Kadını kocası neden gebertmiyor, dövmüyor, nasıl evde tutuyor diyenler olmuş, Mihriban ın şu an kocasıyla aynı evde bulunma nedenleri varsa adamın da olabilir,
Kocanı süründür, bir yuva kolay kurulmuyor, ama diğer tarafta o kadını kocası boşamazsa vay efendim ne midesiz ne geniş adam. Sonra da kadına şiddete hayır, çelişkiler silsilesi
Senin eşinde kendini afettirip evliliğe devam etme çabasında yani bütün suç diğer kadında der gibi tavırlar sergiliyor sende yumuşayıp evliliğe devam kararı alacaksın,besbelli
hayır suçu kadına atmıyor hata iki tarafın tek taraflı suç olmaz diyor ilk adımı kimin attığını bile söylemiyor
pişmanım sana karşı o adama karşı vicdanım rahat değil bir daha asla böyle birşey olmayacak diyor ama ben sindiremiyorumsana artık nasıl güvenecem dedim birşey söyleyemiyor
Allah sabır ve güç versin sana canım .bence bu rezillğe katlanma Allah böyle pislik insanları ıslah etsin vicdansız ahlaksız şeyler.boşan nafakanı al bide bi iş bulursun kendi hayatını kurarsın canım .
gurur yonunden haklısın ama sende ona acı cektır vıcdanını rahatlat annelık konusundada bence bu adama degmez ama yınede lanet lsun son bı sans ver cocukların ıcın
o belkıde bu ısı yaparken sana guvenmıstır benı sevıyorr bırakamaz falan dıyee ve sanada demıs zaten
ne düşündü bilmiyorum ama o kadının neyine heveslendin neyi ilgini çekti diyorum bilmiyorum diyor
bence seviyorsunda bırakamıyorsun demek istememiştir.
bana mecbursun,3 çocukla ne yapacaksın demeye getirmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?