11 aylik oglum ve babasız büyütmek

Doğumdan 1 ay sonra öğrendim demişsiniz. O güne kadar bu adam size çiçek bahceleri mi sundu? Neden onu baba yapmak istediniz? Gerçekten muazzam örnek bir eş miydi?
Yoksa görmek mi istemediniz,sinyalleri zaten almış mıydınız?

Ben bundan sonrasını düşünüyorum oğluma tek başıma nasıl yeticem onu babasız büyütmek hiç istemedim eksik kalmasın onun eksikliğini hissetmesi
Sadece aynı evde yaşamakla baba olunmaz ki bu adam da bir baba değilmiş zaten. Sizin sorumluluklarınız değişmeyecek çocuğunuzla ilgili, ve boşanmanız çocuğunuz için hem daha iyi olacak hem de bu kadar güçlü bir anneye sahip olduğu için gurur duymasını sağlayacak. Sizce de çocuğunuzun "babasız" büyümesi, rezil bir rol modelle büyümesinden iyi değil mi? Umarım her şey dilediğiniz gibi olur.

Benim arkadaşım var bebek daha 5 aylıkken ayrıldı. Onun da kocası çalışmıyordu. Ne aradı ne sordu çocuğunu. Aradan 6 7 yıl geçti yeni yeni aramaya başladı. Arkadaşım geçen yıl evlendi tekrar. Çocuk yeni eşini o kadar seviyor ki. Yeni hayatınız eminim eskisinden çok daha güzel olacak.

Boşandıktan sonra sakın bu adama çocuğu tek vermeyin. Madde kullandığı kanıtlanırsa mahkeme vermez zaten. Allah korusun sakın vermeyin

Bu kadar dramatize etmeye gerek yok çünkü ortada bir baba yok. Nice çocuklar babasız büyüyor anneleri pırlanta gibi yetiştiriyor

Bu kadar dramatize etmeye gerek yok çünkü ortada bir baba yok. Nice çocuklar

Öğrendiğim güne kadar hiç bi sorun yoktu çünkü dışarda içip evinde iyi bi eşti ilgiliydi kibardı. Olması gerektiği gibi bi evliliğimiz vardı. Hatta çok güzeldi diyebilirim. Öğrendiğim günden sonra o adam gitti başkası geldi. Çünkü artık biliyordum ve her dışarı çıktığında onun için çıktığını biliyordum. Sonrası zaten facia. Ögrenmemde zaten annemin bende kalmasıyla ortaya çıktı çünkü rahat değildi ve sürekli bi bahane bulup dışarı çıkmak istiyordu.

Madde bağımlısı ve anlattığınız detayları yapan bir baba tedavi edilmeden çocuğunuzun yanında olsa baba olabilir mi! Daha çok zarar verir. Öyle anne babalar var ki, çocuklarının hayatında olmasalar çocuklarına daha faydalı olacak. Maalesef işiniz iki kat zor ama kararlı olursanız her şeyin üstesinden gelirsiniz.

Bu durumda babasız büyütmek çocuğunuza yapacağınız en büyük iyilik olacak.

Çok geçmiş olsun da evliyken sanki babayla büyüyormuş gibi dertlenmişsiniz bağımlı şiddet canavarı babayla büyüse nolur büyümese nolur ömür boyu annem yüzünden böyle bir babayla büyüdüm der dururdu yani

Ablacım madde kullanıyor demissin
Allah korusun da yarın bisey bulamazsa seni cocugu satmayacagı ne malum?
Ne üzülmesi sacmalama yahu:S

Bebeğiniz için daha hayırlı bir karar almışsınız. Şuan üzülüyorsunuz ama üzerinden zaman geçince daha sağlıklı düşüneceksiniz. Tek başına çocuk yetiştirmek zordur eminim. Ama bir gün karşınıza size eş çocuğunuza babalık edecek iyi biri çıkabilir.

Çocuğunuz böyle sağlıksız bir adamla büyürse inanın ki daha kötü olur. Hiç üzülmeyin.

Canim madde kullanan biriyle aynı evde nasıl buyuteceksin? Yarin obur gun adam parasız kalınca seni yada bebegini başkasına satmaya çalışırsa ne yapacaksın? Ya lütfen ama ilk boşanan da siz değilsiniz son da olmazsınız bu kadar trajedi yapmayın adam her türlü iğrençliği yapmış hala diyorsunuz, ki bebeğime yeter miyim ?suan ne faydası var ki zaten madde kullanan adamin

Abla sen de ne cekmissin cidden ya.
Her gördüğümde yorumlarda dua ediyorm.
Allah yüzünü güldürsün insallah bundan sonra

Abla sen de ne cekmissin cidden ya.
Her gördüğümde yorumlarda dua ediyorm.
Allah yüzünü güldürsün insallah bundan sonra
Amin canım ya hepimizin yüzü gülsün inşallah.
Merak etme ben yaşadıklarımı 12 yıl önce yaşadım bitti çok şükür.artik öyle dert çekme falan durumun yok olsada akillandim çekemem artık
Aman sende oku ibret al dikkat et canım

Bir an önce kurtulun o adamdan..
Madde bağımlılığı yüzünden evdeki eşyayı satmaktan sonrası aklıma feci şeyler getiriyor. Bunu sonu felaket olabilir...

Niye? Aa babasız derler diye mi ? Peki babası uyuşturucu kullanan berduşmuş denmek daha üzücü ve ayıp değil mi ? Üzülmeyin bu kadar artık böyle şeyler çok normal

Bebeğiniz için üzülmeyin .Çünkü kaybettiği bir şey yok .Asıl bu adamla devam ederseniz o zaman oturup uzulun bence .Baba sifatini hak eden biri yok ortada çünkü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…