100 kiloyla bugün basliyorum

Dun itibariyle 97kg dim insallah haftaya pazartesi buraya yazicam ayca kayanin 1 ayda 8 kg diyetini yapiyorum cok saglikli bir diyet herkese tavsiye ederim ben ayda 6 kg versem ideal olur birde haftada 5 gun yuruyus yapiyorum.haftaya pazartesi gorusmek uzere herkese iyi diyetler

Tmm cnm kolayy gelsinn

bugun biraz findik ceviz badem yedim corba ictim aksamda iki saat sonra bir mandalina ve bir bardak yesil cayim var

c
Kuzeniniz nadil vetmis 30 kg . ben bunu merak ettim .diyetisyenlemi kendi basina mi ? Ne yemis ne icmis ? Ben her sabah maydanoz limonlu su iciyorum.. Mesela .
yok diyetisyene gitmedi spor yapti makarna ekmek pilav hic yemedi birde yemek miktarlarini azaltti yagida kesti.

Bugun haberlerde bi hanim vardi 148 kg. 78 kg düsmus.. Kendine bir lokanta acmis . diyetisyenlerin vermis oldigu ogunleri hazirlayip kilolu onsanlara pisirip teslimatini yapiyormus .. 18 ay da vermis 70 kg. 3 beyazdan uzak durmus . yagi azaltmis 6 dan sonra bisey yememis .. Spor da yapmis .. Sok oldum gercekten onu gormek beni umutlandirdi ... Darisi bizim basimiza ..

Sabah.
Limonlu maydanoz suyu ictim
4 tane misir patlagi yedim
1 dilim yumurtali ekmek
Öglen.
1 kase sutlu gevrek
Aksam
Tavuklu kabak yemegi
Sütlaç.
1.t lt su.

Bugün cok ama cok dikkat edicem
ilk yaptigim gibi yapicam ozm hergün mutlaka kilo veriyorum ama böyle ayni yerde takildim kaldimm
sabah kahve
öglen 1de

Tabikide cnm hosgeldin
aldinmi werdinmi
Aynen bende canım ya 86-87 hep bende senin gibi 8leri bi görsem hırslanırım diodum işe yarıyo ama takıldı kaldı işte benimde

sabah kahvaltida iki dilim peynir bir yemek kasigi lor bir domates bir salatalik bir havuc marul yedim uc bardak cay ictim
Afiyet olsun süper kahvaltın

Kızlar günaydın
Kahvaltı etmedim 2 tane mandalin yedim simdi öğle yemeği yerine geç kahvaltı etmeyi dusunuyorum.
Öğle
Domates
Salatalik
Peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
Yeşil cay
Aksam
Çorba
Salata
Afiyet olsun Can'ım

Ya bu sabah yine tartıda arti gordum. 15 gün oldu başlayalı 3.5 kilo verdim onunda 1.5 kilosu sabah geri gelmiş nasıl is kızlar bu ya
Ödemdir canım bol bol su ve yeşil çay iç geçer İnş hemen

15 gun once 100 kg ile diyeye basladim su an 97 kiloyum
Hoşgeldin canım

Günaydın kızlar dün ne yesem bilemediğim için menümü yazmadım şimdi yazayım
Sabah 1.5 dilim ç ekmeği
Salatalık domates peynir
1 h yumurta
Ara 5 badem 2 kabe hurması
Öğle 6 kaşık tavuk sote 2 Kaşık püre
Ara 1 ayva
Akşam yok

dün ikindi,;
1,5 mandalina-6 tane çiğ badem
akşam;
kurufasülye-bol yeşillikli az bulgurlu kısır

Bu sabah;
iki dilim ekmek
peynir, 3 zeytin, domates
Yarım litre su

Kızlar sizler çok az yiyorsunuz sanki ya da ben mi çok yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…