- 20 Aralık 2017
- 399
- 250
- 53
- Konu Sahibi taktak9293
-
bende bişey sormak istiyorum,
kayınpederiniz sürekli size maaşınızla ilgili birşey sorsa onları ilgilendirmedigini gösteren net ne diyebilirsiniz?
geçen gittgimizde bana senin birimin değişti kıdem basmışsındır maaşında artmıştır var mı öyle bir şey dedi?
halbuki zam almıştım. yook öyle birşey aynı alıyorum dedim ama sinir oldum . Hala maaşıma karışmasına , onu ne ilgilendirir.kendi babam bile sormazken herseyden önce eşim sormazken
herşyin altında birşey arayan birisiniz belii adam merak etmiştir ne var bunda eşinizin babası saygı göstermek zorundasınbende bişey sormak istiyorum,
kayınpederiniz sürekli size maaşınızla ilgili birşey sorsa onları ilgilendirmedigini gösteren net ne diyebilirsiniz?
geçen gittgimizde bana senin birimin değişti kıdem basmışsındır maaşında artmıştır var mı öyle bir şey dedi?
halbuki zam almıştım. yook öyle birşey aynı alıyorum dedim ama sinir oldum . Hala maaşıma karışmasına , onu ne ilgilendirir.kendi babam bile sormazken herseyden önce eşim sormazken
Sürekli yapıyor.devamlı para/maaş muhabbeti mi yapıyor yoksa bi seferlik bi soru mu?
iki durum önemli
1-paragöz sürekli para hesabı yapan veya borç isteyen bir adam mı
2-meraklı sadece merakından böyle şeyleri soran bir adam mı
cevabım iki duruma göre farklı olurdu
Sürekli yapıyor.
ve artık sıkıldım bir keresin de de(benm) kardesine kontur yükleyebilirsin biz kızarız bi şey deriz diye düşünme demişti.
biz farklı seyler yasadık. eski konulrımda var biraz...biraz abartmissiniz bence ne var bunda maasin miktarini sormamis ki sadece duydugu bi haber uzerine sizde artis var mi demis.ne ara boyle herseyde art niyet arar olduk.bana sorulsa hicte yanlis anlamam .boyle yaparak hayati kendinize zorlastirmayin ufak tefek seyler bunlar
himm o zaman sizde bilmiyorum ben pek detayli bakmiyorum falan diyin.otomatik odemelerimiz var direk oralara gidiyo takip etmiyoruz falan diyunbiz farklı seyler yasadık. eski konulrımda var biraz...
o yüzden adam miktarını sordu. artıs olmuştur kıdem basmışındır ne kadar alıyosun dedi
Ne var bunda sormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?