1000 lira nafakayla geçinme yolları

Doğalgaz faturalarından dolayı herkes elektrikli battaniyeye hücum etmiş. Az yakıyor diye biliyorum. Tanesi 30-40 tl arasında değişiyor. Bunu da düşünebilirsiniz.
 
Doğalgaz faturalarından dolayı herkes elektrikli battaniyeye hücum etmiş. Az yakıyor diye biliyorum. Tanesi 30-40 tl arasında değişiyor. Bunu da düşünebilirsiniz.
Elektrikli battaniyeyi napıyolarki gün içinde🙄 gece yatakta iyi oluyoda.
 
1000 lira para değil be bacım tek başıma 1000liradan fazla oluyor sadece evin gideri. bez diyosun bi de o çocuklar vitamin alacak mineral alacak nasıl düzgün besleyeceksin? elde yıkanıp tekrar tekrar kullanılan bezlerden falan kullanmn lazım pazardan mevsiminde meyve sebze alırsın. bşka bilemiyorum evin diğer giderlerini kısarsın tüm odalar yanmaz kışın elektrik su doğalgaz dikkatli harcarsın. makinaları az çalıştırırsın deterjan su elektrik vs az gider. ne bileyim başka ne yapılabilir. en kısa sürede iş bulup çalışmaya bakıcan internetten ya da yarım günlük yakınlarda falan. bi tane ekstra masraf çıksa tüm düzen bozulur gider herhangi bi düzen sağlayabilirsen bile ki o da çok zor.
 
Pisman olma da az biraz kendini saglama alaydin.Is yok guc yok yazik degil mi o cocuklara bin lirayla nasil bir hayat sunacaksin onlara? Plansiz bosanilir mi hic neyine guvendin ?
Demek ki bardak taşmış... Eğer sizin başınıza gelirse davranabiliseniz planlı davranın .
Başkasın ne yaşadığı bilmeden yargılayıp akıl vermek kolay değil mi?
Kaldı ki verdiği niz akılın konu sahibine hiç bir faydası da yok .
 
Günümüzde En iyi mecra sosyal medya yolu üzerinden para kazanmak, kendini duyurmak lakin çocuklarınızın babası bunu öğrenir de mahkemeye sunarsa sizin 500 TL nafaka kesilir.. en iyisi bir kaç yıl dişinizi sıkıp sonra nafakanızın 500 TL kısmından vazgeçip küçüğünüz de okula başlayınca sigortalı çalışmak.. 3 yaş 4 yaş grubu olan devlet kreşleri var diye biliyorum. O zamana kadar arkadaşların verdiği tavsiyeler güzel.. Aileniz de 2 bin TL kredinizi ödüyormuş bence helal olsun
 
X