- Konu Sahibi SultanErdem
-
SABAH
1 buçuk dillim ekmek
1 haşlanmıs yumurta
2 zeytin - çok az peynir
domates salatalık
ARA
1 Y.K dondurma
1 kibrit kutusu buyuklugunde pizza :S ( çok canım ıstedı 1 kucucuk parcaydı ztn gercekten kıbrıt kutusu boyutlarındaydı :) )
ÖĞLE
3 yk kabak kavurması az yağlı üstünde maydanoz parcalarıyla :))
1 köfte büyüklüğünde pirzola
AKŞAM
yeşil çay
el kadar ev ev ekmeği ve azcık peynır
ARA
1 şeftali :)
Sabah:
2 yumurta az zeytin yağında
yarım kk kadar peynir
Avuç kadar Ceviz
Öğle: (işyerindeydim)
Barbeku tavuk
3 karolilik Krem soda
1 adet patates
Akşam:
yemiyecektim ama olmadı, geç yatıcam böyle yatamam :)
biraz bol limonlu kısır
Spor:
Sabah 45 dakika Zumba
Diyetteyken patatesten uzak durursan Daha iyi olur canım . bende yeni ögrendim çokta severim patatesi ama patates Glisemik indeks değeri yüksek depolanıyor....
Sporlarında çok güzel maşallah
Canım çoktandır patates yemedim dün çok az kalori almıştım yiyim gitsin dedim. Bugünde spora gidicem yürüyüş ve koşuda yapmaya çalışıcam bugün. sonrada bacak kol göbek popo belhepsinin mankinası var 5'er dakika yaparım. Kayık çekmeyide denemem lazımm. Çok işim var çoook
Özendim sana yaa bende istiyorum
sultancım süpersin devam et:) ama ben sana soyleyım sen bu gazla 65i dinlemezsin 60 yap bence hedefi daha da güzel olursun.. boyunu bilmiyorum ama 1.70 bir kişi için 60 ideal kilodur. ben 1.64 -1.65 boylarında biriyim ondan 52-50 aralıgı istiyorum. hep balık et takıldım hayatta az da zayıf incecik kız desinler artık:)
bugun çok kötübişey yaptımm( pizza almışlar kahvaltıya.. pizza kokularıyla uyandım :S bende yedim 2 dilim '(((((
bugun baska ekmek yokkaloride yok bide spor yaparım ödeşirim insallah bedenımle :S
Canım keşke yapmasaymıssın ama yapıcak birşey yok. Sporla eritir yarına daha dikkatli olursun. O alanlarada söyle birdaha almasınlar
maalesef kumpir yedim canım çekti arkadaşım yiyincebu gece sadece yeşil çay var artık yarın da kendime cezalarım devam edecek
alanlar babam ve kardesım .. evde destek görmek çok önemlı babam anlamıyor kızıyor sız alınca 1 dayanırım 2 dayanırım 3 de benımkıde nefıs dıorum da dınlemıor sen dıkkat edıosan yeme ben yerim dıohalbukı oda zayıflaması gerek seker tanısı konuldu ılacları var kullanmıo kalp krızı gecırdı dr kılo vermelısın dedi 115 kilo ama bana uymayı da reddediyor.
huhuuu baslık terkedılmıs gıbı amaaa((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?