymıyor....
maddı durumunuzda el verıyorsa boşayın derım...
eğer eliniz kolunuz bağlıysada yatakları ayırın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…