100 kg'dan 55 kg'ya iniyorum

bayanlar 250 adet mekik çekmek üzere huzurlarınızdan ayrılıyorum..ab rocket ile çekicem hadi bakalım..spor yapmaya başladım yeniden bugün 4.günüm..
1.gün:40dak bisiklet
2.gün:50 dak
3.gün:60 dak bisiklet....
bugünse 250 mekik çekicem çok gezdim bugün dışarda yoruldum çeviremem bisiklet valla:1rolleyes:

Canım,topic'in hayırlı olsun..
Takipteyim seni..:))

hepinize merhaba uzun zamandır üyeyim hep okuyup bilgi almakla yetindim taki bu forumu okuyana kadar.)kilolarla başı dertte biride benim.doğumda aldığım 36 kilonun 22 si üzerime yapıştı.şuan 82 kiloyum.bir yıl önce 71 kiloya kadar düşüp kendi rekorumu kırmıştım ama yaz tatilinde ve öncesi aynen geri aldım hiç bir kıyafetim olmuyo en kötüsüde eşim azimle 15 kilo verdi ve delikanlı gibi oldu ama maşallah bende tık yok işin kötüsü bu geceye kadar hırs da yoktu.bu akşam şirketin iftar yemeğine davetliydik 2 saat ne giycem telaşından sonra bişiler buldum,hazırlandım ama ne yapsam aynada kendimi beğenmedim göbek bir taraftan popo bir yandan.yolda eşimdende aman yeter artık amma kilo aldın sende azarı bardağı taşıran son damla oldu.ve bende yarın diyete başlama kararı aldım nihayet.karar vermek başarmanın yarısıdır felsefesiyle ilk adımı sizin huzurunuz da atıyorum.inşallah güzel paylaşımlar olur ve birbirimize destek oluruz.

bende yabancısı saylırım cnm esım ankaralı oldugu ıcın yasıyorum ankarada ama hıc sevemeıdm ankarayı pekı ben emzırıyorummbebegımı zararı varmı bu sakızın ben dedıgın topıkden arastırayım sımdı tşkler cnm

cnm bana sandoloz sakızı topıgının aedresını atarmısın bulamadım topıgı

Merhaba herkese oooo ben uyurken kaynatmışsınız kızlar kaydirigubbakcemile3
Bende reductil mağduruyum kızlar lidayıda denedim ama malesef fazlasıyla geri aldım.
Artık mucize formülleri bir kenara bırakıp kendi irademle zayıflamaya karar verdim:kedi:
Sandoloz sakızını deneyen ve fayda gören çok var sanıyorum.Önümüzdeki haftalarda alıp denemekre fayda var ironicim hepimizin hikayesi aynı kilolarımız bizi
yeterince üzdü.:gitme:
şimdi zayıflama zamanı tam gaz devammmmmmm

ınsan yeter ki istesin,azimle başarılmayacak hiç birşey yoktur.Eğer olayı kafanda bitirdiysen işin yarısını halletmişsin demektir..Kolay gelsin..

Teşekkür ederim canım ama ben belli bir diyeti yapmıyorum benim yöntemim tamamen farklı bana özel diyelim.
Yarından itibaren gün gün neler yaptığımı yazmayla başlıyorum.

başlamak başarmanın yarısıdır,önemli olan inanmak,
biliyorum yolun uzun ama bu uzun yol seni ümtsüzliğe kaptırmasın,
haziran ayında herkesin sana gıpta ile bakacağına inanıyorum,
kolay gelsin caım.:hooray:

İnsan yeter ki istesin,azimle başarılmayacak hiç birşey yoktur.Eğer olayı kafanda bitirdiysen işin yarısını halletmişsin demektir..Kolay gelsin..

Desteğinizle haziranda başarı hikayemi yazacağım kızlar sağolun iyiki burdayım.:kedi::kedi:

Eşler böyle malesef arkadaşım burda hep birlikte azimle,sabırla verelim şu kiloları herkesi şaşırtalım kimsenin bizi üzmesine izin vermeyelim canım.:gitme::gitme:

senin ismin çiçekti dimiii yanlış hatırlamıyorsam bende kendi ismimden birini buldum diye sevinmiştim :) :roflol:

saba bu maratonunda kolay gelsin canım..
bende pkolu olarak mecburn zayıflamaya çalışıyorum.diyetisyen yardımıyla.kendi topicimede beklerim pkolular için listem diye.
biraz önce geldim diyetisyenimin diyetiyle resmen 1 haftada 2.9 kg vermişim.düşün..
hadi bakalım inşallah fit bir vucuda kavuşuruz..

bende pkoluyum canım.1 haftada güzel kilo vermişsin darısı başıma

hatalı yazı

Bir kişi kendine en güzel eziyeti kendini ertelmekle yapar bunu anladım.:1no2::1no2:

Son düzenleme:

senin ismin çiçekti dimiii yanlış hatırlamıyorsam bende kendi ismimden birini buldum diye sevinmiştim :) :roflol:

slmmm..hafızan kuvvetli maşşallah :teytey: çook uzun zmandır varım ben forumda hem aktif hem pasif olaraka.s efsane geri döndü desem yeridirr:roflol:

evett bugün ilk günümdü ve başarıyla geçtim:) alıpta bir türlü içmediğim elma kromuma da başladım.burda çok olumlu sonuçları yazmadığı için başlamak içimden gelmiyordu.hazır diyet yapıyorum küçükte olsa bir faydası olur dedim.iştahımı kapatı ve tok tuttu.yada kendimi fazla şartladığım için öyle sandım.bakalım görücez ilerleyen günlerde.önceki diyetlerimde yaptığım hataları yapmama kararıyla başladım.mesela hergün basküle çıkmak.şimdiye kadar elli kere tartılmış olmalıydım:)evde gözüme çarpan her yere pet şişelerle su koydum ve gün boyu içtim.akşam yengemin hazırladığı lazanyadan yarım porsiyon yedim.(önceden asla yemem deyip sevdiğim şeyleri tamamen hayatımdan çıkarmaya çalışıyordum.sonundada yenilip çatlayanakadar yiyordum.)diyetimde böyle zaten .herşeyi yiyip abartmamak.sırf ot yemeyle kilo verilseydi inekler obez olmazdı felsefesi:)tam motivasyonla başladım kızlar.pretty senin günün nasıl geçti.sen nasıl bir diyet uyguluyorsun?

canım senin 90 kiloluk ve 57 kiloluk foton yokmu hani buraya koysanda gaza gelsekkvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…