- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- 198
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #1.821
Afiyet olsun canım.Buralardayız canim.eşimin halıya yemek sosunu dökmesiyle başlayan temizlik furyası bahar temizliğine döndü sanırım. Yine temizlik yaptım bugün.
Menü çok iç acıcı değil bugün.
Ara
1 küçük muz
Öğle
1 küçük bir kase nohut (susuz)
Bir kase çorba
1 kase yogurt
Ara 1 elma
Akşam
Yemek yapmıştım ama kızım arkadaşlarını getirmiş onlara verince bana yemek kalmadı
Ben de süt sıkıntısı olmasın diye kalanlardan yedim.
1 kase yoğurt
Salata
2 kasik bulgur pilavi
Avuç içi kadar (önceki günden kalma) etli ekmek
Ara 1 elma
3 litre su bitti
Spor yapamam çok yoruldum temizlik yaparken.
Smoothie de ne var canım bide yemek yemeyip sadece onu içiyorsun sanırım kaç gün devam edicek
Bugünkü menüm.
1 ceviz ve suyu
Kahvaltı
Türk kahveli chialı puding
Öğlen
Soğanlı kıyma kavurması
4 kaşık yoğurt
Ara
1 portakal
1 dilim beyaz peynir
Akşam
Yeşil mercimekli bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt
1 domates
5 yaprak marul
3.5 litre su
Spor
Leslie 5K = 45 dk
Tarifi yazayım canım
1 su b. süt
3 yada 4 yemek kaşığı chia
4 tane çilek ( istediğin meyve olabilir ,muz ,elma,hurma,kuru üzüm. )
2 ceviz
1 çay kaşığı türk kahvesi
Hindistan cevizi
Bal isteğe göre eklemesende oluyor
Hepsini karıştırıp bir kavanoza koydum ,geceden hazırlayıp buzdolabına koydum,sabaha kahvaltı hazır
Sadece sporla ya da sadece diyetle olmuyor canim Işte. Ikisini bir arada götürürsen kilo veriliyor yoksa coook zaman istiyor o da bıkkınlık getiriyor bi süre sonra. Bak yaz geliyor vazgeçersek çok pişman oluruz.
hayırlı olsun cnm inşallah istediğin kiloya gelebilirsin. bekliyoruz istediğin zaman buyur gelBulamiyorum hasibecim burası çok samimi hergün okuyorum yazdıklarınızı. çok güzel gidiyosunuz hepiniz ben de gelicem en yakın zamanda. sağlıklı beslenmeye çalışıyorum nerdeyse 1 aydır ama ilk defa bu hafta oturtabildim sanırım. hepinize sevgiler
Sağol canım5 gunluk program cnm musayit bir zamanda yazcam size insallah
O saganli kiyma kavurmasina bir de yumurta kircan ooohhhh misss. Eskiden olsa bir de sicacik ekmek bana bana yicektinama artik ekmeksiz yiyoruz
Afiyet olsun cnm
Emzirirken yapamayız sanırım bunukızlar programı pcden kopyala yapıştır yapabiliyorum
yazılar büyük yazıldığı için bu şekilde olacak kusura bakmayın
HER GÜN YAPILACAKLAR:
1.5 LİTRE NORMAL SU
1.5 LİTRE DETOKS SU
1 KUPA YAĞ YAKICI ÇAY
1 KUPA METABOLİZMA HIZLANDIRICI ÇAY
1 KUPA RAHATLATICI ÇAY
BUNLARIN TARİFİ VERİLECEK
BU 3 KUPA ÇAY VE SULAR GÜNÜN HER SAATİ İSTENİLDİĞİ ZAMAN İÇİLEBİLİR SAAT SINIRLAMASI YOKTUR
emzirirken çaylar içilemez yazıyordu.Emzirirken yapamayız sanırım bunu
Afiyet olsun canımara öğün: hurmalar çok güzel oldu
şimdi gidip çorbamı hazırlayayım bakalım nasıl olacak
Eki Görüntüle 2254281
Bu menüye kilo vermemek mümkün değil zaten çok merak ediyorum ne kadar kilo vericek sin bakalımİKİNCİ GÜN
UYANINCA: 300 ML DETOKS SU YANINDA 10 TANE KABAK ÇEKİRDEĞİ
SABAH
BAĞIRSAK ÇALIŞTIRAN SMOOTHİE:
(1 SU BARDAĞI KEFİR+ 6 DAL DEREOTU +5 YAPRAK TAZE NANE+10DAL MAYDANOZ+½ÇAY KAŞIĞI TOZ ZENCEFİL+¼ FIRINLANMIŞ ARMUT (ARMUTU HAŞLAYIN VEYA 5 DAKİKA FIRINDA PİŞİRİN)+1TATLI KAŞIĞI KETEN TOHUMU HEPSİNİ BLENDERDAN GEÇİRİN.)
ARA
1 TANE TÜRK KAHVESİ
HURMA DOLMASI
(3 TANE HURMANIN İÇİNİ AÇIN VE KAKAOYA BATIRIN. TOPLAM 1 ÇAY KAŞIĞI KADAR KAKAO.HER BİR HURMAYA
1ER TANE BADEM EKLEYİN)
ÖĞLE
ÇORBA (600 ML)
(LAHANA ÇORBASI: 2 ORTA BOY SOĞAN, 1 DİŞ SARIMSAK, YARIM LAHANA,1 KAPYA BİBER, KİMYON, KARABİBER, ZERDEÇAL, ½DEMET MAYDANOZ, 3 YEMEK KAŞIĞI MERCİMEK (yeşil), 3 YEMEK KAŞIĞI BİBER SALÇASI. 1 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİNYAĞ.BÜTÜN MALZEMEYİ DOĞRAYIN VE YAĞI EKLEYİN. ÜZERİNİ ÇORBA KIVAMINDA OLACAK ŞEKİLDE SU İLE DOLDURUN.)
ARA
ÖDEM ATICI YEŞİL SIVI
(10 DAL MAYDANOZ+ 5 DAL PAZI + 10 DAL DEREOTU 70 GRAM ANANAS + 50 GRAM YEŞİL ELMA + 1 ÇAY KAŞIĞINDAN AZ TOZ ZENCEFİL)
AKŞAM
öğlenki ÇORBASI
(600 ML)
(2 KASE KADAR TÜKETİN)
bendeBu menüye kilo vermemek mümkün değil zaten çok merak ediyorum ne kadar kilo vericek sin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?