Vay be ne adamlar var karısının en yakın arkadaşıyla beraber olduğunu biliyor sadece başını beklemeklemi yetiniyor
ayrıca öyle evlilikmi olur ne zamana kadar kadının başını bekleyecekki
Allah korusun ben yapsaydım eşim beni önce bir güzel döver sonrada ertesi gün boşardı asla affetmezdi yinede büyük konuşmayım tabi
canım adama olay nasıl anlatılmış bilmiyorum sordum söylemedi kocana sor dedi ama bana bildiğin birşey varsa bana söyle dedi yani adam cinsel ilişkiyi bilmiyor bundan eminim kocamı karısına dolanmış gibi görüyor galiba.ben adama söylemedim ama kadına herşeyi bildiğimi söyledim adama da en ufak şüphelendiğim bir durum olursa seni arar söylerim dedim ne zaman olursa ara söyle dedi.
bnce solesın o kadınında canı yansın
bencede o kadının ve Mihribanın eşinin canının yanması lazım ama ya kadının eşi kadını ve adamı Allah korusun öldürmeye kalkarsa sonrasında çok daha kötü şeylerde olabilir nede olsa Mihribanın çocuklarının babası
Mihriban'cığım sen en iyisi adama şimdilik söyleme ama ses kayıtı falan yap ki ileride kullanabilesin
bide kadını ara ara arayıp eşine söylemekle korkutki bi daha başkasının yuvasıyla oynamasın birazda onun huzuru bozulsun
bana yol gösterebilecek avukat arkadaşlar yok mu aranızda
boşanmaya kalkışsam çocuklarımı alabilirmiyim vermek istemez bunuda düşünüyorum
aldatmayı tel dökümünden belki ispat edebilirim ama başka türlü edemem eşim kesin inkar edecektir
kafam çok karışık sedece ben olsam çoktan terketmiştim o kadar gurursuz bir kadın değilim ama çocuklarım elimi kolumu bağlıyor işte
kaadının kocasının tam olarak ne bildiğini bilmiyorum adam söylemedi ortada ihanet var ama eşim bunu mahkemede kabul etmez ispat edemem
:99::99:10 1 dakika bile yanında durmak istemiyorum ama çocuklarım okula gidiyorlar onları bırakamıyorumben çalışmıyorum boşansam çocuklarımı alabilirmiyim ne kadar nafaka verirler nasıl yaparım 3 çocuğa bakabilirmiyim diye düşünüp duruyorum.
Bu arada şimdi bazılarınız kızacak ama ;
kadının kocasına söyle kocası kocanı dövsün , hatta öldürse yeri falan gibi yorumların çok sakıncalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü karşımızdaki insanların hiçbirini tanımıyoruz. Ve ülkemizdeki kafa yapısı düşünüldüğünde bu gerçekten de olası.
İkincisi evli fakat aldatan kadın yada erkeklerin öldürülmesinin çok vahşice olacağını düşünüyorum. Sonuçta bu kişilerin tercihidir. (hata bile olsa) Evlilikte atılan imza kimseyi kimsenin ömür boyu sahibi yapmaz. İki tarafında vaz geçme hakkı vardır. Mahkemeler de bunun için vardır.
Karşı tarafın ne yapacağı karşı tarafı ilgilendirir. Arayıp kadının kocasını dolduruşa getirmek son derece sakıncalı olur bence.
Sonuçta adam hemen hemen her erkeğin yapmasa bile yapmayı hayal ettiği bir şeyi yapmış. Yani vahşice cinayet işlememiş, tecavüz etmemiş ne bileyim çocuk sapıklığı yapmamış.
Bence çocukları için adamın elindeki bütün birikimi alıp, güzel bir tazminatla boşanırsa en güzeli olur.
kimseyi birbirine ömur boyu bağlı yapmaz ama bunu boşsandıktan sonra yapması normal adam karısını aldatmış hemde en yakın arkadasının karısıyla bu nasıl tercih oluyo anlamadımboşansın istediğini yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?