10 yıllık kocamı hiç tanıyamamışım şimdi sizden fikir istiyorum

boşan demek çok kolay ama böyle bir insanla yaşayamazsın en önemli şey soğukkanlı olman lazım bir avukatla görüş eşine hiç birşey belli etmeden delilleri herşeyi ayarla ailenide haberdar et en son eşine söyle boşa bu adamı ne sana eş ne de çocuklarına baba olur yakın arkadaşının eşine göz diken ya da ilişki yaşayan (tam anlayamadım) çocukların okulunun tatile girmesini bekle çok etkilenmesinler Allah yardımcın olsun

hanımlar eşim şimdi ağız değiştirdi aramızda birşey olmadı sana sinirlenip öyle söyledim kadınla hiç buluşmadım bile sadece telde görüştük sohbet ettik diyor.pişmanım bir daha olmayacak dedi ama bana hiç içten gelmedi

Konu sahibi annenizle konuştunuz mu olanlara nasıl tepki verdi? Benim bir komşum vardı oda 3 çocuklu sonradan taşındılar bizim mah. Büyük erkek çocuğu üni. Gidiyordu kızı liseyi bitirmişti en küçük oğluda 3 sınıfa gidiyordu sonra spora beraber gider olmuştuk o vakit ne kadar kötü durumda olduğunu anlattı adam(eşine öyle hitap edeceğim)köyde evde kalan kızı kandırmış hamile bırakmış o kadına imam nikahı yapmış 1 ay o kadının yanında kalıyormuş 1 hafta arkadaşta tabi kaldığı vakit hem kadını hem kızını dövüyormuş çare olarak ne yapabilirim demiştim sonra çalıştığım yerde temizlikçi ona söyledim ,aranıyordu kendisi gelmedi kadının epey kiloları vardı, sonra ona oturmaya gittiğimde manyak adam yine 2sini dövmüş ağlaşıyorlardı,dedim senin kardeşlerin yok mu? Var dedi 7 kardeşi varmış biri elimden tutmadı dedi yok öyle olmaz dedim hepsıni ara vaziyetini anlat dedim en son imam olan kardeşi evini adam yokken köydeki anasının yanına taşıda ama daha kadının çilesi bitmedi köyde anası buna huzur vermedi en son kendisi küçük ilçeye taşındı liseyi bitiren kız çalışmaya başladı küçük çocuğu bir cemaate yatılı verdi adamdan boşandı sanırım bu cemaat bunlara yardım ediyor geçen yıl gördüm gözleri gülüyor ,bakımlı ve mutluydu

annem şüphelerimi biliyor ama kocamın itirafını bilmiyor daha söylemedim.çok sinirli bir yapısı var ortalığı birbirine katabilir şu aşamada müdahale etsin istemiyorum.ben ona uygun zamanda söyleyeceğim

bi insan ne kadar sinirlenirse sinirlensin kendine böyle bi iftira atarmi?

sadece tel de konuşmuşta,gördük diyenler var demedin mi

Dün sen kadını aradın, kadın korkup kocanı aradı, kocan da ağız değiştirdi olay bu?

bu arada hanımlar bir şok gelişme daha var kadını abisi alıp götürmüş.bu gitme hangi anlama geliyor bilmiyorum yani kadını adam mı yolladı boşanacaklar mı küs mü gitti yada ortam yatışsın diye mi gitti bilmiyorum ama kadın abisiyle gitmiş

Kadın korkudan gitmiştir, siz onalrla ilgilenmeyin, kendi evinize bakın

cok uzuldum
Allah yardimciniz olsun...
Sunu anladim ki...
Neler oluyor hayatta...
Kimse esim beni aldatmaz demesin...
Artik aldatmanin kadini erkegi de kalmadi...
Aynen konuda da oldugu gibi...

Aileniz in haberi var mi?
Kabul ediyorlar mi sizi?
Cocuklarinizin 2 si okuldadir muhtemelen
1 ine de anneniz bakamaz mi?

Siz de calisir kendi ayaklarinizin ustunde durabilirsiniz...babalari da cocuklara nafaka oderse
Problem olmaz.
Ama iyi dusunun artisini eksisini...

Bosanin veya bosanmayin diyemem...bu vebali alamam...ama yaşananlar cok uzucu...

o adami arayip neden sormadiniz?
o adam karisindan bosanirsa size tanik olabilir

ve tel dokumanlarini cikarttin derim
o kadar telde konusan insanlar
gorusmuslerdirde
('ki kulaginiza gelmis beraber gorulmusler)

kendinizi ezdirmemeye calisin

evet erkeğe güven olmazmış bunu çok acı bir şekilde öğrendim.eşimden hiç beklemezdim hala şok geçiriyorum.eşim sadece telde görüştük diyor ama inanmıyorum

adama sordum ne bildiğini söylemedi kocana sor dedi.şimdi kadın gitmiş ama neden gitmiş bilmiyorum :44:

Hayatımda hiç kimseye boşan demedim. Ama bu durum çok iğrenç Mihriban hanım
Ben inanıyorum ki sizin bu çektiklerinizin sıkıntılarınızın karşılığını Rabbim mükafatlandıracak..
En yakın arkadaşının eşiyle, aldatmasa bile aldatmaya meyil etmesi bundan sonra asla ona güvenemeyeceksiniz demek oluyor.
Affederseniz, affettiğiniz için kendinizi affetmeyeceksiniz
Bu arada sadece ilk ve son sayfadaki yorumunuzu okudum. Allah güç kuvvet versin size...

sağol canım Allahtan sabır diliyorum zaten.yaşadıklarım çok kötü Allah kimseyi bu duruma düşürmesin

adama sordum ne bildiğini söylemedi kocana sor dedi.şimdi kadın gitmiş ama neden gitmiş bilmiyorum :44:

yani benim aklıma kocanla kadının kaçacakları geldi.hem kadın evden ayrılmış hem kocan burnunu indirmiyor minneti yok ne bileyim:44:

demek kadın ewden gitmiş..
gitmeli zaten kocası göndermeli! hadi seni bıraktık kadının eşinin bunu kabul edip aynı ewde yaşamaya dewam etmesi mide bulandırıcı olurdu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…