??

taktak9293

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2017
399
250
53
bende bişey sormak istiyorum,
kayınpederiniz sürekli size maaşınızla ilgili birşey sorsa onları ilgilendirmedigini gösteren net ne diyebilirsiniz?

geçen gittgimizde bana senin birimin değişti kıdem basmışsındır maaşında artmıştır var mı öyle bir şey dedi?

halbuki zam almıştım. yook öyle birşey aynı alıyorum dedim ama sinir oldum . Hala maaşıma karışmasına , onu ne ilgilendirir.kendi babam bile sormazken herseyden önce eşim sormazken

iki durum önemli

1-paragöz sürekli para hesabı yapan veya borç isteyen bir adam mı

2-meraklı sadece merakından böyle şeyleri soran bir adam mı

cevabım iki duruma göre farklı olurdu

Hımmm maaşlı gelin mi istiyormuş ki en baştan

herşyin altında birşey arayan birisiniz belii adam merak etmiştir ne var bunda eşinizin babası saygı göstermek zorundasın

Surekli mi oluyor bu maas muhabbeti? Eger ilk defa olmussa normal bir konu gibi geliyor bana. Evet kimsenin maasi kimseyi ilgilendirmez ama akrabalikta oluyor boyle muhabbetler. Altinda bisey aramak istemiyorum suan.

iki durum önemli

1-paragöz sürekli para hesabı yapan veya borç isteyen bir adam mı

2-meraklı sadece merakından böyle şeyleri soran bir adam mı

cevabım iki duruma göre farklı olurdu

sürekli para konusunda bizi sıkıştırdılar .
en son evlerinden cıktık zaten .

bunlara ragmen benim maaşımı soruyoır.
biz hiç sormuyoruz evini sattın mı bizim oturdugumuz evi, araba almış ne aldın demiyoruz.
bizi ilgilendirmez kendi malı cünkü...
adam ayrı bütcemiz oldgunu benimseyemedi

biraz abartmissiniz bence ne var bunda maasin miktarini sormamis ki sadece duydugu bi haber uzerine sizde artis var mi demis.ne ara boyle herseyde art niyet arar olduk.bana sorulsa hicte yanlis anlamam .boyle yaparak hayati kendinize zorlastirmayin ufak tefek seyler bunlar

biz farklı seyler yasadık. eski konulrımda var biraz...
o yüzden adam miktarını sordu. artıs olmuştur kıdem basmışındır ne kadar alıyosun dedi

biz farklı seyler yasadık. eski konulrımda var biraz...
o yüzden adam miktarını sordu. artıs olmuştur kıdem basmışındır ne kadar alıyosun dedi
himm o zaman sizde bilmiyorum ben pek detayli bakmiyorum falan diyin.otomatik odemelerimiz var direk oralara gidiyo takip etmiyoruz falan diyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…