106'yı gördüm 79 kiloyum.Çoğu gitti,azı kaldı (resimli)

Kızlar sizin ideal/Olmak istediğiniz kilo kaç?

• Ankete Katılan
    305

Canım aynı kilolardayız, inşallah Cuma'ya daha iyi olucam:) Birlikte verelim kiloları. Sende yazarsın yaptıklarını, birbirimizden fikir alırız

insallah bende sizin gibi olumlu sonuclar alırım.. bı gun denımde anlatılacak dıyet hıkayem olur :) söyle basardım boyle basardım dıe anlatırım ne zevk verır yaa:)
bende bi ortak yoldaaş ilham alacak bi arkadas arıyordum. bu çok iyi oldu:)
-- eve pizza geldi ve yemeden durabildim buna şükrediyorum :) 2 gün öncede iskender karsısında tepkısız kaldım yemedım :)) kendımı tutmama bıle sevınıyorumm:)

ilk günüm söyle gecti:
yarım saat egzersiz yaptım.
sabah
2 dilim ekmek
6-7 zeytin
kücük bir dilim peynir.
yarım domates

öğle
1 dilim ekmek
1 dilim peynır
biraz karpuz

ara
3 kayısı

aksam
1 su bardagı kadar yogurt
1 şeftali

yeşil çay
ve limonlu su da içtim ben.

Son düzenleme:
Canim telefondan yaziyorum, yazilarim yarim yamalak olabilir. Menün genel anlamıyla çok iyi. Fakat bence 3 dilim ekmeğin sadece 1 dilimini ye. Diğer zamanlarda cevizi ekmek yerine tüketebilirsin. Birde beyaz et yada balık türü birşeylerde yemeye çalış. Yapicazz yapicazz superiz :)) mucux

Bugün yazamadım hiç.. 6'dan beri çalışıyorum. Geçen hafta çalışmıyordum, ama yapılıyor. Fazla yoğun çalışmıyorum. Telefonum bozuldu şuan onunla uğraşıyorum yazarım.

ben aksam 7 ye kadar calısıyorum sureklı masa bası. oglen de ısyerımızde yerız bız. yurume olanagım yok yanı. sen cok yogun spor yapıyordun. calısırken nasıl uydun bunu ? kılo verdıgın o donemlerde de calısıyor muydun pekı ? ayrıca yarım saat yuruyus sadece yaptıgımı dusunelım benım, sarkmaya falan etkısı olmaz kı dıye dusunuyorum sen kurek vs calısıyorsun. oyuzden avantajlıydın.

ben tahmınle tamamlarım o yarım yamalakları merak etme:)) ekmegı çok sevıyordum ancak bu kadar ındırebıldım :) bide menude baska doygunluk hıssı verecek bısey yoktu dun ondan öyle. bugun tavuk yarına da balık dusunuyorum salatayla bi öğünde :) sen bugun ne yemeyı düşünüyorsun..?

cnm google dan leslie yaz bır fitnes sistemı cıkıyor videoları da var onlardan yap yürüme ımkanın yoksa 15 er dk olmak uzere 2 kere. yarım saat yürümenın etkısı mutlaka olur bence. yarım saat yürüyüs yada yarım saat leslie dediğim adımlarla fıtnes 300 kal. yakıyormus. 1200 kalorılık dıyette neredeyse 1 öğünlük kalorıne denk gelıyor :)) 300 300 erisinler hiç yoktan iyi :))

canım hiç ekmek göremedım kahvaltıda bıle ekmek yemıyormusunn? ekmeksiz zeytini fln nasıl yıyorsun?...:)) bir de doktorlar ekmegı tamamen kesmeyın dıyorlar 1200 luk 2 tane dıyet listesı var bende 2 sindede kahvaltıda 2 dılım öğlen 1 dilim ekmek var menülerinde..

rapunzel, ben de aynı soruyu sormustum ekmek yemıyor hıc sultanerdem. sebeplerını anlatmıstı seker mıktarından dolayı yemıyordu sanırım. ben sormustum ekmek olayını 2-3 gun once ona.

leslıe evet duydum. sımdı dıyorsun kı ısyerınde ara ara kalk bazen ve mesela wc de leslıe mı yap dıyorsun ? yoksa aksam mı ? pekı bunlar sarkmayı engeller mı sızce ? sımdı de korkum bu benım. yetersız spordan dolayı bır de sarkarsam yaaaaaaa

iş yerinde yapanları da duydum evet :)) akşamda olabilir ben aksam kendı kendıbasımayken yapıyorum :)) sporsuz kılo verılınce kaslar zayıflıyor zarar vermış oluyoruz vücuda.işyerinde evde asansör yerine merdivenleri kullan mesela.. bir de iş yerinde spor dıye aratırsan ınternette ofıste yapılcak basıt hareketler var kimse farketmeden bıle yapılabılır aslında hıc bısı yapamasan otururken karın ve popo kaslarını sık bırak :))) basit gibi gelıyor ama çok yapınca yoruyor ınsanı bırde bende twister var.bımden almıstım bır yıldır kenarda duruyor onu kullanacagım yıne gelirse bime haber verırım.aksamları bı yere gıdemezsem kullanılabılır mesela...

Canım merhaba öncelikle, dün annem çok az yağ ile karnı yarık yapmıştı onu yemeyi düşünüyorum. Yanındada yoğurt yerim. Akşamı düşünmedim ama bir salata olabilir.

Valla her doktor başka birşey diyor canım. Öncelikle ekmeği neden yediğin önemli. Canım istemiyor, tadını özlemiyorum, sağlıklı değil, kepeklide bile beyaz un ve bir sürü şeker var. Aramıyorum ve yemiyorum. 2 hafta oldu yemiyeli..

rapunzel, ben de aynı soruyu sormustum ekmek yemıyor hıc sultanerdem. sebeplerını anlatmıstı seker mıktarından dolayı yemıyordu sanırım. ben sormustum ekmek olayını 2-3 gun once ona.

Evet canım, şuanda hiç yemiyorum ve aramıyorum. Boşuna yemişim senelerdir.

Canım ben 2 ayda verdiğim kiloları spor yaparak vermedim. Çok tembeldim ve zamanımda olmuyordu açıkcası. İzinli olduğumda bu foruma girdim ve spor yapmaya başlamıştım. Eskiden haftada 2 kez Zumbaya giderdim ama. Şuanda üstüne daha çok düşüyorum çok kilo verdim ve durmasını istemediğim için.

Bugün hiç birşey istemiyor canım, öğle yemeğinide annemin zoruyla yedim. Akşam iştahım düzelirse salata yerim.
diyet Listem
Sabah:
2 adet kaynamış yumurta
3 Zeytin
Yarım kibrit kutusu kadar peynir
1 domates

Öğle:
1 adet karnı yarık
(patlıcanın içini oyup hafif zeytinyağ sürüp fırna atıldı, kıymasıda cok az yağ ile ve domates ile yapıldı)

Akşam:
Belki salata yerim

Spor:
Bugün 3 saat kutu kaldırıp indirmekten gözlerim bile terledi... Sanırım yürüyüşten daha etkili olur.

ekmeği aramıyorsan tADINI DA SEVMIYORSAN NE GÜZEL posalı seyler ve baklagıller tutar onun yerını mutlaka. ama ben zeytınle peyniri ekmeksiz düşünemiyorum:) bir gün bende bunca zaman bosuna yemişim dersem çok gülerim :))

Dersinn emin ol. Ben peynirli yumurtayı beyaz ekmeğin içiyle bandıra bandıra yemeyi nasıll severdim. Ama vucuda ne verirsen ona alışıyor.

Kızlar yaptığım sporlar işe yaradı. 2 gün önce tartılmıştım ve yarın tartılamıyacağım için şimdiden yolluyorum. Ben artık tam 77.0 kiloyum!Eki Görüntüle 463714
Verilen kilo: 2.3 kg

Ben 2 kilo vermekten korkuyorum gerçi. 2 kilo verdiğimde hep bir takılma oluyor. Umarım olmaz. 82'den 80'e gelene kadar baya beklemiştim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…