100 kg'dan 55 kg'ya iniyorum

pretty_women

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
23
0
Merhaba kızlar,
Başlıktada belirttiğim gibi azimle,hırsla zayıflama yolculuğuna devam ediyorum.Neler yaptığımı,sporumu egzersizimi burda sizlerle paylaşacağım kızlar.
Gün gün sizlerle 55 kg'ya kadar inmeyi hedefliyorum 1 yılda.
30 Haziranda başarı hikayemi yazacağım.Kendim zayıflarken benim gibi kiloları yüzünden hayatı kabusa dönmüş tüm arkadaşlara burdan bir yardımım dokunursa mutluluğum iki kat artacak.
 
Son düzenleme:
hadi goriyim seni,yaglar senden korksun,Çok üzgünüm çoook

kararli olmak bu isin onemli ve ne buyuk kuraliyerimseniben

hadi kolay gele,,,yerimseniben
 
yanındayız arkadasım bırlıkte zayıflayalım. kararıdan dolayı tebrık edıyorum senı. en onemlı iş karardır kafada bıtırmektır. sende bunu aşmışsın kı yazıyorsun. başarılar dılerım
 
slm..forumda yeni değilim hatta çok eskiyim aslında...lightcolafun..:KK66:
farklı bi isimle girdim çünkü uzun zaman burada bulunamadığım için nick ve kulanıcı şifrem uçup gitmiş aklımdan..eskiler yada forumu dikkatle okuyanlar bilir bende 90 kilodan 57 kiloya düştüm..tabi 1-2 kilo aldım geri ama hala fitim :) bugün sandaloz sakızı aldım..
herkese özellikle başlık sahibi arkadaşıma başarı ve sabır diliyorum opuyorumnanaktan

iyi geceler canım.Demek sende 90'dan 57'ye indin tebrik ederiim.a.s.:smiley-cool::smiley-cool:KK70:arısı bizlerin başına.lightcolafun olarak başarı hikayen varmı ? okumak isterim nasıl başardığını.
 
yanındayız arkadasım bırlıkte zayıflayalım. kararıdan dolayı tebrık edıyorum senı. en onemlı iş karardır kafada bıtırmektır. sende bunu aşmışsın kı yazıyorsun. başarılar dılerım

Teşekkürler canım bu saatte bu desteği bulmak beni inan çok duygulandırdı.Yıllardır bu sorun herşeye engel oldu.İstediğimi giyememek insanlardan kaçmaktan bıktım artık.Bende zayıflamak istiyorum 28 yaşına geldim ama yaşıtlarım gibi yaşayamadım.Hiç bir zaman sezon /sezon sonu kıyafetlere bakamadım hep üzerime olan XL beden aradım,giydim.
Artık yeter dedim ve burda buldum kendimi sabahtan beri başarı hikayelerini okudum ve bende yapabilirim dedim.
Desteğinizle ben seneye bu zamanlar 55 kg olacağım.

iyi geceler
 
kıslar sızlerı tebrık edıyorum azmınızden dolayı benımde dogumdan ve oncesınden kılom kaldı nasıl vercem bılmıyorum gun gectıkcede alıyorum benlede artık herkes dalga gecıyor cok moralım bozuluyor bende zayıflamak ıstıyorum ama 10 aylık bebegım var ve cok mızmız benım kucagımdan asagıya ınmıyor zayıflama haplarından kullansam dıyoruym karar veremıyorum ya zararlı olursa dıye banada bı gaz verın kıslar morale ıhtıyacım var
 
zayıflama hapları kullanma derım arkadasım cunku ben kullandım ama bıraktıgım an dıkkat etmemem ragmen fazasıyla aldım
 
.............................................................................
 
Son düzenleme:
ben sandaloz sakızı aldım..sahur öncesi ılık suyla alıcam..çok işe yarıyormuş aktarımın dediğine göre..iştah falan bırakmıyormuş insanda..100gr ı 5tl ye aldım..
 
bende suan bı formul denıyorum kendımı kobay yerıne koydumkaydirigubbakcemile3 eger işe yararsa söylerım sızlere de
 
kıslar bu sandoloz sakızı neymıs banada anlatırmısınızz cnm pekı ne gıbı bır uygulamayla zayıflayacaksın anlatırmısın bıraz
 
X