100 kiloyla bugün basliyorum

Slm kizlarr ya ben bugün sabah tartildim 96.600 ciktim inanmadimm
komsumun tartisini aldim ayni yerde tartildim 96.500 ciktimm tabiki sevindimm yürüyüs ise yariyorr ee bide gece tika basa yemis olarak yatmiyorumm
reglimde gelmis sabah ama genede az ciktim tartida komsumda görmüstü 100 cikmistim o bile sasirdi iyi gidiyorsun dedi

15 günde 3 buçuk kg mı verdin yani çok iyi baya hızlı gidiyorsun.kısa sürede gidecek gibi görünüyor kilolar özel olarak yaptığın bir şey var mı :)

15 günde 3 buçuk kg mı verdin yani çok iyi baya hızlı gidiyorsun.kısa sürede gidecek gibi görünüyor kilolar özel olarak yaptığın bir şey var mı :)

Cnm gece zor yatiyorum acliktan
günde 40 dk yürüyüs yapiyorum
2litre su iciyorum
bunlarin hicbirini yapmiyordum
herseyden yiyorum ama az aksam yemeginide kaldirdim yemiyorum
ben önce konu actigim zamanda ayniydi hemen kilo verebiliyordum fakatt birgün geliyorduu amannn diyip tika basa yiyordum bozuyordum

Slm herkese dicem ama hic kimsecikler yazmamis
bugün sabahtan beri evde yoktum yazamadim gene tartildimm vee 95.800 olmusumm bence iyi gidiyorum bukezz pes etmicem cok kararliyimm

Arkadaşlar selam görünce yazmak istedim :)

Bende 1,5 yıl önce 98 kg ile basladıgım yoluma suan 78 kg ıle devam edıyorum pes etmeyin emin olun ki başarıcaksınız.
Kafamdaki onca olumsuz dusuncelere ragmen azim ettim diyetisyene gittim ve spora basladım verdim kilolarımı.
Amerikada 100 kg kusur cıvarında olan birine mıdesıne kelepce taktıklarını soleyerek yollamıslar(ki bu sadece yalandan ıbaretmıs) ve bu kişi kısa bir sürede fazla kılolarından kurtulmus.
Yani olay sadece psikolojik.
Kafanızı boşaltın yeni yolunuza temız bir şekilde devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…