106'yı gördüm 79 kiloyum.Çoğu gitti,azı kaldı (resimli)

Kızlar sizin ideal/Olmak istediğiniz kilo kaç?

• Ankete Katılan
    305

Sabah:
2 yumurta az zeytin yağında
yarım kk kadar peynir
Avuç kadar Ceviz

Öğle: (işyerindeydim)
Barbeku tavuk
3 karolilik Krem soda
1 adet patates

Akşam:
yemiyecektim ama olmadı, geç yatıcam böyle yatamam :)
biraz bol limonlu kısır

Spor:
Sabah 45 dakika Zumba

SABAH
1 buçuk dillim ekmek
1 haşlanmıs yumurta
2 zeytin - çok az peynir
domates salatalık
ARA
1 Y.K dondurma
1 kibrit kutusu buyuklugunde pizza :S ( çok canım ıstedı 1 kucucuk parcaydı ztn gercekten kıbrıt kutusu boyutlarındaydı :) )
ÖĞLE
3 yk kabak kavurması az yağlı üstünde maydanoz parcalarıyla :))
1 köfte büyüklüğünde pirzola
AKŞAM
yeşil çay
el kadar ev ev ekmeği ve azcık peynır

ARA
1 şeftali :)

Son düzenleme:

Canım güzel geçmiş günün. Dondurma yemişsin sıcaklarda iyi gidiyor aslında. Benimde aklımda var yicem bi ara gerçekten. Bol spor yaptığım birgün yerim. Pizza çok kalorili yağlı bir yiyecek ama azcık yemişsin tutabilmişsin kendini ne guzel. Arada birşey olmaz insanız sonuçta olucak okadar

Diyetteyken patatesten uzak durursan Daha iyi olur canım . bende yeni ögrendim çokta severim patatesi ama patates Glisemik indeks değeri yüksek depolanıyor....
Sporlarında çok güzel maşallah

Diyetteyken patatesten uzak durursan Daha iyi olur canım . bende yeni ögrendim çokta severim patatesi ama patates Glisemik indeks değeri yüksek depolanıyor....
Sporlarında çok güzel maşallah

Canım çoktandır patates yemedim dün çok az kalori almıştım yiyim gitsin dedim. Bugünde spora gidicem yürüyüş ve koşuda yapmaya çalışıcam bugün. sonrada bacak kol göbek popo bel hepsinin mankinası var 5'er dakika yaparım. Kayık çekmeyide denemem lazımm. Çok işim var çoook

Son düzenleme:

Özendim sana yaa bende istiyorum

sultancım süpersin devam et:) ama ben sana soyleyım sen bu gazla 65i dinlemezsin 60 yap bence hedefi daha da güzel olursun.. boyunu bilmiyorum ama 1.70 bir kişi için 60 ideal kilodur. ben 1.64 -1.65 boylarında biriyim ondan 52-50 aralıgı istiyorum. hep balık et takıldım hayatta az da zayıf incecik kız desinler artık:)

bugun çok kötübişey yaptımm ( pizza almışlar kahvaltıya.. pizza kokularıyla uyandım :S bende yedim 2 dilim '(((((
bugun baska ekmek yok kaloride yok bide spor yaparım ödeşirim insallah bedenımle :S

Canım aynı boylardayız ama benim 60'a gelmem için çoook kilo olduğu için önce 65'e iniyim, bu benim Eylül'e kadarki hedefim 65-68 olmak. Daha sonra 58-60 istiyorum. Ben hiç zayıf bir kız olmak istemedim zaten, sağlıklı bir kilo olsam iyi benim için. umarım sen istediğin kiloya düşersin canım.

bugun çok kötübişey yaptımm ( pizza almışlar kahvaltıya.. pizza kokularıyla uyandım :S bende yedim 2 dilim '(((((
bugun baska ekmek yok kaloride yok bide spor yaparım ödeşirim insallah bedenımle :S

Canım keşke yapmasaymıssın ama yapıcak birşey yok. Sporla eritir yarına daha dikkatli olursun. O alanlarada söyle birdaha almasınlar

maalesef kumpir yedim canım çekti arkadaşım yiyince bu gece sadece yeşil çay var artık yarın da kendime cezalarım devam edecek

Canım keşke yapmasaymıssın ama yapıcak birşey yok. Sporla eritir yarına daha dikkatli olursun. O alanlarada söyle birdaha almasınlar

alanlar babam ve kardesım .. evde destek görmek çok önemlı babam anlamıyor kızıyor sız alınca 1 dayanırım 2 dayanırım 3 de benımkıde nefıs dıorum da dınlemıor sen dıkkat edıosan yeme ben yerim dıo halbukı oda zayıflaması gerek seker tanısı konuldu ılacları var kullanmıo kalp krızı gecırdı dr kılo vermelısın dedi 115 kilo ama bana uymayı da reddediyor.

Canım evet bu yaşıma geldim muhabbetleri yapıyolar. Napalım... Nefisini tutucaksın. Bizdede abur cubur yeniyor ama neyapiyim. Zamanında yediklerimize sayalım:)

Sabah:
2 az zeytin yağında yumurta
2 çatal peynir
1 avuç ceviz

Öğle:
Meksikan salata (yarısı:85 kalori)
Diyet krem soda (3 kalori)

Akşam:
3 kaşık patatesli et yemeği
3 kaşık pilav
Cacık

Spor:
9-6 çalıştığım için gücüm olmadı

eskılere sayarsak D hahaaa

bu sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynır
ve 2 dilim kadar kavun yedim

cnm bısı yemek de bısı yapmak da ıstemıyor
bi isteksızlık var bugunlerde herseye karsı havlardan galıba..

geçmiş olsun canımm... ben de kemik kırıklıgının acısını bilirim burun kemıgımı kırdırdıgım ıcınn cok hareket etme bol su ve süt iç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…