- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.361
- 548
- 29
Şimdi nerede yaşıyorsunuz? Hay Allah halinize çok üzüldüm.Seni okadar iyi anlıyorum ki M Mavili51 aylarca ailemin evinde kaldım her dediklerine göz yumdum kurtulmak için (bana sen evlendin şimdi bk ye çek )dediler sustum .temizlik yaparken çocuk durmuyordu bari çocuğa bak ben burda olmasaydım sen yapmicaktin dedim ,sen burda olmasaydın çocuğunda burda olmazdı bende bakmak zorunda olmazdım denildi yine sustum. Bir odada çocuğumu uyutamadim birinde kardeşim internet oyunu oynuyordu diğerinde ders çalışıyorum deniliyordu bir diğer odada annemler oturuyordu gittim banyoda hüngür hungur ağladım .düşün aglicak yerim bile yok banyoda. Kocam benden iyiymiş dediler daha neler neler... Daha neler neler çok sabrettim buna rağmen bı gün patladim kavga ettik kovuldum ..simdi kocam dünyanın en iyi adama bile olsa benim içim ona açılmıyor açılmicak .çünkü onun yaptıkları yüzünden bu hale düştüm ...ailen arkadaysa ardına bile bakma çocuğum babasız büyür diyede korkma zaten çocuğun buyuse böyle bir babadan nefret eder .biz aşık oldumuz adamdan nefret etmedikmi onlarda eder...inşallah çok mutlu olursunuz yolunuz bahtiniz açık olsun kardeşim
Şimdi nerede yaşıyorsunuz? Hay Allah halinize çok üzüldüm.
Ayy çok üzüldüm sizin adınızaSeni okadar iyi anlıyorum ki M Mavili51 aylarca ailemin evinde kaldım her dediklerine göz yumdum kurtulmak için (bana sen evlendin şimdi bk ye çek )dediler sustum .temizlik yaparken çocuk durmuyordu bari çocuğa bak ben burda olmasaydım sen yapmicaktin dedim ,sen burda olmasaydın çocuğunda burda olmazdı bende bakmak zorunda olmazdım denildi yine sustum. Bir odada çocuğumu uyutamadim birinde kardeşim internet oyunu oynuyordu diğerinde ders çalışıyorum deniliyordu bir diğer odada annemler oturuyordu gittim banyoda hüngür hungur ağladım .düşün aglicak yerim bile yok banyoda. Kocam benden iyiymiş dediler daha neler neler... Daha neler neler çok sabrettim buna rağmen bı gün patladim kavga ettik kovuldum ..simdi kocam dünyanın en iyi adama bile olsa benim içim ona açılmıyor açılmicak .çünkü onun yaptıkları yüzünden bu hale düştüm ...ailen arkadaysa ardına bile bakma çocuğum babasız büyür diyede korkma zaten çocuğun buyuse böyle bir babadan nefret eder .biz aşık oldumuz adamdan nefret etmedikmi onlarda eder...inşallah çok mutlu olursunuz yolunuz bahtiniz açık olsun kardeşim
İyiyim eşimle mecburen barıştım çocuğum 3 yaşında .şuan kullanmiyor ama geçmiş geçmiyor ve ben ona artık hiç güvenmiyorum .aynı yatakta bile yatmiyorum mecburen devam eden bir evlilik gibi işteAyy çok üzüldüm sizin adınızaşuan nasılsınız peki, ayrı eve çıkabildinizmi?
Allah herdaim yardımcınız olsun
Böyle biriyle kim mutlu olur ki. Aman diyeyim 2. Çocuk falan yapma. Sende onu kullan. Büyüt bebeğini, al eline işini, koy totişe tekmesini.Eşimin yanındayim canım bu olanlardan onun haberi yok bir şans vericem hastaneye yaticaksin dedim yatti 2 hafta hala ilaç tedavisi görüyor.mutlumusun dersen açıkçası değilim .geçmişi geride bırakamıyorum malesef
Asla canım kesinliikle çocuk bitmiştir benim için Allah olanı bağışlasın.bi büyüsün çocuğum ben ne yapicami biliyorumBöyle biriyle kim mutlu olur ki. Aman diyeyim 2. Çocuk falan yapma. Sende onu kullan. Büyüt bebeğini, al eline işini, koy totişe tekmesini.
Canim madde kullanan biriyle aynı evde nasıl buyuteceksin? Yarin obur gun adam parasız kalınca seni yada bebegini başkasına satmaya çalışırsa ne yapacaksın? Ya lütfen ama ilk boşanan da siz değilsiniz son da olmazsınız bu kadar trajedi yapmayın adam her türlü iğrençliği yapmış hala diyorsunuz, ki bebeğime yeter miyim ?suan ne faydası var
Senin adına çok üzüldüm. Insanın ailesinin arkasında durması büyük şans çok şükür ki benim ailem arkamda ama sanki onlara yük olacakmis gibi düşünüyorum şimdi mecburen kardeşimin odasına biz gecicez ona küçük oda verilcek ama ona bile kardeşim siz rahat olun yegenimle diyor 15 yaşındaki çocuk. Herkesin derdi sınavı kendine büyük. Peki şimdi nasıl hayatın?Seni okadar iyi anlıyorum ki M Mavili51 aylarca ailemin evinde kaldım her dediklerine göz yumdum kurtulmak için (bana sen evlendin şimdi bk ye çek )dediler sustum .temizlik yaparken çocuk durmuyordu bari çocuğa bak ben burda olmasaydım sen yapmicaktin dedim ,sen burda olmasaydın çocuğunda burda olmazdı bende bakmak zorunda olmazdım denildi yine sustum. Bir odada çocuğumu uyutamadim birinde kardeşim internet oyunu oynuyordu diğerinde ders çalışıyorum deniliyordu bir diğer odada annemler oturuyordu gittim banyoda hüngür hungur ağladım .düşün aglicak yerim bile yok banyoda. Kocam benden iyiymiş dediler daha neler neler... Daha neler neler çok sabrettim buna rağmen bı gün patladim kavga ettik kovuldum ..simdi kocam dünyanın en iyi adama bile olsa benim içim ona açılmıyor açılmicak .çünkü onun yaptıkları yüzünden bu hale düştüm ...ailen arkadaysa ardına bile bakma çocuğum babasız büyür diyede korkma zaten çocuğun buyuse böyle bir babadan nefret eder .biz aşık oldumuz adamdan nefret etmedikmi onlarda eder...inşallah çok mutlu olursunuz yolunuz bahtiniz açık olsun kardeşim
Oğlumun bunu demesini hiç istemem hemde hicBöyle baba varken babasız büyümek hiç sorun değil emin olun, benim annem de bu düşünceyle boşanmadı zamanında keşke babasız büyüseymişim diyorum.
Herşeyi oğlum için yapıyorum boşanma kararını bu yüzden verdim Zaten sadece ister istemez sonrasını düşünüyorumÇocuğunuzun ileride madde kullanan, şiddet eğilimli, küfürbaz arkadaş çevresi olsa, koparmak için elinizden geleni ardınıza koymazsınız ama babası olunca bu kişi niyeyse spermi sebebiyle hoş görülüyor.
Bırakın Allah aşkına, çocuğunuzun canının hiç mi ehemmiyeti yok gözünüzde?
Eşimin yanındayim canım bu olanlardan onun haberi yok bir şans vericem hastaneye yaticaksin dedim yatti 2 hafta hala ilaç tedavisi görüyor.mutlumusun dersen açıkçası değilim .geçmişi geride bırakamıyorum malesef
Estafurullah olurmu öyle şey burası zaten bunun için degilmi bende yeniyim burda sürekli giremiyorum sayfaya. Bizim hayırsızda hastaneye yatıcakmıs tedavi olacakmış ama ben bırakıcagına inanmıyorum. Huylu huyundan vazgeçmez. Şuan sırf ona bi şans veriyim diye hastaneye yatıcak sonra yine aynıKonu sahibi lütfen kusura bakma insanlar sorunca bende cevaplama gereği duydum
Estafurullah olurmu öyle şey burası zaten bunun için degilmi bende yeniyim burda sürekli giremiyorum sayfaya. Bizim hayırsızda hastaneye yatıcakmıs tedavi olacakmış ama ben bırakıcagına inanmıyorum. Huylu huyundan vazgeçmez. Şuan sırf ona bi şans veriyim diye hastaneye yatıcak sonra yine aynı
O kadar anlıyorum ki seni. Karşımda kendimi gördüm okuyunca çünkü bende hep öyle dua ederdim ölsün mezarına bile gitmem diye. Çünkü hayatımı mahfetti. Hayal kurduğum evlenmek için can atan adam gitti yerine şeytana dönüşmüş biri geldi. Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun. O kadar çok isterdimki söyle 3 sene öncesine dönmek. Ama keskelerlede yasanmıyorAhh kuzum onlar yüzünden bu guvensizlimiz işte .güven kirildimi birdaha tamiri olmuyor .benimki hala birşey yok ama güvenmiyorum heran yapabilir bu korku bile tek başına yetiyor.hergun acaba bugünde yapacakmi diye diye anksiyete bozukluğu tanısı aldım .yine onun yüzünden onu asla affetmicem hakkımda haram olsun. Çünkü bu yaşananlar unutulmuyor psikolojimiz bozulduguyla kalıyor .sen beni anlarsın insan kocasını ölmesini istermi ben ozamanlar hergun dua ediyordum Allah nolur ölüm haberi gelsin bikere de kurtar bizi derdim . nasıl psikoloji bu bilirsin. Halbuki ben bu adama ölüyordum ya okadar asiktimki herkesi karşıma aldım bunun için karşılığı bu yasattiklari oldu işte
Aynen canım bunu bitek yasayanlar anlayabilir. Allah onları ıslah etsin bizede sabır versinO kadar anlıyorum ki seni. Karşımda kendimi gördüm okuyunca çünkü bende hep öyle dua ederdim ölsün mezarına bile gitmem diye. Çünkü hayatımı mahfetti. Hayal kurduğum evlenmek için can atan adam gitti yerine şeytana dönüşmüş biri geldi. Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun. O kadar çok isterdimki söyle 3 sene öncesine dönmek. Ama keskelerlede yasanmıyor
Kaç defa sans vermekle hata etmişsiniz. Evdeki eşyaları satan adamdan baba olur mu ? Kötü bir baba ile büyümesindense sadece sizle büyüsünMerhaba hanımlar. Dertleşmek istiyorum. 2bucuk senelik evliyim 11 aylık oğlum var ve şuan eşimle boşanma aşamasındayız evleri ayırdık. Çalışmıyor madde kullanıyor şiddet hakaret ne ararsanız var evdeki eşyaları satmaya başladı tost makinesi televizyon yüzüklerim. Kaç defa sans verdim oğlum için ama arttık canıma tak etti. Ben bundan sonrasını düşünüyorum oğluma tek başıma nasıl yeticem onu babasız büyütmek hiç istemedim eksik kalmasın onun eksikliğini hissetmesin diye ama bu adamdan baba olmaz onu anladım. Bebeğim için O kadar üzülüyorum ki benim durumumda olanlar varmı.kafayı yemek üzereyim artık yavrum daha 1 yaşında bile değil onun için O kadar üzülüyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?