10 yıllık kocamı hiç tanıyamamışım şimdi sizden fikir istiyorum

Senin eşinde kendini afettirip evliliğe devam etme çabasında yani bütün suç diğer kadında der gibi tavırlar sergiliyor sende yumuşayıp evliliğe devam kararı alacaksın,besbelli

tabi inkar yolunu seçecek her erkeğin yaptığı gibi sadece telefonda konuşmuş olması bile aldatmadır ya neyse,
ailene bahsetmelisin herkes ne olduğunu bilmeli,
sanırım evliliğiniz kaldığı yerden devam ediyor hayırlısı olsun hakkında.

Kadını kocası neden gebertmiyor, dövmüyor, nasıl evde tutuyor diyenler olmuş, Mihriban ın şu an kocasıyla aynı evde bulunma nedenleri varsa adamın da olabilir,

Kocanı süründür, bir yuva kolay kurulmuyor, ama diğer tarafta o kadını kocası boşamazsa vay efendim ne midesiz ne geniş adam. Sonra da kadına şiddete hayır, çelişkiler silsilesi

şu an sürünüyor zaten burnundan getiriyorum sürekli laf çarpıyorum doğru mu yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama elimde değil susamıyorum.bende yıpranıyorum belki ama ona da huzur vermiyorum

Senin eşinde kendini afettirip evliliğe devam etme çabasında yani bütün suç diğer kadında der gibi tavırlar sergiliyor sende yumuşayıp evliliğe devam kararı alacaksın,besbelli

hayır suçu kadına atmıyor hata iki tarafın tek taraflı suç olmaz diyor ilk adımı kimin attığını bile söylemiyor
pişmanım sana karşı o adama karşı vicdanım rahat değil bir daha asla böyle birşey olmayacak diyor ama ben sindiremiyorumsana artık nasıl güvenecem dedim birşey söyleyemiyor

sizin boşanacağınızı hiç sanmıyorum. çok yakınımın eşi de aldattı, hem de ailece görüştükleri bir kadınla. kadının kocasına mesaj attık, durumu bildiren ve bütün konusmlarını içeren msn kayıtlarını mail attık. üstelik adam da bir bankada sube müdürüydü, karısı da eczacı. boşanmadı adam karısından, bizimkini de vurmadı. erkek öğrenirse hemen kan çıkar diye bir şey yok yani. aldatılan yakınım bana dedi ki haber verme vurur kocamı, niye dedim sen onun karısını vurdun mu? nitekim kan çıkmadı. yakınım eşinin onu aldattığını cümle aleme duyurdu, rezil etti. adam da çok pişmandı gerçekten 2 senedir.

iki aile de evliliklerine devam ediyor, boşanmadılar fakat birbirleriyle artık görüşmüyorlar.

avukat olmama rağmen kimseye boşan ya da boşanma demem. çok ama çok zor bir süreç. adli yardımdan (bulunduğunuz ilin barosundan) size derhal avukat verirler şüphesiz. yine de boşanacağınızı düşünmüyorum. hakkınızda hayırlısı olsun. iyi düşünün iyi şeyler olsun..

çok zor bir durumdayım kafam çok karışık bu durumu bilen yakın arkadaşlarımız bana evini bırakma çocuklarını düşün eşin dersini almıştır tek başına 3 çocuğa bakamazsın diyorlar.eşimin arkadaşlarından onunla çok konuşan oldu eşim onlara hep inkar etmiş ama herkesten fırçayı yedi.onlarda bana evini bırakmasın diye haber yolluyorlar.benimse güvenim sarsıldı kocam ilerde yine aynı hatayı yapabilir diye düşünüyorum.çocuklarımı onların geleceğini düşünüyorum karar veremiyorum.anne olmak çok zor insan sadece kendi gururunu düşünemiyor öncelik hep onların oluyor

Allah sabır ve güç versin sana canım .bence bu rezillğe katlanma Allah böyle pislik insanları ıslah etsin vicdansız ahlaksız şeyler.boşan nafakanı al bide bi iş bulursun kendi hayatını kurarsın canım .

sağol canım bende doğru kararı vermeye çalışıyorum
Allaha hakkımızda hayırlısı neyse olsun diye dua ediyorum

aslında eşın cok hatalı ama bı yonden düşündumde sen bu adamdan ayrılsan uc cocukla ne yapacaksın nereye sıgınacaksın babanın evıne gıtsen sıgınamaz rahat edemessın ayrı ev tutsan calıssan bu sefer it kurt dolu takılan eden olabılır aslında ayrılmakta cözum yolu deıl yaa bu durumu bıraz sındırmeye calıs bılıyorum cok zor ama baska care varmı:?ve bunu adam etmeye calıs bı sekılde bıdaha yapmaması ıcın onlemler falan .... belkı bana kızan olur sımdı ama arada uc cocuk var onlar olmasa sallarsın gıder ama bu durumda cok zor

Çocuklarını düşünmekte haklısın ama çocukların içinde
gururunu ayaklar altına alma canım
allah yardım eeder çok iyide yetiştirisin çocuklarını

polyana bunların hepsini bende düşünüyorum arkadaşlarda böyle söylüyorlar.bende kendi gururum ve anneliğim arasında kalıyorum kafayı yiyorum işte

gurur yonunden haklısın ama sende ona acı cektır vıcdanını rahatlat annelık konusundada bence bu adama degmez ama yınede lanet lsun son bı sans ver cocukların ıcın

gurur yonunden haklısın ama sende ona acı cektır vıcdanını rahatlat annelık konusundada bence bu adama degmez ama yınede lanet lsun son bı sans ver cocukların ıcın

ikinci şansı eğer verirsem çocuklarım için veririm zaten başka birşey için değil
ona da söyledim zaten çocuklar olmasa bu evde dakika durmazdım diye yalan söylüyorsun diyor sen beni bırakamazsın diyor sen öyle san dedim.adam beni kör aşık sanıyor galiba yaptığı pisliğin üstüne seviyorum deyip kalacak kadar aptal değilimsadece çocuklarımın hayatını düşünüyorum öfekeyle hareket etmek istemiyorum ama çok zor

bence seviyorsunda bırakamıyorsun demek istememiştir.
bana mecbursun,3 çocukla ne yapacaksın demeye getirmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…