100 kilo oldum

Tutamıyorum diye bir şey yok , tutacaksiniz.

Hem gece yarısı kendinize yumurtalı ekmek yapıp Hemde sikayetlenmeye hakkınız yok.

Psikolojik bir durum bu sizde biliyorsunuz, öyleyse yemiyorum değip odanıza cekileceksiniz hepsi bu.

Şu an ciddi açlık yaşıyorum , Evde de bir dolu bir lokmada götüreceğim şeyler var ama yemiyorum.

Çok acikirsam , dayanamzsam bir kase yoğurdun içine biraz pul biber , Biraz limon sıkıp yiyorum.

Hem iştahımı kesiyor hem ödem atıyor.

Gece yemek riskli.

Belli bir saatten sonra aç kalmayan kilo veremez.

Tabaklarinizi küçültün. Su için. Bol yürüyüş yapın . Ve atistirmaliklarinizi sağlıklı gıdalara çevirin.

Salatalık kemirin mesela, ayran için , bitki çayları tüketim bünyenize uygun olanlardan v.s

Isterseniz basarirsiniz inşallah , yeter ki isteyin.

Şu an yeme atağınız varsa, protein ağırlıklı yiyerek giderin. Tavuk haşlayın, yumurta haşlayın ya da peynirli salata yiyin. En azından bunlar kızarmış ekmek etkisi yapmaz. Tabii bu yazdıklarım sadece psikoloğa gidene kadar almanız gereken küçük önlemler. Zaten destek alıp, kendinizi iyi hissedince eski kilonuza dönersiniz, emin olun. Ayrıca dünya üzerinde hiçbir erkek bu denli üzülmeye değmez, bir şey olmuyorsa gerçekten olmaması hayırlı olduğu için olmuyor, boşuna yıpratmayın kendinizi.

Benimde ne uyku ne yemek düzenim kaldı.
Zerre kilo vermediğim gibi almayayım diye dua ediyorum.
Karantina günler boyu evden çıkmamak mahvediyor.
Gece yemek yemek ise en tehlikelisi

Yabancı bir doktor söylemişti insan vücudu yüzyıllardır gün ışığıyla uyanıp, bir günde kilometrelerce yol yürüyüp av bulmaya veya tarlaya gidip saatlerce çalışıp ektiğini yemeye programlı
Saatlerce masa başında oturup paketli gıda yemeye değil diye
Yapamadığımız şey o

Nickinizi değiştirin. Kendinizi yemeye odaklamayın

Sofradan tok kalkmayın. Inanın yarı ac yarı tok kalkınca nefes alabilmek hoşunuza gidecek. Ben sırf bu sebeple doymadan kalkıyorum.

Gece oturmalarını bırakın. Gece ayakta olmak yeme istegi oluşturuyor.

Her gün leslie isimli kadının videolarindan spor yapın
Bu kadın cidden çok faydalı oluyor.

Çikolata gofret bisküvi yemeyin. Ben senelerdir yemiyorum. Kilo sorunundan değil. Sekerli ve tatlı sevmediğimden yemiyorum
Yani onlar olmadan da yaşanabiliyor. Inaninki daha da güzel yaşanıyor

Bi de şuna inanın. Bir genetik mirasla doğuyoruz. Bazıları kiloya çok yatkin oluyor. Sizin gibi mesela.

Bu da sizin ekstra dikkat etmenizi gerektiriyor.

Istahli bir insan olmadigim icin sizi anlamam mümkün değil. Ama benim diyebileceklerim bunlar.
Allah yardımcınız olsun

Ben tam tersi iştahsızlık yaşamıyorum.
Gece gece kilo almayacağımı bilsem 2 tabak mantı gömerim.
Anlatılmaz yaşanır malesef başa bela
Vücudun hem kilo almaya yatkın olması hem senin iştahlı olman
Yaş ilerledikçede yediğin her şey yağ ve kiloya dönüşüyor üstelik

Önce bi spora basla bide psiyatriye git derim 100 kg cok degil mi?? 25 kilo vermek istiyosan ayda 3 kilo vermen lazim yiyecekleri azaltarak yada saglikli beslenmeye bak ekmek yemegi kes :) tatli falan uzak tut tatli cok seviyosan ayda bi kez yiyebilirsin.. 8 ayda eski formuna kazanabilirsin Hormonlarini baktir bide 100 kg oldugun icin metabolizman yavaslamaya baslamistir

Ben kendimi bildim bileli obezim, ancak asla böyle sene de 25 kilo almadım. Hem genetik yatkınlık, hem rahatsızlık, hem duygusal yeme bozukluğum var. Yine de sene de en fazla 7 kilo almıştım, ayağım da kırıktı o dönem. Siz 75 kilo iken bu kadar nasıl kilo alabildiniz? Mutlaka bir psikoloğa danışın, sorununuz psikolojik bence.

Yeme bozukluğu gibi gözüküyor. Bende de var maalesef ama aştım gibi..Direkt diyetisyenle halledemezseniz terapi alın..Bu sorunu kökten çözmedikçe ameliyat düşünmeniz gereken en son şey.

Önce bir dahiliye ya da endokrin uzmanına gidin.Kısa sürede ne kadar kilo aldığınızı belirtin,değerlerinize bakılsın.Kilo aldıkça insülin direnci oluşmuş olabilir.İnsülin direnci varsa da açlık krizlerine girersiniz,doymazsınız.Doktor ilaç verirse muhakkak kullanın.Zayıflayınca insülin direnci geçiyor,ilacı ömür boyu kullanırım korkusuyla içmezlik yapmayın yani.

Ve de dediğim gibi diyetisten şart..Size uygun bi program verecektir..Ama diyetisyende bence esas güzellik otokontrol sağlamaya yardımcı olması..Ertesi hafta gidip tartılcağını bilmek insanın kendisini salmasına engel oluyor. Diyetisyen ne derse onu ye,liste gözüne fazla gelio die kafana göre azaltma.

Kendi başına üstesinden gelemezsen terapi de al..Yeme bozukluğu utanılcak bişi değil..Sebebi kişiden kişiye değişebilir ama ben genel olarak şu şekilde olduğunu düşünüyorum..Yemek bizi mutlu eden ulaşılması en kolay şey..Misal spor da mutlu eder endorfin salgılarsın ama zahmetlidir..Alışveriş mutlu eder ama paraya dayanır..Dizi film mutlu eder ama zaman alır..En kısa sürede en zahmetsiz yemek olduğundan insan ilk yemeğe saldırıyor..Değişik mutluluk kaynakları bulmaya çalışmalısın. Ne kadar aktif olursan o kadar mutlu olursun unutma. Pandemi de azaldı sayılır,ev ya da ev dışı yeni hobiler edinmeye çalış,açlığın bu şekil doysun.Bol şans.

Yemek yemek benim için bir hobi adeta. Hele bir de yemek yerken dizi izlemeye bayılıyorum. Açıyorum ezeli aşkı meMnuyu, yabancı damadı...dizi uzadıkça yemek yeme sürem de uzuyor:) en büyük sorunun porsiyonlarımın büyük olması. Kendimi bildim bileli kiloluyum. Lise ve üniversite döneminde çok dikkat ettiğim için o dönemler ideal kiloma ulaşmıştım ama sonra yurt dışında hızla kilo aldım. Yıllar içinde de 3 versem 5 alarak devam ettim. Sanırım yardım almam.sart. en büyük dezavantajim orantılı bir vücudum olusu ve uzun boylu oluşum. Evet bu dezavantaj çünkü ne kadar kilo aldığıni anlayamıyorsun . Hâlâ iyiyim kafasında oluyorsun. Kilomu söylediğimde o kdr var mısın diye şaşırıyorlar ama artık çok çabuk yoruluyorum ve 17 aylık oğluma yetecek enerjim kalmadı. Bu konuya yazılanlar bana da ilham verir inş. Takıpteyim

Anlattığınız durumlar duygusal yeme problemiyle örtüşüyor. Stresli bir olay ya da düşünceyle karşılaştığınız zaman bir şekilde yemek yiyerek rahatlama stratejisi geliştirmiş olabilirsiniz. Ufak adımlarla başlamanızı öneririm. Duygusal yeme durumunda yemek yerken sadece stresten kurtulma düşüncesi vardır. 5 dk önce kişi fazla kilolar yüzünden üzülürken 5 dk sonra kendini kontrolsüz şekilde yemek yerken bulabilir. Aslında stresli anlarda sigara içmek gibi düşünebilirsiniz. Size tavsiyem bir defter edinin ve gün boyu yediklerinizi yazın. Bir süre sonra farkındalık oluşacaktır diye umuyorum. En önemlisi ise hangi zamanlarda yeme davranışınızın arttığını bulmaya çalışın. O durumla farklı baş etme stratejileri geliştirmeye çalışın.

Yerleşik kilo olöadığından çabuk verirsin. Bugün başla ptesiyi bekleme. İnstada barış muslu var kg demoları yapıyor bszen. Vücudumuzda olan herşeyin travmalarla bağı olduğunu savunuyır. Takip et onu.

Duygusal açlığını bastırmalısın. Yemekle ilişkine sadece ihtiyaç olarak bakarsan ilk adımı burada atarsın bence. Bir de egzersiz vücudu iyi toparlar

Herbalife kullan canım
Bu bilgiyi neye istinaden verdiniz ?herbalife ile ilgili yapılan çalışmaları takip etmenizi öneririm . Karaciğer hasarı oluşturuyor . Bu tarz ürünleri kullanmak ve diğer kişinin hastalık öyküsünü bilmeden önermek çok tehlikeli kötü niyetli olmadığınızı biliyorum o yuzden sadece uyarmak istedim .konunun uzmanlarına danışmak her zaman en iyisidir bu tarz ürünler değil. Burdan size yorum yaparak herkese yazmış olayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…