- Konu Sahibi pretty_women
-
slm gülçiçek arkadaşım evet ankaradayım ama geçici bir süre için yeni geldim..yabancısıyım buraların..sandaloz sakızı adına açılmış bi başlığımız var oaradan ayrıntılı olarak oku şstersen..ama kısaca sabah-akşam olmak üzere yemek öncesi 1 bilye büyüklüğünde sandaloz sakızını 1 bardak ılık suda eritip hüpletiyorsun..iştah kesiyor acıımıyor ıvır zıvıra saldırmıyor vee zayıflıyorsun..süper dimizemuszemus
bende yabancısı saylırım cnm esım ankaralı oldugu ıcın yasıyorum ankarada ama hıc sevemeıdm ankarayı pekı ben emzırıyorummbebegımı zararı varmı bu sakızın ben dedıgın topıkden arastırayım sımdı tşkler cnm
Teşekkür ederim canım ama ben belli bir diyeti yapmıyorum benim yöntemim tamamen farklı bana özel diyelim.
Yarından itibaren gün gün neler yaptığımı yazmayla başlıyorum.
İnsan yeter ki istesin,azimle başarılmayacak hiç birşey yoktur.Eğer olayı kafanda bitirdiysen işin yarısını halletmişsin demektir..Kolay gelsin..
başlamak başarmanın yarısıdır,önemli olan inanmak,
biliyorum yolun uzun ama bu uzun yol seni ümtsüzliğe kaptırmasın,
haziran ayında herkesin sana gıpta ile bakacağına inanıyorum,
kolay gelsin caım.:hooray:
Canım,topic'in hayırlı olsun..
Takipteyim seni..:))
hepinize merhaba uzun zamandır üyeyim hep okuyup bilgi almakla yetindim taki bu forumu okuyana kadar.)kilolarla başı dertte biride benim.doğumda aldığım 36 kilonun 22 si üzerime yapıştı.şuan 82 kiloyum.bir yıl önce 71 kiloya kadar düşüp kendi rekorumu kırmıştım ama yaz tatilinde ve öncesi aynen geri aldımhiç bir kıyafetim olmuyo en kötüsüde eşim azimle 15 kilo verdi ve delikanlı gibi oldu ama maşallah bende tık yok işin kötüsü bu geceye kadar hırs da yoktu.bu akşam şirketin iftar yemeğine davetliydik 2 saat ne giycem telaşından sonra bişiler buldum,hazırlandım ama ne yapsam aynada kendimi beğenmedim göbek bir taraftan popo bir yandan.yolda eşimdende aman yeter artık amma kilo aldın sende azarı bardağı taşıran son damla oldu.ve bende yarın diyete başlama kararı aldım nihayet.karar vermek başarmanın yarısıdır felsefesiyle ilk adımı sizin huzurunuz da atıyorum.inşallah güzel paylaşımlar olur ve birbirimize destek oluruz.
slm..forumda yeni değilim hatta çok eskiyim aslında...lightcolafun..
farklı bi isimle girdim çünkü uzun zaman burada bulunamadığım için nick ve kulanıcı şifrem uçup gitmiş aklımdan..eskiler yada forumu dikkatle okuyanlar bilir bende 90 kilodan 57 kiloya düştüm..tabi 1-2 kilo aldım geri ama hala fitim :) bugün sandaloz sakızı aldım..
herkese özellikle başlık sahibi arkadaşıma başarı ve sabır diliyorum opuyorumnanaktan
saba bu maratonunda kolay gelsin canım..
bende pkolu olarak mecburn zayıflamaya çalışıyorum.diyetisyen yardımıyla.kendi topicimede beklerim pkolular için listem diye.
biraz önce geldim diyetisyenimin diyetiyle resmen 1 haftada 2.9 kg vermişim.düşün..
hadi bakalım inşallah fit bir vucuda kavuşuruz..
senin ismin çiçekti dimiii yanlış hatırlamıyorsam bende kendi ismimden birini buldum diye sevinmiştim :) :roflol:
başarılar...
bayanlar 250 adet mekik çekmek üzere huzurlarınızdan ayrılıyorum..ab rocket ile çekicem hadi bakalım..spor yapmaya başladım yeniden bugün 4.günüm..
1.gün:40dak bisiklet
2.gün:50 dak
3.gün:60 dak bisiklet....
bugünse 250 mekik çekicem çok gezdim bugün dışarda yoruldum çeviremem bisiklet valla:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?