- Konu Sahibi cilekliturtaam34
-
çabuk alınan kilo çabucak veririr . canınızı sıkmayınKızlar selam ben geçen aylarda nişanlımdan ayrıldım anlaşamadık ve bitti. Onunla birlikteykende kilom vardı fakat boyum uzun olduğu için ne giysem yakışıyordu yüzüm güzeldi. Kollarım bacaklarım zayıftı. Fakat bu ayrılık beni mahvetti çok kısa sürede 25 kilo aldım bünyem buna o kadar müsatki malesefkarantinada tamamen yemeye verdim kendimi etrafımdaki insanlarda hiçbişey demedi üzüntüden yediğimi bildikleri için. Gündüz akşam normal yiyordm fakat gece kalkıp yumurtalı ekmek bile yediğim oldu. Kırgınlıklarımı bu yolla kapanacağını sandım yedikçe şiştim şiştikçe mutsuz oldum daha gazla yedim. Gerçekten aşırı mutsuzum hiçbir kıyafetim olmuyor yüzüm gıdım değişik bir hal aldı bambaşka bi insan oldum. Mide ameliyatı bile olmayı düşündüm. Yemeyi durduramıyorum nasıl eski halime dönebilirim kendimi gerçekten durduramıyorum halden anlayan aklımı başıma getirecek benim durumumda olup olmayıp tavsiye vereceklere açığım
Herbalifeın "proteinli sporcu" iceceginin 30 graminda 10 gram şeker var. Tamamen saadet zinciri bu tarz şeyler. Mesela 200 kalorilik iceceği öğün yerine gecirtiyor 200 kalorilik icecek öldürmese de süründürüyor. Onun yerime sağlıklı bir öğün yaninda da ekmek yiyebilir.Herbalife kullan canım
Kilo vermek için günlük kalori ihtiyacından az yememiz gerekiyomuş. Benim de başıma gelmişti aynı durum. Sonra öğrendim ki sporu kilo almak isteyenler de yapıyormuş. Acıkıp daha iştahlı yiyince kilo alınıyomuş. O yüzden ben bi tane kalori sayma uygulaması indirdim kendime. Kilo vermek için günlük en fazla alabileceğim kaloriyi hesapladım. Sonra hiçbi şeyi yemeyi bırakmadım, sadece miktarlarıni azaltıp o günlük kalori miktarını geçmedim. Ek olarak da internetten leslie'yle spor yapınca 3 haftada 2 kilo verdim.Ben de 5 haftadır diyet ve spora başladım 3 kilo almışım.
katıldım bilE:)Kadinlar klubundeki diyet grublarini katilin sizi hedef kilonuza ulastirirlar, harika grublar hepside
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?