106'yı gördüm 79 kiloyum.Çoğu gitti,azı kaldı (resimli)

Kızlar sizin ideal/Olmak istediğiniz kilo kaç?

• Ankete Katılan
    305
ayyyyyyy mükemmel ya nasil belirgin bariz bi fark var bacaklaer bile erimis ya bnmde bacaklarim asiri kalin alt bacakda erdidimi bide nasil onlari erittin nekadarda yürüyüsmü dansmi

Merhabaa
Çok uzun süre oldu üzgünüm, ayağımın düzelmesi iş güç... Yazamadım hiç.
Amaaaa... iyi haberlerim var. 71 kiloyum artık! Onca strese ve ayağıma rağmen 71 kiloyu gördüm. 60 ları gördüğümde göbek atıcam! Eylül'ün 23'ünde Türkiye'ye gidiyorum. 17'sinde dönüyorum(Ekimin).

Şuan iğrenç bir bitki çayı içiyorum, rezeneli mezeneli. Sabah sporada gittim. Umarım Türkiye'ye gidene kadar inerim 68'lere felan. Fakat sanmıyorum... Bünyem alıştı bu hıza oyüzden yavaşladı.

Neysemmm sordukça anlatırım. Kimler var bakalımmmm

Hoşgeldinn
Sen yokken bende senin ve randomlife ın diyet günlüklerini baştan okudum.Malum sizde benim gibi yüksek bir kilodan başlamışsınız.O yüzden en çok sizlerin günlükleriyle ilgilendim.Ve ben 1 gün bile diyet yapamazdım eskiden şimdi 7 gündür yapıyorum sporda yapıyorum ve 2 kilo verdimGelmene çok sevindim.Bana da destek olur musunMesela bugün spor yapamadım uğraştım ama çok halsiz hissediyorum sürekli oturuyorum.Benimde bir diyet günlüğüm var.Ama artık yazmıyorum çünkü kimse okumuyor ama umarım yarın çok daha iyi bir gün olur.

Canim telden yazıyorum birazdan sana uzunca yazarım. Sende bana günlüğünü yaz okurum ben

canım günlüğünü baştan sona okuduğum özel insanlardansın.ben de seninle ve diğer arkadaşlarla bu topikte azmimizin başlangıç adımını atmak istrim.olur mu *ben 87 kiloyum,1.65 boyundayım ve veremiyorum.bende çalışıyorum ve diyabet hastasıyım.çok dikkatli olmam ve kilo vermem lazım.ben bu sefer çok kararlıyım.yediklerimizi not etmek gerçekten çok etkili.benim vaktim ve internete ulaşama olasılığım biraz kısıtlı olduğundan yazmıyorum.ilgisiz diye düşünmeyin.hep takip edicem girebildiğim sürece.öpt

Tebrikler :) :)

Ben de 105le başladım. Şu an 101'im . İnşALLAH senin gibi 71lere kadar gelirim. :) Takipçinim

Tebrikler :) :)

Ben de 105le başladım. Şu an 101'im . İnşALLAH senin gibi 71lere kadar gelirim. :) Takipçinim

Canım inşallah 61'leri görürsün. Aslında kiloluyken insan kilonun nekadar kötü olduğunun yarı farkındaymış. Şuanda verdiğiµ kilo 20 leri geçti ama yinede bitmiyor bitmiyor. Verdikçe daha çok vermem gerek diyor insan, şu yeter bu yeterler bitiyor.
Sen başlamışsın 4 kilo'da vermişsin, inşallah nice 4 kilolar gider. Çok öpüyorum ve aziminin devamını diliyorum. Mucux

Kızlar depresyondamıyım nemiyim bilmiyorum!
Herkes bana çok kilo verdiğimi çok inceldiğimi felan söylüyor ama kendimi hala çook şişman görüyorum. Neden acaba...
Çok pozitifken negatif olmaya başladım. Bugün müşterilerimizden biri bile nekadar kilo vermissin sen nasıl yaptın felan dedi, hatta daha kilo vermene gerek bile yok dedi. Fakat ben hiç bunu göremiyorum. Hmmm...

Merhaba ben yeni katıldım. Birsürü hikaye okudum kilo verenlerle ilgili ama sanırım bana en yakın olan sensiz. 21 yaşındayım 81 kg yum pek diyet deneyimim yok ve denediğimde de hiç olmadı çıldıracak gibi oluyorm artık bıktım çünkü kilolu olmaktan burada beni en iyi anlayacak sizlersiniz. Ve umudum az ben veremem diye düşünüyorum. Ne olur bana yardımcı olun :/

Aynı şey banda olmuştu 7 kilo verdiğim zaman.Herkes zayıfladın diyodu ama ben hiç farkedemiyodum.
Heralde hedef kiloya ulaşamıyıncaya kadar bu psikoloji olucak.Ama bak çevrendekiler de tartıda zayıfladın diyor.relaxx ablacım.Süpersin.Yeni fotoğraf beklemekteyim :) öpüyorumm.

Seni cok iyi anliyorum canim bende tartida105 kiloyu gordum suan 65 kiloyum gorenler taniyamiyo ailem kiziyo yeter artik diye ama ben hala kendimi kilolu goruyorum galiba psikolojim bozuldu öncede48-50 beden giyerken simdi38-40 giyiniyorum ama hala kenimi sisman hissediyorumkilo vermeye calisiyorum

Maşallah ya 105ten 65e.Kutluyorum gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…