- 25 Eylül 2010
- 4.705
- 20
- 108
- Konu Sahibi SultanErdem
-
Canım o resmini eklediğin alet iç bacak bölgesi için çok faydalı. Kilo verirken en çok sarkan ve bir türlü şekil almayan bölge zaten orası, özellikle benim gibi göbekten değil de basenlerden kilo alanlar için. Buna ek olarak kürek ve yüzme inanılmaz etkili. Ben yüzme konusunda maalesef çok iyi değilimAma çok iyi bilenler her gün yüzmeli bence, tüm vücut forma kavuşuyor. Gittiğin salonda kondiyon küreği varsa onu da kullanmanı tavsiye ederim, özellikle bacaklarda mükemmel sonuçlar elde edebilirsin :82:
Canım teşekkürler değerli bilgilerin için. Küreği bazan yapıyorum var spor salonunda daha fazla yapmalıyım aslında. Yüzmeye biraz daha kilo verdiğimde başlamak istiyorum, şuan gitmek bile gelmiyor içimden. Güzel yüzerim aslında. Umarım sarkmaz ya... Kollarımıda sevmiyorum:26: Şu küreği yarın bidaha deniyeyim.
Kürek nerdeyse yüzme kadar etkili çünkü diğer birçok alette belli kaslar ve vücudun belli bölgeleri çalışırken kürek sayesinde çok daha fazla kası çalıştırman ve dolayısıyla daha çabuk şekillenmen mümkün. İmkanın varken sonuna kadar kullan derim :)
Benim kullandığım aletler 49tl lik değil yalnız. Kos kocaman manikalar ve spor salonundalar. Ben sadece anlatım resımlerını çektim. Satın alabilicek gücüm olucağını sanmam. Bunlar bacak ve kalça için.
salona gıdıyorsanız cok guzel yaa...cok fazla mesaıye kalıyorum bu ay yazılamadım ama evde yapıyorum bıldıgım hareketlerı..ben bu mekık aletının cok faydasını gordum paylasma ıstedım ..spor salonlarında da var zaten
bır spor merkezı buldum ama aletlerı calısamayacagım cunku erkekler varmıs aksam saatınde. bayanlara ozel sabah varmıs aletlı calısma. yıne bayanlara ozel aksam varmıs ama sadece fıtnes step plates. bugun yuzyuze konusacam bakalım ıs cıkısı. ya ben bu programı ıstemıyorum sarkma olmaması ıcın aletlı calısmam lazım offffffffff ya
Türkiye'nin bu bayan erkek takıntısını çözemiyorum. Spor bu... sağlık. Fitness step, pilates felanda iyi. Olabilir aslında. Gidip araştır bence canım. Başka yerlerede bak
Türkiye'nin bu bayan erkek takıntısını çözemiyorum. Spor bu... sağlık. Fitness step, pilates felanda iyi. Olabilir aslında. Gidip araştır bence canım. Başka yerlerede bak
ya kosarken adamların yanında vucudum sallansın ıstemıyorum. zaten esım rıza gostermez. kac erkek kabul eder kı zaten ? spor turkıyede asılmıs bır konu degıl kı, kadın erkek yanyana oturmaz cogu yerde, kaldı kı beraber spor yapsın. ve soyle dusun koskaca bır salonda bırsuru erkek ve ıclerınde sadece ben. evet modern bırıyım ama rahat edemem bır kere yanı. baska yerler yokkı yasadıgım yer kucuk. topu toplam 2 salon var. ıoffffffff ya
ya kosarken adamların yanında vucudum sallansın ıstemıyorum. zaten esım rıza gostermez. kac erkek kabul eder kı zaten ? spor turkıyede asılmıs bır konu degıl kı, kadın erkek yanyana oturmaz cogu yerde, kaldı kı beraber spor yapsın. ve soyle dusun koskaca bır salonda bırsuru erkek ve ıclerınde sadece ben. evet modern bırıyım ama rahat edemem bır kere yanı. baska yerler yokkı yasadıgım yer kucuk. topu toplam 2 salon var. ıoffffffff ya
şunu da ekleyeyim, belki çok nezih yerlerde böyle sorunlar olmuyordur ama o kadar yüksek fiyatları ödemeye de bizim gücümüz yetmiyor :) orta sınıf birinin gücünün yetebileceği fitness salonlarında da bu iş olmuyor
Ben de sığ kafalı biri değilimdir ama ıhh Türkiye'de bu iş olmuyor
Şunu da ekleyeyim, belki çok nezih yerlerde böyle sorunlar olmuyordur ama o kadar yüksek fiyatları ödemeye de bizim gücümüz yetmiyor :) Orta sınıf birinin gücünün yetebileceği fitness salonlarında da bu iş olmuyor
evet haklısın elıt bıryere gıtsek bır derecede. Kaldı kı yasadıgım sehır zaten elıt bır sehır degıl. Salonlar da aynı sekılde.
tebrik ederim canimkilo vermeye tam destek 70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor! topigine de beklerimmmm
yedıklerın bana cok az geldı ben oyle hayatta ayakta duramam heralde dusup bayılırım bunyem alıskın degılBir diyet listesi ile daha beraberiz
Dün barbunya yiyemedim kızlar. Yapılmadığı için onun yerine çorba içtim tekrar. Barbunyayı bugün yedimm. Sanırım dün 5'den sonra yemek yemedim.
NOT: Spora giderken halsiz olmiyim diye birşey yedim, eve geldiğimde kahvaltı için geç olmuştu, siz lütfen kahvaltınızı güzel yapın
Sabah:
3 kaşık yulaf karışımı, yarım su bardağı süt ile
Öğle:
!!6!! kaşık zeytinyağlı Barbunya
Sanırım kahvaltı etmediğim için ve spordan aldığım güçle fazla kaçtı
Akşam:
Izgara balık
Yeşil salata (lime ve 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ile)
Ara:
2 adet Hurma/ 3/4 adet ceviz/Tarçın
Spor:
46 dakika yürüyüş (yapıldı)
10 dakika bacak egzersizleri (yapıldı)
5 dakika kol egzersizleri (yapıldı)
Akşam yatmadan 5 dakika ab-king pro (yapılacak)
yedıklerın bana cok az geldı ben oyle hayatta ayakta duramam heralde dusup bayılırım bunyem alıskın degıl(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?