- 1 Temmuz 2012
- 489
- 21
- 118
- Konu Sahibi SultanErdem
-
Hoşgeldinn
Sen yokken bende senin ve randomlife ın diyet günlüklerini baştan okudum.Malum sizde benim gibi yüksek bir kilodan başlamışsınız.O yüzden en çok sizlerin günlükleriyle ilgilendim.Ve ben 1 gün bile diyet yapamazdım eskiden şimdi 7 gündür yapıyorum sporda yapıyorum ve 2 kilo verdimGelmene çok sevindim.Bana da destek olur musun Mesela bugün spor yapamadım uğraştım ama çok halsiz hissediyorum sürekli oturuyorum.Benimde bir diyet günlüğüm var.Ama artık yazmıyorum çünkü kimse okumuyor ama umarım yarın çok daha iyi bir gün olur.
Merhabaa
Çok uzun süre oldu üzgünüm, ayağımın düzelmesi iş güç... Yazamadım hiç.
Amaaaa... iyi haberlerim var. 71 kiloyum artık! Onca strese ve ayağıma rağmen 71 kiloyu gördüm. 60 ları gördüğümde göbek atıcam! Eylül'ün 23'ünde Türkiye'ye gidiyorum. 17'sinde dönüyorum(Ekimin).
Şuan iğrenç bir bitki çayı içiyorum, rezeneli mezeneli. Sabah sporada gittim. Umarım Türkiye'ye gidene kadar inerim 68'lere felan. Fakat sanmıyorum... Bünyem alıştı bu hıza oyüzden yavaşladı.
Neysemmm sordukça anlatırım. Kimler var bakalımmmm
Tebrikler :) :)
Ben de 105le başladım. Şu an 101'im . İnşALLAH senin gibi 71lere kadar gelirim. :) Takipçinim
Canım sultan ablam hoşgeldiiiiin :)
Aynı kilodayız bu arada :)
bende seni bekliyorum hadi kuşumm
40 kg vermem lazım da nersınden başlıcam bilemiyorum
gelde motive et benii
Bitanemm. Nasılsın?? Hoşbulduk. Herşey yolundadır umarımm mucuxx
Kızlar depresyondamıyım nemiyim bilmiyorum!
Herkes bana çok kilo verdiğimi çok inceldiğimi felan söylüyor ama kendimi hala çook şişman görüyorum. Neden acaba...
Çok pozitifken negatif olmaya başladım. Bugün müşterilerimizden biri bile nekadar kilo vermissin sen nasıl yaptın felan dedi, hatta daha kilo vermene gerek bile yok dedi. Fakat ben hiç bunu göremiyorum. Hmmm...
Kızlar depresyondamıyım nemiyim bilmiyorum!
Herkes bana çok kilo verdiğimi çok inceldiğimi felan söylüyor ama kendimi hala çook şişman görüyorum. Neden acaba...
Çok pozitifken negatif olmaya başladım. Bugün müşterilerimizden biri bile nekadar kilo vermissin sen nasıl yaptın felan dedi, hatta daha kilo vermene gerek bile yok dedi. Fakat ben hiç bunu göremiyorum. Hmmm...
Seni cok iyi anliyorum canim bende tartida105 kiloyu gordum suan 65 kiloyum gorenler taniyamiyo ailem kiziyo yeter artik diye ama ben hala kendimi kilolu goruyorum galiba psikolojim bozuldu öncede48-50 beden giyerken simdi38-40 giyiniyorum ama hala kenimi sisman hissediyorumkilo vermeye calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?