- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #3.601
spor tablomuz
pazartesi salı çarşamba perşembe cuma cumartesi pazar toplam sıralama Umutdeniz4 195 159 Bulamiyorum @elifimm39 S sdctnsn 290 200 BitmeyenUmidim 540 Amine Busra @tombuldut @fantastikaaa Y Yasamenerjisi
İyiyim canım sağol,Tesekkur ederim cnm
Allah sabir versin az kaldi cnm insallh mukafatini gorursun. Hepimiz diyetisyen kontrolunu sabirsizlikla bekliyoruz
Eklerim cnm simdi tabloya
Iyiyim cnm cok sukur. Ramazan baslangicinda 92ydim ama ramazanda aldim vermem biraz zor oldu adapte olamadim su an 93.5 kiloyum. Bu gece izmir yolcusuyum insallah en az hasarla donerim memleketten orda cok fazla dikkat edebilecegimi dusunmuyorum ama doner donmezde yine eskisi gibi sistemime donmeyi planliyorum. Yolumuz uzun dura kalka ilerliyoruz. Insallah yavas yavas kalici olarak vericez kilolarimizi.
Sen neler yaptin nasil gidiyor. Ugradigin icin tesekkur ederim. Arada yazarsan memnun olurum
O grupta bir de @tan35 vardi o ne yapti acaba. @tan35 cnm senin nasil gidiyor beslenme duzenin kac kilo oldun. Insallah iyisindir
Tesekkur ederim cnmİyiyim canım sağol,
Uğrarım tabii ki, ara ara uğradığım da olmuştu aslında ama yazmamıştım. O gruptan sen ve tan aklımda kaldınız nedense:)
O en son nisanda girmiş foruma. Umarım iyidir.
Sana da iyi tatiller diliyorum canım
İyi tatiller canım, hayırlı yolculuklar olsun .Bol bol sebze yersin , sizin oralar bolluk olur.Tesekkur ederim cnm
Allah sabir versin az kaldi cnm insallh mukafatini gorursun. Hepimiz diyetisyen kontrolunu sabirsizlikla bekliyoruz
Iyiyim cnm cok sukur. Ramazan baslangicinda 92ydim ama ramazanda aldim vermem biraz zor oldu adapte olamadim su an 93.5 kiloyum. Bu gece izmir yolcusuyum insallah en az hasarla donerim memleketten orda cok fazla dikkat edebilecegimi dusunmuyorum ama doner donmezde yine eskisi gibi sistemime donmeyi planliyorum. Yolumuz uzun dura kalka ilerliyoruz. Insallah yavas yavas kalici olarak vericez kilolarimizi.
Sen neler yaptin nasil gidiyor. Ugradigin icin tesekkur ederim. Arada yazarsan memnun olurum
O grupta bir de @tan35 vardi o ne yapti acaba. @tan35 cnm senin nasil gidiyor beslenme duzenin kac kilo oldun. Insallah iyisindir
Çok teşekkür ederim canım zahmet oluyor sanadaTesekkur ederim cnm
Hayirli yolculuklar tatilin güzel gecsin inş..carsamba günüde iki saat tarlada calismam var..Valizleri toparladim cok sukur. Bugun kizlari yikayip temizlik yapicam.
2-3 gundur kasiklarim agriyor erken gelecek diye tahmin ediyorum ama hala gelmedi insallah gece yollarda gelmez
Sabah namazdan sonra uyumadim. Gece yolculuktada uyumaman lazim benim icin biraz zorlu olacak. Oglen meryem uyurken bende biraz kestirebilsem bari
İyi tatiller canım, hayırlı yolculuklar olsun .Bol bol sebze yersin , sizin oralar bolluk olur.
Tatil kaç gün sürecek canım, hemen kilo almazsın ,en kötü ihtimal sabit kalırsın.
Bulamiyorum canım bugün 1 saat tempolu yürüyüş yaptım
Hayirli yolculuklar tatilin güzel gecsin inş..carsamba günüde iki saat tarlada calismam var..
Cok iyi canim tebriklerKızlar diyetisyene gittim .1 ,1 kilo vermişim ;1kilosu yağ .bu hafta normal bir listem var ve Bugun ödül olarak serbestim :))
Bu çok güzel bir haber ,1 kg yağdan vermişsin süpersin maşallahKızlar diyetisyene gittim .1 ,1 kilo vermişim ;1kilosu yağ .bu hafta normal bir listem var ve Bugun ödül olarak serbestim :))
İniallah canım darısı başınıza :)Bu çok güzel bir haber ,1 kg yağdan vermişsin süpersin maşallah,darısı bana ve tüm kilo vermek isteyenlere
İnşallah bir an önce çözersiniz sorununuzu canım , fazlada ayrı kalmayın derimGünaydın kızlar tabii uyanalı 5 saat filan olsada iyisinizdir inşallah
Ben bu hafta ruhsal açıdan pek iyi değilim eşimle aramız biraz limoni ve artık çok sıkıldım bu durumdan haftaya önce İstanbula gidicem 1 hafta sonra da bandırma'ya memleketime 1 ay filan uzak kalıcaz bu arada birbirimizi özleriz ayrılık iyi gelir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?