106'yı gördüm 79 kiloyum.Çoğu gitti,azı kaldı (resimli)

Kızlar sizin ideal/Olmak istediğiniz kilo kaç?

• Ankete Katılan
    305

Canım fotoğrafı çektiğimden baya azım şuan, ama basenlerimden dolayı hep öyle görünüyor ve o kırmızılı fotoda göbek çok vardı korse kullanıyodum normal hayatta artık.
Toplam vucud yağım 34.2% Yağ kütlem 26.3 kilo ve 1.64 boyundayım. Kası bilmiyorum.
Protein'de baklagillerde var, sütle ve yoğurtta var. Tavuk yiyorum onda var (bir kac gündür kestim çok yedim diye) Kırmızı et hiç yemem normaldede hiç yemezdim. Böyle...

Son düzenleme:

canım dogru bıldıgın cok yanlıs var belırtmek ısterım aynı boydayız ve ınanırmısın ben 72 kıloda 38 beden gıyınıyorum kas kutlem fazla sen kas kaybetmıssın etının sallanması bu yuzden cunkı ınsan zayıflarken proteın tuketmelı eger proteın az tuketılırse kas kaybedılır yag degıl ,kas yagdan daha az yer kaplar ve kas kaybettıgın zaman daha az kılo vermıssın gıbı gorunursun sendekı sorun bu canım bırde vucuttakı kas oranı ne kadar fazla olursa o kadar yag yakımıda artar cun kı kasların calısması ıcın yag yakmaya ıhtıyacı vardır ayrıca sana bır tuyo vereyım spor yaparken en dar kıyafetlerını gıy bana dua etmeyıde unutma hem derın sıkılasıyor hemde sıkısan yagı yakmak daha kolay oluyor .sımdılık aklıma gelenler bunlar .

Kas kaybetmem mümkün değil, spor yapıyorum. Tabi kayıp olmuştur ama çoğu yağdan oldu eminim. O yağlar neden sallanıyor biliyormusun? Ben çoook minyon tipli bir kızım. Suratım ufacık. Abartmıyorum bileğim 7 yaşındaki kardeşimden daha ince. Boy ile olmuyor herşey malesef. Benim kemiklerim yapılı değil. Benim yağsız vucudum 40 kilo sadece. Yani aslında vermem gereken kilo çok fazla. Benim üst bedenim şuan 40 ve 79 kiloda 40. üstümde neredeyse yağ kalmadı, bütün geri kalan kilolar bacağımda toplanmış. Senle ben bir olamayız canım

Son düzenleme:

Canım spor yaparken korse takmanı tavsiye etmem. Çok rahatsız oluyorsan daha uzun bir t-shirt giyebilirsin ama korseyle spor olmaz

Son düzenleme:
Canım spor yaparken korse takmanı tavsiye etmem. Çok rahatsız oluyorsan daha uzun bir t-shirt giyebilirsin ama korseyle spor olmaz

Evet ya... şu sıkı tayt gibi şeyler var spor için, lycra gibi sanki nylon tipi var. Bilmiyorumki ne yapiyim. Tshirtte giysem ben hisediyorum zıp zıp ay bi sinirki. Denicem birşeyler, bakalım neler bulucem.

Kas kaybı var mı yok mu bilemem ama boy ve kilo durumuna göre fotoğraflarda normal görünüyorsun bence, boyunun 1,64 ve 2. fotoğrafta da 83 kilo olduğunu göz önünde bulundurursak.

migren var cok ac kalamıyorum.. Bır de tansıyonum cok düşüyor.. 20 gün önce burun ameliyatı oldum ondan spor da yasak ancak diyetle:))) ama seni takdir ediyorum hem de çok:)

Kas kaybı var mı yok mu bilemem ama boy ve kilo durumuna göre fotoğraflarda normal görünüyorsun bence, boyunun 1,64 ve 2. fotoğrafta da 83 kilo olduğunu göz önünde bulundurursak.

Evet canım. Sadece yapıda meselesi. Arkadaşın dedikleride doğru ama beni normalde görmediği için. Ben zaten kas yapmak için koşucak gibi yürüyorum ve makinalar kullanıyorum. Bacaklarım benim hep büyük görüncek, genlerim böyle yapıcak birşey yok yani. Bide gerçekten çok yağ var bende, kalıbım çok küçük çünkü. Yakında fotoğraf çekicem tekrar, bakalım görücekmisiniz.

migren var cok ac kalamıyorum.. Bır de tansıyonum cok düşüyor.. 20 gün önce burun ameliyatı oldum ondan spor da yasak ancak diyetle:))) ama seni takdir ediyorum hem de çok:)

Biliyomusun bendede migren varrr:) Artık onu takmamayı öğrendim ben. Sen aç kalmıyacaksınki, doğru şeyler yiyip yemek yeme süreni uzatacaksın. Mesela demin alnımın gözümün yanından yanından vurmaya başladı ağrı, hemen bii kuru şeftali tarçın yaptım sorun yok. Akşam yemeğimi yemedim bile ben, yemicemde bu saatten sonra ve çok iyiyim.
Çok teşekkürler inan sizlerin çok yardımı oluyor.

Bugün erkenden yatıcam yarın işe gidiyorum, çok işim var. Bugün gerçekten yoruldum ve yatmak istiyorum artık. Makinalar yüzünden popomda acı var, inşallah sabaha ağrımazlar. O kasları çalıştırmamışım sanırım.
Okuyan herkesi mucuxladım

Son düzenleme:

sen calısıyor musun ? mesaı saatlerın ve gunlerın nasıl ? calısırken bu dıyet ve sporları nasıl yapabıldın ?

Bugün itibari ile ben de başlıyorum :) 15 kilo vermelıyım en azz :S

Son düzenleme:
Hu hu, Sultan Hanım günlüğe bugün uğramamışsınız. Bekleniyorsunuz :126:

sen calısıyor musun ? mesaı saatlerın ve gunlerın nasıl ? calısırken bu dıyet ve sporları nasıl yapabıldın ?

Bugün yazamadım hiç.. 6'dan beri çalışıyorum. Geçen hafta çalışmıyordum, ama yapılıyor. Fazla yoğun çalışmıyorum. Telefonum bozuldu şuan onunla uğraşıyorum yazarım.

Son düzenleme:
Bugün işe döndüm ve çok uzun bir günde. 6'da başladım yeni döndüm. Sabah yürüdüm 30 dakika ama birdaha yapmıcam, iş yerindede yoruldum zaten.
Sabah erkenden miğdemi tutsun diye yumurta kırdım, ceviz ve peynir yedim.
İş yerinde molada bir kafeye gidip salata aldım. İçinde marul vardı, zeytin vardı, fasulyeler vardı ve biberler vardı. Üstünede fırınlanmış tavuk göğüsü koydurdumm. mmm Çok güzeldi, resiminide çektim Akşamı daha yemedim ama şimdi hazırlıcam...

Eki Görüntüle 462559
Menüm

Sabah:
Az zeytin yağda iki tane hafif pişmiş yumurta
Kibrik kutusu kadar peynir
Bir avuç ceviz

Öğle:
Tavuk/Salata (resimdeki)

Ara:
3 çilek/1 taze kayısı

Akşam:
Hindi göğüsü ızgara
1 kase yoğurt

Spor:
30 dakika yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…