Arkadaşlar selam görünce yazmak istedim :)
Bende 1,5 yıl önce 98 kg ile basladıgım yoluma suan 78 kg ıle devam edıyorum pes etmeyin emin olun ki başarıcaksınız.
Kafamdaki onca olumsuz dusuncelere ragmen azim ettim diyetisyene gittim ve spora basladım verdim kilolarımı.
Amerikada 100 kg kusur cıvarında olan birine mıdesıne kelepce taktıklarını soleyerek yollamıslar(ki bu sadece yalandan ıbaretmıs) ve bu kişi kısa bir sürede fazla kılolarından kurtulmus.
Yani olay sadece psikolojik.
Kafanızı boşaltın yeni yolunuza temız bir şekilde devam edin.
Evet canım devam ediyorum.Cook dogruu cnm
Sende iyii vermissin daha devam ediyormusunn
Evet canım devam ediyorum.
Diyetisyenime 2 haftada bir randevu aldım sürekli kontrol altındayım b fit e yazıldım haftada 4 gün 30 dk spor yapıyorum.
E artık yaza bikini giymek lazım dimi :)
Selamcanim bende senin gibiyim malesef 87 ile diyete baslamistim 3kilo verdikte sonra biraktim diyeti simdi 98 kilo civari olmusum cok mutsuzumbugun tekrar baslama karari aldim seninle diyet arkadasi olmak isterim
İnşaalah basaricaz canim bende bi 30 kilo vermem gerek 3 ayda 20 kilo hedefim kalan 10 kgyide yavas yavas vericemHosgeldin cnm cok sevindim benimle devam etmek istemene bende yanliz kalmistimm
aynenn cnm 80 civari basladim sonra 90 la basladim simdide 100 le basladim
kilo veriyordum ama 5 kilo fln verince hemen birakiyordum sonuc 100 olmustum ve busefer birakmicam eyerki gene birakirsam buseferde 150 olmusum diye konu acicam pes etmicem artik kendimden utaniyorum ya
utanmayida gectim ayaklarimin agrisindan duramiyorum belim agriyor
giydigim hic birsey güzel durmuyor kocaman göbek kocaman kalca igrenc duruyorum yanii
kardesimin dügünü var 3 ay sonra ve ben istedigim elbiseyi almak istiyorum siyah giyinmek istemiyorumm
İnşaalah basaricaz canim bende bi 30 kilo vermem gerek 3 ayda 20 kilo hedefim kalan 10 kgyide yavas yavas vericem
Nasil besleniyosun canim spor yapyormusun ornek bi menü yazsan yada hergün ne yiyoruz yazalim ne dersin
Yasim 33Aynenn bende bi 70 yada 60 olsamm dahaa ne isterimki
tamam cnm hergün yazalim ne yedik ne ictik
ben günde 30dk evde tempolu yürüyüs yapiyorum
2litre su iciyorum fazla icemiyorum
Kahvaltimi doyana patlayana kadar yapiyorum öglende pek acikmis olmuyorum bazen yemiyorum yedigim zamanda evde ne varsa onu yiyorum aksam kesinlikleee yoookkk
Aksam yazarim tüm gün yediklerimi bazen kacamak yapiyorumda :)
Yasin kac cnm seninn
7 kiloyu 2 haftada mı verdiniz tebrik ederim
7 kilo çok iyi ama kalan2 haftada3 kilo gitse ayda 10 kilo yapar:)Evettt cnm cok hizli gitti
ama simdi az gidiyor
Yasim 33
2oglum 2 kizim var 162 ,163 boyundayim
Ben yil basinakadar hedef koymak istiyorum 89 u ucundan gorsem yeter
Bende aksami yemiycemoyleyse madembu yola birlikte bas koyduk tuyolarindan faydalanmak isterim
Benim evim spor salonu gibidir ama gel gorki yapan yok
Zipzipmi desen mekik aletimi kosu bandimi plates topu hersey var insallah bundan sonra desteginle yapicam
7 kilo çok iyi ama kalan2 haftada3 kilo gitse ayda 10 kilo yapar:)
benim vericek 7 kilo kaldı gitmiyor sen böyle 2 haftada vermişin çok özendimAyyy ins öyle olurrr :)
Bugun 1yemek kasigi elma sirkeli ılık su ictim zaten :)Bende 25 yasindayim 2tane kizim var
aynen benim herseyden vardi hep hediye ettim sadece kosu bandim var oda yetiyor ztn
cnm ben ztn aksam yemedigim icin kilo verebiliyorum
gecede acliktan uyuyamiyorum ama sabah mutlaka kilo vermis oluyorum bugün sirke alicam onada baslicam
sende al ic faydasi oluyor
Son kilolar zor verilir ondandir canim bende sana özendim ne güzel kalan 7 benimki 30benim vericek 7 kilo kaldı gitmiyor sen böyle 2 haftada vermişin çok özendim
18 kilo gitti 7 kladı çok fark yokmuş hedeflerimizde benimde 25 kiloydu işteSon kilolar zor verilir ondandir canim bende sana özendim ne güzel kalan 7 benimki 30
Masallah sana kac ayda verdin18 kilo gitti 7 kladı çok fark yokmuş hedeflerimizde benimde 25 kiloydu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?