- Konu Sahibi SultanErdem
-
canım boyun kaç birde sanırım kas kaybın çok olmuş nede ni ise çok kilo vermıssın ama yınede az vermıs gıbı duruyorsun ,belkıde boyundan kaynaklanıyordur .listende protein grubunu göremedım bu yuzden kas kaybı fazla olabılır ,vucut yag ve kas oranını bılıyormusun ?
Canım fotoğrafı çektiğimden baya azım şuan, ama basenlerimden dolayı hep öyle görünüyor ve o kırmızılı fotoda göbek çok vardı korse kullanıyodum normal hayatta artık.
Toplam vucud yağım 34.2% Yağ kütlem 26.3 kilo ve 1.64 boyundayım. Kası bilmiyorum.
Protein'de baklagillerde var, sütle ve yoğurtta var. Tavuk yiyorum onda var (bir kac gündür kestim çok yedim diye) Kırmızı et hiç yemem normaldede hiç yemezdim. Böyle...
canım dogru bıldıgın cok yanlıs var belırtmek ısterım aynı boydayız ve ınanırmısın ben 72 kıloda 38 beden gıyınıyorum kas kutlem fazla sen kas kaybetmıssın etının sallanması bu yuzden cunkı ınsan zayıflarken proteın tuketmelı eger proteın az tuketılırse kas kaybedılır yag degıl ,kas yagdan daha az yer kaplar ve kas kaybettıgın zaman daha az kılo vermıssın gıbı gorunursun sendekı sorun bu canım bırde vucuttakı kas oranı ne kadar fazla olursa o kadar yag yakımıda artar cun kı kasların calısması ıcın yag yakmaya ıhtıyacı vardır ayrıca sana bır tuyo vereyım spor yaparken en dar kıyafetlerını gıy bana dua etmeyıde unutma hem derın sıkılasıyor hemde sıkısan yagı yakmak daha kolay oluyor .sımdılık aklıma gelenler bunlar .
Kızlar artık kendimi koşu yapmaya hazır hisediyorum, nefesim kesilmiyor yürürken ve bacaklarım acımıyor. Sadece bir sorun var. Kalçam çok löp löp ediyor bugün denedim. Çok rahatsız oluyorum bu durumdan. Hem ben rahatsız oluyorum arkamda birşey sallanıyorhemde görüntü kirliliği. Korse alıyım diyorum. Sıkı olursa sallanmaz herhalde. Evdede olması gerekiyor. Yarın sabah 6'da başlıyorum işe, işten sonra alıyım. Akşam gidemesemde Perşembe işten önce yada sonra giderim.
Bakalım nasıl olacak...
Canım spor yaparken korse takmanı tavsiye etmem. Çok rahatsız oluyorsan daha uzun bir t-shirt giyebilirsin ama korseyle spor olmaz
Kas kaybetmem mümkün değil, spor yapıyorum. Tabi kayıp olmuştur ama çoğu yağdan oldu eminim. O yağlar neden sallanıyor biliyormusun? Ben çoook minyon tipli bir kızım. Suratım ufacık. Abartmıyorum bileğim 7 yaşındaki kardeşimden daha ince. Boy ile olmuyor herşey malesef. Benim kemiklerim yapılı değil. Benim yağsız vucudum 40 kilo sadece. Yani aslında vermem gereken kilo çok fazla. Benim üst bedenim şuan 40 ve 79 kiloda 40. üstümde neredeyse yağ kalmadı, bütün geri kalan kilolar bacağımda toplanmış. Senle ben bir olamayız canım
migren var cok ac kalamıyorum.. Bır de tansıyonum cok düşüyor.. 20 gün önce burun ameliyatı oldum ondan spor da yasak ancak diyetle:))) ama seni takdir ediyorum hem de çok:)
canım inan şu an daha akşamı yemedim hiçte canım istemiyor. Acıkmıyorum hiç artık. çünkü acıktıracak şeyler yemiyorum. Senin kilon normal kiloda şuan, yavaş yavaş ekmeği şekeri kessen sende acıkmazsın, tabi ciddi bir hastalığın yoksa
Kas kaybı var mı yok mu bilemem ama boy ve kilo durumuna göre fotoğraflarda normal görünüyorsun bence, boyunun 1,64 ve 2. fotoğrafta da 83 kilo olduğunu göz önünde bulundurursak.
migren var cok ac kalamıyorum.. Bır de tansıyonum cok düşüyor.. 20 gün önce burun ameliyatı oldum ondan spor da yasak ancak diyetle:))) ama seni takdir ediyorum hem de çok:)
Kızlar artık kendimi koşu yapmaya hazır hisediyorum, nefesim kesilmiyor yürürken ve bacaklarım acımıyor. Sadece bir sorun var. Kalçam çok löp löp ediyor bugün denedim. Çok rahatsız oluyorum bu durumdan. Hem ben rahatsız oluyorum arkamda birşey sallanıyorhemde görüntü kirliliği. Korse alıyım diyorum. Sıkı olursa sallanmaz herhalde. Evdede olması gerekiyor. Yarın sabah 6'da başlıyorum işe, işten sonra alıyım. Akşam gidemesemde Perşembe işten önce yada sonra giderim.
Bakalım nasıl olacak...
sen calısıyor musun ? mesaı saatlerın ve gunlerın nasıl ? calısırken bu dıyet ve sporları nasıl yapabıldın ?
Hu hu, Sultan Hanım günlüğe bugün uğramamışsınız. Bekleniyorsunuz :126:
Bugün itibari ile ben de başlıyorum :) 15 kilo vermelıyım en azz :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?