106'yı gördüm 79 kiloyum.Çoğu gitti,azı kaldı (resimli)

Kızlar sizin ideal/Olmak istediğiniz kilo kaç?

• Ankete Katılan
    305
Canım o resmini eklediğin alet iç bacak bölgesi için çok faydalı. Kilo verirken en çok sarkan ve bir türlü şekil almayan bölge zaten orası, özellikle benim gibi göbekten değil de basenlerden kilo alanlar için. Buna ek olarak kürek ve yüzme inanılmaz etkili. Ben yüzme konusunda maalesef çok iyi değilim Ama çok iyi bilenler her gün yüzmeli bence, tüm vücut forma kavuşuyor. Gittiğin salonda kondiyon küreği varsa onu da kullanmanı tavsiye ederim, özellikle bacaklarda mükemmel sonuçlar elde edebilirsin :82:

Son düzenleme:

Canım teşekkürler değerli bilgilerin için. Küreği bazan yapıyorum var spor salonunda daha fazla yapmalıyım aslında. Yüzmeye biraz daha kilo verdiğimde başlamak istiyorum, şuan gitmek bile gelmiyor içimden. Güzel yüzerim aslında. Umarım sarkmaz ya... Kollarımıda sevmiyorum:26: Şu küreği yarın bidaha deniyeyim.

Kürek nerdeyse yüzme kadar etkili çünkü diğer birçok alette belli kaslar ve vücudun belli bölgeleri çalışırken kürek sayesinde çok daha fazla kası çalıştırman ve dolayısıyla daha çabuk şekillenmen mümkün. İmkanın varken sonuna kadar kullan derim :)

Son düzenleme:

Bi koşu gidip yapasım geldi hahaha Tamam yarın kesin kürek çekiyorum!

salona gıdıyorsanız cok guzel yaa...cok fazla mesaıye kalıyorum bu ay yazılamadım ama evde yapıyorum bıldıgım hareketlerı..ben bu mekık aletının cok faydasını gordum paylasma ıstedım ..spor salonlarında da var zaten

Canım evet spor salonundaki aletleri kullanma şansı çok güzel tabi. Evdede oluyor. Dediğin makina güzelmiş. Benim yoğunluk basende olsada miğdem eridikce alt göbek yağları sinirimi bozmaya başladı. Benim evdede Ab-king pro var onu yapıcam yatmadan önce.

Bir diyet listesi ile daha beraberiz

Dün barbunya yiyemedim kızlar. Yapılmadığı için onun yerine çorba içtim tekrar. Barbunyayı bugün yedimm. Sanırım dün 5'den sonra yemek yemedim.
NOT: Spora giderken halsiz olmiyim diye birşey yedim, eve geldiğimde kahvaltı için geç olmuştu, siz lütfen kahvaltınızı güzel yapın

Sabah:
3 kaşık yulaf karışımı, yarım su bardağı süt ile

Öğle:
!!6!! kaşık zeytinyağlı Barbunya
Sanırım kahvaltı etmediğim için ve spordan aldığım güçle fazla kaçtı

Akşam:
Izgara balık
Yeşil salata (lime ve 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ile)

Ara:
2 adet Hurma/ 3/4 adet ceviz/Tarçın

Spor:
46 dakika yürüyüş (yapıldı)
10 dakika bacak egzersizleri (yapıldı)
5 dakika kol egzersizleri (yapıldı)
Akşam yatmadan 5 dakika ab-king pro (yapılacak)

bır spor merkezı buldum ama aletlerı calısamayacagım cunku erkekler varmıs aksam saatınde. bayanlara ozel sabah varmıs aletlı calısma. yıne bayanlara ozel aksam varmıs ama sadece fıtnes step plates. bugun yuzyuze konusacam bakalım ıs cıkısı. ya ben bu programı ıstemıyorum sarkma olmaması ıcın aletlı calısmam lazım offffffffff ya

Türkiye'nin bu bayan erkek takıntısını çözemiyorum. Spor bu... sağlık. Fitness step, pilates felanda iyi. Olabilir aslında. Gidip araştır bence canım. Başka yerlerede bak

Türkiye'nin bu bayan erkek takıntısını çözemiyorum. Spor bu... sağlık. Fitness step, pilates felanda iyi. Olabilir aslında. Gidip araştır bence canım. Başka yerlerede bak

ya kosarken adamların yanında vucudum sallansın ıstemıyorum. zaten esım rıza gostermez. kac erkek kabul eder kı zaten ? spor turkıyede asılmıs bır konu degıl kı, kadın erkek yanyana oturmaz cogu yerde, kaldı kı beraber spor yapsın. ve soyle dusun koskaca bır salonda bırsuru erkek ve ıclerınde sadece ben. evet modern bırıyım ama rahat edemem bır kere yanı. baska yerler yokkı yasadıgım yer kucuk. topu toplam 2 salon var. ıoffffffff ya

Ben de sığ kafalı biri değilimdir ama ıhh Türkiye'de bu iş olmuyor

Şunu da ekleyeyim, belki çok nezih yerlerde böyle sorunlar olmuyordur ama o kadar yüksek fiyatları ödemeye de bizim gücümüz yetmiyor :) Orta sınıf birinin gücünün yetebileceği fitness salonlarında da bu iş olmuyor

evet haklısın elıt bıryere gıtsek bır derecede. Kaldı kı yasadıgım sehır zaten elıt bır sehır degıl. Salonlar da aynı sekılde.

Ben de sığ kafalı biri değilimdir ama ıhh Türkiye'de bu iş olmuyor

evet haklısın elıt bıryere gıtsek bır derecede. Kaldı kı yasadıgım sehır zaten elıt bır sehır degıl. Salonlar da aynı sekılde.

Kızlar ben Türkiye'de yaşamadığım için siz daha iyi bilirsiniz tabi. Burada kimse kimseye bakmaz. Çok güzel vucudlu kızlarda geliyor hiç kimsenin baktığını görmedim (benden başka ).
Tabi sizin dediğiniz boyuttaysa çok rahatsız edici.

Son düzenleme:
Kızlar artık kendimi koşu yapmaya hazır hisediyorum, nefesim kesilmiyor yürürken ve bacaklarım acımıyor. Sadece bir sorun var. Kalçam çok löp löp ediyor bugün denedim. Çok rahatsız oluyorum bu durumdan. Hem ben rahatsız oluyorum arkamda birşey sallanıyor hemde görüntü kirliliği. Korse alıyım diyorum. Sıkı olursa sallanmaz herhalde. Evdede olması gerekiyor. Yarın sabah 6'da başlıyorum işe, işten sonra alıyım. Akşam gidemesemde Perşembe işten önce yada sonra giderim.
Bakalım nasıl olacak...

tebrik ederim canimkilo vermeye tam destek70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor! topigine de beklerimmmm

tebrik ederim canimkilo vermeye tam destek70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor! topigine de beklerimmmm

Çok teşekkürler canım Aslında orayada bakıyorum ama birşey yazıyorum sonra ara bulki cevap yazanlarıı. Alışamadım forumun o yönüne. Bi kaç yerede yazınca yoruluyor insan Bi alışıyımda hepsine gelicem

yedıklerın bana cok az geldı ben oyle hayatta ayakta duramam heralde dusup bayılırım bunyem alıskın degıl(

yedıklerın bana cok az geldı ben oyle hayatta ayakta duramam heralde dusup bayılırım bunyem alıskın degıl(

Canım inan şu an daha akşamı yemedim hiçte canım istemiyor. Acıkmıyorum hiç artık. Çünkü acıktıracak şeyler yemiyorum. Senin kilon normal kiloda şuan, yavaş yavaş ekmeği şekeri kessen sende acıkmazsın, tabi ciddi bir hastalığın yoksa

canım boyun kaç birde sanırım kas kaybın çok olmuş nede ni ise çok kilo vermıssın ama yınede az vermıs gıbı duruyorsun ,belkıde boyundan kaynaklanıyordur .listende protein grubunu göremedım bu yuzden kas kaybı fazla olabılır ,vucut yag ve kas oranını bılıyormusun ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…