Insallah canimBende 100 le basladim ins en kisa zamanda istedigimiz kiloya ulasirizz
Ben 35 yasindayim kendimi bildim bileli hep kiloluyum
Artik saglik sorunlarim basladi bel agrilari diz agrilari goruntuyu soylemiyorum bile
Bende kalamiyorum cnm seni cok iyi anliyorum insallah birlikte bu isi kokunden cozelimAynennn bendede varr bel agrim okadar degilde ayak topuklarimm cook agriyor ayakta fazla kalamiyorumm
Insallah bu sefer kesin kararliyimAmaa ins artikk kilolu olmicaksinn
Hedefim 70 kg.Insallah bu sefer kesin kararliyim
Ben sadece pazartesi gunleri tartiloyorum yoksa moralim bozulabiliyor.
Dun itibariyle 97kg dim insallah haftaya pazartesi buraya yazicam ayca kayanin 1 ayda 8 kg diyetini yapiyorum cok saglikli bir diyet herkese tavsiye ederim ben ayda 6 kg versem ideal olur birde haftada 5 gun yuruyus yapiyorum.haftaya pazartesi gorusmek uzere herkese iyi diyetler
yok diyetisyene gitmedi spor yapti makarna ekmek pilav hic yemedi birde yemek miktarlarini azaltti yagida kesti.Kuzeniniz nadil vetmis 30 kg . ben bunu merak ettim .diyetisyenlemi kendi basina mi ? Ne yemis ne icmis ? Ben her sabah maydanoz limonlu su iciyorum.. Mesela .
Aynen bende canım ya 86-87 hep bende senin gibi 8leri bi görsem hırslanırım diodum işe yarıyo ama takıldı kaldı işte benimdeBugün cok ama cok dikkat edicem
ilk yaptigim gibi yapicam ozm hergün mutlaka kilo veriyorum ama böyle ayni yerde takildim kaldimm
sabah kahve
öglen 1de
Tabikide cnm hosgeldin
aldinmi werdinmi
Afiyet olsun süper kahvaltınsabah kahvaltida iki dilim peynir bir yemek kasigi lor bir domates bir salatalik bir havuc marul yedim uc bardak cay ictim
Afiyet olsun Can'ımKızlar günaydın
Kahvaltı etmedim 2 tane mandalin yedim simdi öğle yemeği yerine geç kahvaltı etmeyi dusunuyorum.
Öğle
Domates
Salatalik
Peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
Yeşil cay
Aksam
Çorba
Salata
Ödemdir canım bol bol su ve yeşil çay iç geçer İnş hemenYa bu sabah yine tartıda arti gordum. 15 gün oldu başlayalı 3.5 kilo verdim onunda 1.5 kilosu sabah geri gelmiş nasıl is kızlar bu ya
Hoşgeldin canım15 gun once 100 kg ile diyeye basladim su an 97 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?