Inşallah çok teşekkür ederimBebeginiz icin uzulmeyin, sevinin. O babasi olacak adamdan kurtarmissiniz. Bundan sonra cok daha iyi bir hayat sizi bekler umarim.
Yetememekten çok korkuyorum çünkü babasına çok düşkün oğlum. Ama o pislik o maddeyi kullanmadan oğlunu bile sevmiyo içtikten sonra da oğlum oğlum canım oğlumBence mutsuz şiddet olan bı evde büyüyeceğine bilmeden büyümesi en iyisi anneler yeter bence
bana inanın, hırsız,madde bağımlısı,anneme zerre değer vermeyen bir babam olacağına, annemle babamın ayrılmasını yeğlerdim.Merhaba hanımlar. Dertleşmek istiyorum. 2bucuk senelik evliyim 11 aylık oğlum var ve şuan eşimle boşanma aşamasındayız evleri ayırdık. Çalışmıyor madde kullanıyor şiddet hakaret ne ararsanız var evdeki eşyaları satmaya başladı tost makinesi televizyon yüzüklerim. Kaç defa sans verdim oğlum için ama arttık canıma tak etti. Ben bundan sonrasını düşünüyorum oğluma tek başıma nasıl yeticem onu babasız büyütmek hiç istemedim eksik kalmasın onun eksikliğini hissetmesin diye ama bu adamdan baba olmaz onu anladım. Bebeğim için O kadar üzülüyorum ki benim durumumda olanlar varmı.kafayı yemek üzereyim artık yavrum daha 1 yaşında bile değil onun için O kadar üzülüyorum ki
evet baba varken yok gibi olması daha zor ama biz 9 kardeşiz babam vefat ettiğinde annem 42 biz küçüklerse 2 8 10 15 yaşındaydık evet diğerleri büyüktü bizden ama annem bize yetmiş düşün kaç çocuğa yetmiş çok zorluk çekmiş ama asla pes etmemiş o yüzden anneler hep güçlü olur o gücü kendinde gör lütfenYetememekten çok korkuyorum çünkü babasına çok düşkün oğlum. Ama o pislik o maddeyi kullanmadan oğlunu bile sevmiyo içtikten sonra da oğlum oğlum canım oğlum
Ben 2 yıl ayrı yaşadıktan sonra boşanma davası açtım.Sizin gibi ben de çok defa şans verip en son pes ettim..3 yaşında oğlum var. 3 yaş krizleri korkutuyor beni nasıl büyüteceğim diye düşünüyorum ben de bazen ama iyi olur inşallah, beraberken çok mutsuzdum şimdi huzurum var şükür.Oyle devam etmektense böylesi daha iyiMerhaba hanımlar. Dertleşmek istiyorum. 2bucuk senelik evliyim 11 aylık oğlum var ve şuan eşimle boşanma aşamasındayız evleri ayırdık. Çalışmıyor madde kullanıyor şiddet hakaret ne ararsanız var evdeki eşyaları satmaya başladı tost makinesi televizyon yüzüklerim. Kaç defa sans verdim oğlum için ama arttık canıma tak etti. Ben bundan sonrasını düşünüyorum oğluma tek başıma nasıl yeticem onu babasız büyütmek hiç istemedim eksik kalmasın onun eksikliğini hissetmesin diye ama bu adamdan baba olmaz onu anladım. Bebeğim için O kadar üzülüyorum ki benim durumumda olanlar varmı.kafayı yemek üzereyim artık yavrum daha 1 yaşında bile değil onun için O kadar üzülüyorum ki
Merhaba hanımlar. Dertleşmek istiyorum. 2bucuk senelik evliyim 11 aylık oğlum var ve şuan eşimle boşanma aşamasındayız evleri ayırdık. Çalışmıyor madde kullanıyor şiddet hakaret ne ararsanız var evdeki eşyaları satmaya başladı tost makinesi televizyon yüzüklerim. Kaç defa sans verdim oğlum için ama arttık canıma tak etti. Ben bundan sonrasını düşünüyorum oğluma tek başıma nasıl yeticem onu babasız büyütmek hiç istemedim eksik kalmasın onun eksikliğini hissetmesin diye ama bu adamdan baba olmaz onu anladım. Bebeğim için O kadar üzülüyorum ki benim durumumda olanlar varmı.kafayı yemek üzereyim artık yavrum daha 1 yaşında bile değil onun için O kadar üzülüyorum ki
Birsürü kanıtım delilim var canım. Göstermek bile istemiyorum oğlumu onaOğlunla canını kurtarmissin babaligi eksik kalsin.anlasmali da yada çekişmelide onun madde kullandığını söylersen yada kanitlarsan çocuğu görmek için tek başına alamaz bile.sana bunlari yapan çocuğa da yapar.
Böyle bir babanın eksikliğini hiç bir çocuk hissetmez merak etmeyin. Madde bağımlısı baba mı olur Allah aşkına. Şddetin her türlüsü var siz hala "babasız nasıl büyüyecek" derdindesiniz. Kurtulduğunuza şükredinMerhaba hanımlar. Dertleşmek istiyorum. 2bucuk senelik evliyim 11 aylık oğlum var ve şuan eşimle boşanma aşamasındayız evleri ayırdık. Çalışmıyor madde kullanıyor şiddet hakaret ne ararsanız var evdeki eşyaları satmaya başladı tost makinesi televizyon yüzüklerim. Kaç defa sans verdim oğlum için ama arttık canıma tak etti. Ben bundan sonrasını düşünüyorum oğluma tek başıma nasıl yeticem onu babasız büyütmek hiç istemedim eksik kalmasın onun eksikliğini hissetmesin diye ama bu adamdan baba olmaz onu anladım. Bebeğim için O kadar üzülüyorum ki benim durumumda olanlar varmı.kafayı yemek üzereyim artık yavrum daha 1 yaşında bile değil onun için O kadar üzülüyorum ki
Allah sanada sabır versin canım olan çocuklara oluyor ama huzur yoksa zaten ne yapsan boş. Babalığı bile yapaBen 2 yıl ayrı yaşadıktan sonra boşanma davası açtım.Sizin gibi ben de çok defa şans verip en son pes ettim..3 yaşında oğlum var. 3 yaş krizleri korkutuyor beni nasıl büyüteceğim diye düşünüyorum ben de bazen ama iyi olur inşallah, beraberken çok mutsuzdum şimdi huzurum var şükür.Oyle devam etmektense böylesi daha iyi
Oluyor malesef. Ve insan ister istemez düşünüyor yaşamadan kimse bilemez. Ben evladımın derdindeyim. Şuan yavrumun hiç biseyden haberi yok ve ne kadar kötüde olsa karşısında baba dediği adam var ne kadar nefret etsemdeBöyle bir babanın eksikliğini hiç bir çocuk hissetmez merak etmeyin. Madde bağımlısı baba mı olur Allah aşkına. Şddetin her türlüsü var siz hala "babasız nasıl büyüyecek" derdindesiniz. Kurtulduğunuza şükredin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?