- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 42
- Konu Sahibi cilekliturtaam34
-
87 ameliyat olacak kadar çok bi kilo değil, diyetle ve sporla verebilirsiniz, daha sağlıklı olur bence.Bende 87 oldum ameliyat olacağım yarın gün verecekler hakkımızda hayırlısı olsun
kızlar çook teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. insan içine çıkmaya utanır oldum artık. odamdayım ve sürekli tıkınıyorum. bu psikoloi insana o kadar berbat hissettiriyor ki. artık beni kimse beğenmeyecek hissine kapılıyorum. hayıflanmak yerine direk işe koyulmak gerekli haklısınız. ama olmuyor işte o boğazı tutamıyorummmmmmmmm
87 ameliyat olacak kadar çok bi kilo değil, diyetle ve sporla verebilirsiniz, daha sağlıklı olur bence.
Çok sevindim sizin adınıza, en doğrusunu yapmışsınızdiyetisyen buldum şimdi kendimeyarın ona gideceğim ameliyattan vazgeçtim çok teşekkür ederim yorumunuz için
87 kiloyla sizi kim ameliyat edecek merak ettimBende 87 oldum ameliyat olacağım yarın gün verecekler hakkımızda hayırlısı olsun
Benimde ne uyku ne yemek düzenim kaldı.Kızlar selam ben geçen aylarda nişanlımdan ayrıldım anlaşamadık ve bitti. Onunla birlikteykende kilom vardı fakat boyum uzun olduğu için ne giysem yakışıyordu yüzüm güzeldi. Kollarım bacaklarım zayıftı. Fakat bu ayrılık beni mahvetti çok kısa sürede 25 kilo aldım bünyem buna o kadar müsatki malesefkarantinada tamamen yemeye verdim kendimi etrafımdaki insanlarda hiçbişey demedi üzüntüden yediğimi bildikleri için. Gündüz akşam normal yiyordm fakat gece kalkıp yumurtalı ekmek bile yediğim oldu. Kırgınlıklarımı bu yolla kapanacağını sandım yedikçe şiştim şiştikçe mutsuz oldum daha gazla yedim. Gerçekten aşırı mutsuzum hiçbir kıyafetim olmuyor yüzüm gıdım değişik bir hal aldı bambaşka bi insan oldum. Mide ameliyatı bile olmayı düşündüm. Yemeyi durduramıyorum nasıl eski halime dönebilirim kendimi gerçekten durduramıyorum halden anlayan aklımı başıma getirecek benim durumumda olup olmayıp tavsiye vereceklere açığım
Ben tam tersi iştahsızlık yaşamıyorum.Nickinizi değiştirin. Kendinizi yemeye odaklamayın
Sofradan tok kalkmayın. Inanın yarı ac yarı tok kalkınca nefes alabilmek hoşunuza gidecek. Ben sırf bu sebeple doymadan kalkıyorum.
Gece oturmalarını bırakın. Gece ayakta olmak yeme istegi oluşturuyor.
Her gün leslie isimli kadının videolarindan spor yapın
Bu kadın cidden çok faydalı oluyor.
Çikolata gofret bisküvi yemeyin. Ben senelerdir yemiyorum. Kilo sorunundan değil. Sekerli ve tatlı sevmediğimden yemiyorum
Yani onlar olmadan da yaşanabiliyor. Inaninki daha da güzel yaşanıyor
Bi de şuna inanın. Bir genetik mirasla doğuyoruz. Bazıları kiloya çok yatkin oluyor. Sizin gibi mesela.
Bu da sizin ekstra dikkat etmenizi gerektiriyor.
Istahli bir insan olmadigim icin sizi anlamam mümkün değil. Ama benim diyebileceklerim bunlar.
Allah yardımcınız olsun
Önce bi spora basla bide psiyatriye git derim 100 kg cok degil mi?? 25 kilo vermek istiyosan ayda 3 kilo vermen lazim yiyecekleri azaltarak yada saglikli beslenmeye bak ekmek yemegi kes :) tatli falan uzak tut tatli cok seviyosan ayda bi kez yiyebilirsin.. 8 ayda eski formuna kazanabilirsinValla bende düğün stresinden 10 kilo aldım 70 kiloyum düşün bide gelinlik giyecegim yani o daha kötü inanki :) istiktarli olman lazim üzgünüm iyi seyler zorlukla elde edilir gece yemegini sekeri ekmegi kesmelisin baska yolu yok malesef
Anlattığınız durumlar duygusal yeme problemiyle örtüşüyor. Stresli bir olay ya da düşünceyle karşılaştığınız zaman bir şekilde yemek yiyerek rahatlama stratejisi geliştirmiş olabilirsiniz. Ufak adımlarla başlamanızı öneririm. Duygusal yeme durumunda yemek yerken sadece stresten kurtulma düşüncesi vardır. 5 dk önce kişi fazla kilolar yüzünden üzülürken 5 dk sonra kendini kontrolsüz şekilde yemek yerken bulabilir. Aslında stresli anlarda sigara içmek gibi düşünebilirsiniz. Size tavsiyem bir defter edinin ve gün boyu yediklerinizi yazın. Bir süre sonra farkındalık oluşacaktır diye umuyorum. En önemlisi ise hangi zamanlarda yeme davranışınızın arttığını bulmaya çalışın. O durumla farklı baş etme stratejileri geliştirmeye çalışın.Kızlar selam ben geçen aylarda nişanlımdan ayrıldım anlaşamadık ve bitti. Onunla birlikteykende kilom vardı fakat boyum uzun olduğu için ne giysem yakışıyordu yüzüm güzeldi. Kollarım bacaklarım zayıftı. Fakat bu ayrılık beni mahvetti çok kısa sürede 25 kilo aldım bünyem buna o kadar müsatki malesefkarantinada tamamen yemeye verdim kendimi etrafımdaki insanlarda hiçbişey demedi üzüntüden yediğimi bildikleri için. Gündüz akşam normal yiyordm fakat gece kalkıp yumurtalı ekmek bile yediğim oldu. Kırgınlıklarımı bu yolla kapanacağını sandım yedikçe şiştim şiştikçe mutsuz oldum daha gazla yedim. Gerçekten aşırı mutsuzum hiçbir kıyafetim olmuyor yüzüm gıdım değişik bir hal aldı bambaşka bi insan oldum. Mide ameliyatı bile olmayı düşündüm. Yemeyi durduramıyorum nasıl eski halime dönebilirim kendimi gerçekten durduramıyorum halden anlayan aklımı başıma getirecek benim durumumda olup olmayıp tavsiye vereceklere açığım
Duygusal açlığını bastırmalısın. Yemekle ilişkine sadece ihtiyaç olarak bakarsan ilk adımı burada atarsın bence. Bir de egzersiz vücudu iyi toparlarKızlar selam ben geçen aylarda nişanlımdan ayrıldım anlaşamadık ve bitti. Onunla birlikteykende kilom vardı fakat boyum uzun olduğu için ne giysem yakışıyordu yüzüm güzeldi. Kollarım bacaklarım zayıftı. Fakat bu ayrılık beni mahvetti çok kısa sürede 25 kilo aldım bünyem buna o kadar müsatki malesefkarantinada tamamen yemeye verdim kendimi etrafımdaki insanlarda hiçbişey demedi üzüntüden yediğimi bildikleri için. Gündüz akşam normal yiyordm fakat gece kalkıp yumurtalı ekmek bile yediğim oldu. Kırgınlıklarımı bu yolla kapanacağını sandım yedikçe şiştim şiştikçe mutsuz oldum daha gazla yedim. Gerçekten aşırı mutsuzum hiçbir kıyafetim olmuyor yüzüm gıdım değişik bir hal aldı bambaşka bi insan oldum. Mide ameliyatı bile olmayı düşündüm. Yemeyi durduramıyorum nasıl eski halime dönebilirim kendimi gerçekten durduramıyorum halden anlayan aklımı başıma getirecek benim durumumda olup olmayıp tavsiye vereceklere açığım
Bu bilgiyi neye istinaden verdiniz ?herbalife ile ilgili yapılan çalışmaları takip etmenizi öneririm . Karaciğer hasarı oluşturuyor . Bu tarz ürünleri kullanmak ve diğer kişinin hastalık öyküsünü bilmeden önermek çok tehlikeli kötü niyetli olmadığınızı biliyorum o yuzden sadece uyarmak istedim .konunun uzmanlarına danışmak her zaman en iyisidir bu tarz ürünler değil. Burdan size yorum yaparak herkese yazmış olayım :)Herbalife kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?