Kadının sıkıntısı kendine yetiyor bide üstüne siz daha beter yapıyosunuz alt tarafı bi fikir istedi olayı neden bu kadar büyütüyorsunuz kadıncağız zaten çökmüş ben bunaldım yaptığınız yorumlardan ayıp yaa :113:
öncelikle senin bir karar vermen gerekiyor ne yapmak istediğine eğer niyetin boşanmaksa bir boşanma davası açman lazım nafaka talepli maddi ve manevi tazminatlı olacak şekilde..evde ziynet eşyaların varsa onları sakla öncelikle.ondan sonra boşanma davası açmak için adliyeye git tabi baştan boşanma davası açmak 250 TL lik masraf yatırıyorsun mahkeme vaznesine eğer boşanma davası açmak için gücün yoksa adliyede adli yardım bürosuna gidiyorsun ve sana ordan ücretsiz avukat atarlar.. çocukların için nafaka ve kendin için nafaka talep et her zaman mahkeme istenilenden azına hükmeden aklında olsun ve tabikide cocukların velayetını talep edeceksın ve maddi manevi tazminat isteyeceksin kadınla eşin mutlaka telefonla görüşmüştür diye düşünüyorum mahkemeden telefon kayıtlarının istenmesini talep edersin aileni ve eşini o kadınla gören kişilerin tanıklığına başvurursun..bi yerlerde buluşmuşlarsa mekanda ve cevresınde kamera varmı onu araştırırsın ve kamera kayıtlarının incelenmesini talep edersin mahkemeden..mahkeme cocuklarını sana verir tabikide. o konuda korkma. zaten adli yardımdan avukat istersen her konuda yardımcı olur avukatın..eşinle davan devam ederken kadınada manevi tazminat davası açarak yine telefon kayıtları ve tanıkla ispat yoluna gidersin..eğer boşpanma davasının açılması ile veya dava devamı süresince zarar görme riskin varsa koruma talep edebilirsin bunun için aile mahkemesine dilekçe ile müracatın yeterli olacaktır bunun bir masrafı yok haberin olsun yine savcılık ve karakollarada müracaat edebilirsin bu konuda hatta sırf aklı başına gelsin burnu sürtünsün istiyorsan bunu şu an boşanma davası açmadanda yapabilirsin aile mahkemesine bulunduğun yerde aile mahkemesi yok ise asliye hukuk mahkemesine bir dilekçe ile başvurup eşinin evden uzaklaştırılması için koruma talep edebilirsin yada size ev eşyalarına zarar vermesini önlemek için size şiddet uygulamasını önlemek için başvurabilirsin aynı şekilde bu koruma talepleri ücretsizdir haberin olsun..canım öncelikle ne yapmam gerekiyor aldatmayı nasıl ispat edebilirim
çocuklarımı benden alabilir mi
boşansanız bile eşinizin nafakayı ödeyeceğini sanmıyorum. çok zor bi durum gerçekten
Allah yardımcınız olsun
Ben ne mi yapardım ? Böylesi hunharca bir ihanet beni önce yıkardı. Eşime sorardım. Erkeklerin çoğunluğu gibi diyelim ki inkar etti.
Baktım ki eşiniz gibi masumu oynuyor. Evden gitmesini söylerdim. Erkeklerin çoğunluğu gibi temiz ve ütülü çamaşırlarını, sürekli önüne gelen yemeği bol, beş yıldızlı aile otelini terketmeye yanaşmazdı. Varsa aile (onun tarafı ve sizin tarafınız) büyüklerini bir araya toplar yaptığı terbiyesizliği bir güzel anlatırdım. Mümkün olduğunca da konu komşu, iş arkadaşlarına varana kadar herkesin duymasını sağlardım. Bu tarz rezillik bana değil, eşime ait olduğundan ben değil, eşim ayıplanırdı çünkü. Toplum tarafından namus ve şeref anlayışı şaibeli bir aile babası seviyesine düşmüş bir erkek konumuna getirirdim. Bu arada gizliden Savcılığa gider ihanet ettiği için, aile birliğini şüpheli yaşam tarzı ile sarstığı, şahsımı ve çocuklarımı ilgisiz bırakıp psikolojik baskı uyguladığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunurdum. Savcılıktan bir zaman sonra eşinize davetiye gönderilir. Davetiyenin de iş yerine gönderilip iyice rezil olması için suç duyurusu dilekçesine eşimin adresini yazardım. Ayrıca o kadının eşini suç duyurusu dilekçesine şahit olarak ekler, sizi aradığı günü ve saatine varana kadar söylediklerini detayıyla belirtirdim. Savcılıklar maddi durumu müsait olmayan vatandaşlara Baro dan ücretsiz avukat sağlarlar. Savcılıktan bir tane talep edin. Avukatla haklarınızı nasıl koruyabileceğinizi öğrenin. Eşinizin adına ev, araba, mal mülk var ise, gizlice bunları satıp öteki kadına yedirmemesi ya da başkasının adına geçirmemesi için tedbir koydurun. Eşiniz tüm bu yaptıklarınızdan ötürü üzerinize yürür, hakaret eder veya sizi dövmeye kalkışabilir. Çocukların yanında umarım yapmaz ama yaparsa çocuklar şahit olur, bu gibi durumlarda hemen 155 i arayın. Eşinizden şiddet gördüğünüzü söylediğinizde anında gelirler. Dairenin kapısını açıp avazınız çıktığı kada bağırıp, etrafınıza şahit toplayın. Size vurursa hemen karakola gidip şikayette bulunun ve adli tıptan rapor alın. Aldatıldığınıza dair tüm ipucu ve delilleri toplamaya çalışın. Öteki kadınla ve eşiyle asla bağlantı kurmayın. Ve bu tarz olası durumlarda eylemlerde bulunurken ASLA korkmayın. SİZ HAKLISINIZ. Hem toplum önünde hemde yasa önünde. Sakın evi terk etmeyin!!! Dezavantajlı duruma düşersiniz. Evden gitmesi gereken kişi eşinizdir!!! Bu süreç içerisinde evin ve çocukların maddi desteğini keserse eşinizin ailesinden maddi destek isteyin. Olmazsa eşinizin iş yerini arayıp işvereninden maddi destekte bulunmasını sağlayın. Eşinizin yaptığı rezilliğin bedelini yasal yollarla ve toplumun saygısı ve desteğini kaybetmeden ödetmenin en uygun yolu budur. Öyle hemen kolayca boşanıpta meydanı beylere bırakmak yok. Tüm bunların sonucunda akıllanıpta sizin değerinizi anladığına dair ifade veya hareketlerde bulunursa affetmek sizin tercihize kalmış. Çocuklarınızın psikolojisinide göz önünde bulundurun. Ama tüm bunlara rağmen eşiniz akıllanmaz, kabullenmez, yapıcı bir yaklaşımda bulunmaz ise, ben olsam gönderirim.
öncelikle senin bir karar vermen gerekiyor ne yapmak istediğine eğer niyetin boşanmaksa bir boşanma davası açman lazım nafaka talepli maddi ve manevi tazminatlı olacak şekilde..evde ziynet eşyaların varsa onları sakla öncelikle.ondan sonra boşanma davası açmak için adliyeye git tabi baştan boşanma davası açmak 250 TL lik masraf yatırıyorsun mahkeme vaznesine eğer boşanma davası açmak için gücün yoksa adliyede adli yardım bürosuna gidiyorsun ve sana ordan ücretsiz avukat atarlar.. çocukların için nafaka ve kendin için nafaka talep et her zaman mahkeme istenilenden azına hükmeden aklında olsun ve tabikide cocukların velayetını talep edeceksın ve maddi manevi tazminat isteyeceksin kadınla eşin mutlaka telefonla görüşmüştür diye düşünüyorum mahkemeden telefon kayıtlarının istenmesini talep edersin aileni ve eşini o kadınla gören kişilerin tanıklığına başvurursun..bi yerlerde buluşmuşlarsa mekanda ve cevresınde kamera varmı onu araştırırsın ve kamera kayıtlarının incelenmesini talep edersin mahkemeden..mahkeme cocuklarını sana verir tabikide. o konuda korkma. zaten adli yardımdan avukat istersen her konuda yardımcı olur avukatın..eşinle davan devam ederken kadınada manevi tazminat davası açarak yine telefon kayıtları ve tanıkla ispat yoluna gidersin..eğer boşpanma davasının açılması ile veya dava devamı süresince zarar görme riskin varsa koruma talep edebilirsin bunun için aile mahkemesine dilekçe ile müracatın yeterli olacaktır bunun bir masrafı yok haberin olsun yine savcılık ve karakollarada müracaat edebilirsin bu konuda hatta sırf aklı başına gelsin burnu sürtünsün istiyorsan bunu şu an boşanma davası açmadanda yapabilirsin aile mahkemesine bulunduğun yerde aile mahkemesi yok ise asliye hukuk mahkemesine bir dilekçe ile başvurup eşinin evden uzaklaştırılması için koruma talep edebilirsin yada size ev eşyalarına zarar vermesini önlemek için size şiddet uygulamasını önlemek için başvurabilirsin aynı şekilde bu koruma talepleri ücretsizdir haberin olsun..
çok üzüldüm. çok zor durumlar. benim anlamadığım olay adam neden senle muhattap oluyor? sen mi yolladın karısına? sen de madursun.
ben o adama giyecek don dahi bırakmam herhalde. ne varsa alırım. o evi de elinden alırım. madem bir kadınla daha birlikte demek ki kendine maddi manevi her konuda güveniyor.yetebileceğini düşünüyor. al bence ne varsa elinde ve bundan sonra hayatını yaşa.
teşekkürler canım
sana bir sorum daha olacak bütün bunları evi terkedip yapsam kusurlu mu sayılırım yani evden ayrılsam mı yoksa evi terketmeden mi başvuruda bulunmalıyım.hangisi benim lehime:44:
senin evini terk etmen seni kusurlu duruma asla düşürmez bunu unutma yada boşanma davasının kimin açtığı önemli değildir evde kalman yada evi terketmende senin yararına yada zararına yani kusurlu duruma düşmene sebep olmaz asla..ben senin yerinde olsam öncelike bir karar verirdim ondan sonra asla evimden ayrılmazdım ; evden ayrılmayıp bir dilekçe ile aile mahkemesine koruma talebinde bulunurdum ve onun evden uzaklaştırılmasını isterdim zaten en fazla 6 ay için verilir eğer bulunduğun yerde aile mahkemesi yoksa asliye hukuk mahkemesine başvurursun unutma. evden uzaklaştırıldımı belki aklı başına gelir tabii boşanma konusunda emin değilsen öncelikle bu yolu seçerdim..bu zaman süreci içinde ölçüp biçersin daha sağlıklı düşünürsün.. eğer boşanma davası açacaksanda evden ayrılma yine koruma talebi iste ve maddi manevi tazminatlı nafakalı boşanma davanı aç.. tabi bu süreçler içinde en ufak bir canına kast yada malına kast olduğunda 155 polis hattını ara hemen yada 183 telefonunu ara 183 şiddet hattıdır telefonuna kaydetki o an hemen çevirebilesin zaten hemen gelirler yardımcı olurlar..paarn yoksa adli yardım bürosuna git ordan sana ücretsiz avukat atarlar.. eşinin işi düzenliyse zaten nafakada alırsın bunda sorun olmaz hem cocuklarına hemde kendine istersin nafakayı..dediğim gibi ziynet eşyan paran faşan varsa onları eşinin bulamayacağı bir şekilde sakla ortadan kaldır tecrübelerime dayanarak söylüyorum ha birde koruma talebi çıkarttırırsan eğer çilingire kapının kilidini değişttir ilk işinde bu olsun koruma talebinide adli yardım yolu ile yapabilirsin sana bunun masrafı olmaz aklında olsun başka sorun olursa abna yazarbilirsin..
konuyu birkaç yorumu okudum çok sinirlendim ya şeref... demek az kalır yazıklarolsun hem eşini aldatmış hemde en yakın arkadaşının karısıyla aldatmış
bence imkanınız varsa hemen boşayın yoksa çocuklarınızı hakkını sonuna kadar alıp öyle boşayın
bide o kadının eşi neden size küfür ediyorki ben sizin yerinizde olsam kadının kocasına herşeyi anlatırdım
teşekkürler canım ben okul kapanınca annemin yanına gidip boşanma davası açmayı düşünüyorum.şu an gerçekten mahkemeye gidebilecek konumda değilim çünkü ailem başka şehirde şu an bulunduğumuz yerde akraba olarak kimse yok sadece bir iki arkadaş var sağolsunlar onlar bana destekler ama hiçbiri boşanmamı istemiyor sakın evini bırakma çocuklarını düşün diyorlar ama hiç kolay değil yaşadıklarım
ses kaydı mahkemede delil olarak kabul edilmiyor olarak biliyorum ben:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?