- Konu Sahibi SultanErdem
-
canım benim harikasın Allah bozmasıninan yaşadıklarını paylasarak ben ve benim gibilere büyük yarar sağlıyrsun mesela ben çoğu bayan gibi P.tesi diyete başlar salı olmadan bitiririm ama artık öyle yoook. sanırım 2 ayda 15 kilo vermişsin çok iyi aslında ama ben öyle sabredemiyorum onun için isveç diyeti düşünüyorum yorumlara vs. baktım hemen hemen herkes yağdan gittiğini söylemiş kafama yattı aslında en sağlıklısı senin diyetin ama devamlılığı sağlamak çok zor yapabiline helal olsun çok güzelmişsin dahada güzel olmuşsun canım
Cnm şeker benim hayatımı mahvetti ya ben lise son sınıfta kilo almaya başladım öncesinde 50 kiloydum boy 1.66 gibi 1.70 dielim çok zayıftım kimse inanmazsı benim kilo alacağıma aldım işte((( ekmek ve şekeri kesmek lazım benim bir arkadaş onlaro kesti ve acayip zayıfladı
çook sevindimm tebriklerr:) bendende 2 2 gidip yakamı bırakır ıns bu kılocuklar bende 1 hafta olmasını beklıyorum sabırsızlıklaa :))
Kızlar bunu 5 dakika önce çektim. Günlüğüme giren olursa yorum yapabilir mi? Sizce kilom için çokmu fazla görünüyorum?
Eki Görüntüle 463780
Güzel olmaz mı tabi canım çok çok güzel birsey istediğin kıyafeti giyebilmek oranı buranı kapatmaya çalışmadan yürümek çok güzel ama bunu başarabilmek zor işte
Ya canımm çok teşekkürler insaların farketmesi okadar güzelkii. Sende yaparsın, herşey bizde bitiyormuşş. Yapamayacağımız hiç birşey yok canımm. İsveç diyetini çok kilon varsa yapma bence. Zaten o diyet 13 günlük, 13 günden fazla yapma
Kızlar bunu 5 dakika önce çektim. Günlüğüme giren olursa yorum yapabilir mi? Sizce kilom için çokmu fazla görünüyorum?
Eki Görüntüle 463780
Eki Görüntüle 463780
Eki Görüntüle 463780
Sultan abla valla 1 ay sonraki halini çok merak ediyorum.İlk fotoğraftaki kadınla şimdiki arasında dağlar kadar fark var.Ciddi anlamda kutluyorum. :) Alkışsultanablayaaa <3
seni çok taktir ettim şekerim insan isteyince yapabiliyormuş.maaşallah çok güzel olmuşsun:)
sadece basenler cnm.. ona yapıyla ılgılı göbek baya baya gıtmişşş :)) darısı basımızaa :))
Basen var cnm((( onları atarsan süper olacak göbek falan göremedim:))
bayağı zayıflamışsın :) Genel olarak çok iyisin bence böle devam et
Dediğim arkadaşım ramazanda zayıflamaya başlamış ekmek hiç yemiyorum ,şeker azda olsa var tatlı yerim dedi. O yulaflı bisküvilerden yiyormuş dediğine göre zamanla midesi küçülmüş hemen doyuyor birde sahura kadar olan zamanda 10 bardak su içiyorum dedi ramazandan sonra bayağı zayıfladı resimlerini gösterdi inanamadım. birde 5 çayı varmış o çok iyi oluyor dedi sende öle yapabilirsin ben öle yapıcam inş. faydalı olur bende göbekten alıyorum basen falan fazla olmuyo(( dar bi giysi giymek falan hiç olmuyo giysilerim üzerimde kötü duruyo ağlıcam ya ühühüüü
Bi arkadaşım var o 100 kiloydu 70 e düştü sabahları 1 elma yiyorum dedi o tok tutarmış gün boyu iyi geliormuş :)) daha aklıma gelmiyor birşeyler daha demişti ama
Fazla göstermiyorsun canım aksine daha zayıf duruyorsun başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?