Çok şükür benimde annem babam bana destek bu yönden bende şanslıyım. Şuan evde yokken bile huzurluyum. Artık tamamen çıksın hayatımdan. Rabbim yardımcımız olsun. Inşallah bende sizin gibi atlatırım bu süreciBenim kızım 2 yaşındaydı eski eşimden ayrildigimda.evet önceleri zor oluyor ama hepsi geçiyor inan.benim annem bana destek olmuştu çok rahat geçirdim o süreci.
Eski eşim madde kullanıyordu ama öyle evdeki eşyaları satma durumu falan yoktu.once psikolojik şiddet sonra fiziksel şiddet başladı.cocugumu o ortamda büyütmedigim için çok huzurluyum.
Sende bunları düşün.oglun o ortamda büyümesin.seninde huzurun olur çocuğun da çok mutlu olur.kafan rahat olur.
Hakkında hayırlısı olsun
Malesef çalışmıyorum çünkü oğluma bakabilcek biri yok. Annem çalışıyorMadde kullanan,evdeki eşyaları satan adamdan koca da baba da olmaz. Boşanmaya karar vermekle iyi yapmışsınız. Umarım çalışıyorsunuzdur.
Çok şükür benimde annem babam bana destek bu yönden bende şanslıyım. Şuan evde yokken bile huzurluyum. Artık tamamen çıksın hayatımdan. Rabbim yardımcımız olsun. Inşallah bende sizin gibi atlatırım bu süreci
bana inanın, hırsız,madde bağımlısı,anneme zerre değer vermeyen bir babam olacağına, annemle babamın ayrılmasını yeğlerdim.
çocuğunuzu böyle bir adamla yaşamak zorunda bırakırsanız asıl haksızlık
Bak ne güzel ailen sana destekmis.Çok şükür benimde annem babam bana destek bu yönden bende şanslıyım. Şuan evde yokken bile huzurluyum. Artık tamamen çıksın hayatımdan. Rabbim yardımcımız olsun. Inşallah bende sizin gibi atlatırım bu süreci
Ben 2 yıl ayrı yaşadıktan sonra boşanma davası açtım.Sizin gibi ben de çok defa şans verip en son pes ettim..3 yaşında oğlum var. 3 yaş krizleri korkutuyor beni nasıl büyüteceğim diye düşünüyorum ben de bazen ama iyi olur inşallah, beraberken çok mutsuzdum şimdi huzurum var şükür.Oyle devam etmektense böylesi daha iyi
Amin allah razı olsun. Ben ona yardım etmeye çalıştım ama artık dayanacak gücüm kalmadı.artik evladımın önünde bile vurmaya başladı bana. Vicdanım inanın çok rahat rabbim biliyor neler cektigimi onun için neler yaptığımı şimdi mahvettiği hayatta sürünsünAllah yar ve yardimciniz olsun,eminim cok zordur sizin icin ama birazda bardagin dolu tarafindan bakin lutfen,oyle bir babayla buyumesi onda daha derin yaralar acardi lutfen bunu ne kendinize ne de evladiniza yapmayin..o dustugu cukurdan siz cikaramazsiniz,sorumlusu da siz degilsiniz vidange yapmayin zararin neresinden donseniz kardir, rabbim hayirli kapilar acsin evladinizla dualarim sizinle:)
Işte en korktuğumda o zaten onun babası var benim niye yok demesi. Çok zor cokkkBak ne güzel ailen sana destekmis.
O zaman daha çabuk atlatirsin bu durumu.
Çocuğun için üzülme bence böylesi daha iyi.demekki böylesi daha hayırlıymis diye düşün.cocugunun o evde büyümesini hayal et ne kadar zor olurdu.
Benim kızım çok zorluk çekmedi bosanmadan sonra.zaten akli ermiyor daha çocukların.ama ilkokulda zorlanmisti.herkesin babası var diye.o zaman biraz zorlanıyor çocuklar arkadaşlarının ailesini görünce.zamani gelince çocuğunu alıştırabilirsin.cocuk için pedagog desteği alırsın.
Sen güçlü olursan çocuğun da güçlü olur ve kolay atlatirsiniz emin ol.
Merak etme canım onlarda geçiyor.Işte en korktuğumda o zaten onun babası var benim niye yok demesi. Çok zor cokkk
Ne güzel kadınmış anneniz ellerinden öperim. Allahım banada o gücü versinevet baba varken yok gibi olması daha zor ama biz 9 kardeşiz babam vefat ettiğinde annem 42 biz küçüklerse 2 8 10 15 yaşındaydık evet diğerleri büyüktü bizden ama annem bize yetmiş düşün kaç çocuğa yetmiş çok zorluk çekmiş ama asla pes etmemiş o yüzden anneler hep güçlü olur o gücü kendinde gör lütfen
Evet akli erince bu adam bana vurduğu zaman daha çok psikolojisi bozulcak. Belki oğluma bile vurmaya kalkıcak pislik. Evde o maddeyi içerken görücek.Merak etme canım onlarda geçiyor.
İlk ayrılan çocuğu anneden babadan ayrı kalan siz olmayacaksınız.cocuk büyüyünce,akli erince daha zor olacak sonuçta.hem babasının ve sizin durumunuzu görecek hem boşanmayı yaşayacak.
O zaman geldiğin de onun da çaresini bulursun merak etme.
Amin inşallah canım Rabb'im sana o gücü versin hep yanında olsun sende kendine güven ve asla pes etmeNe güzel kadınmış anneniz ellerinden öperim. Allahım banada o gücü versin
İşte en kötüsü bu canım.Evet akli erince bu adam bana vurduğu zaman daha çok psikolojisi bozulcak. Belki oğluma bile vurmaya kalkıcak pislik. Evde o maddeyi içerken görücek.
Çocuğunuz için uzulmenize gerek yok Çocuğunuz için en doğru ve en sağlıklı kararı almışsınızMerhaba hanımlar. Dertleşmek istiyorum. 2bucuk senelik evliyim 11 aylık oğlum var ve şuan eşimle boşanma aşamasındayız evleri ayırdık. Çalışmıyor madde kullanıyor şiddet hakaret ne ararsanız var evdeki eşyaları satmaya başladı tost makinesi televizyon yüzüklerim. Kaç defa sans verdim oğlum için ama arttık canıma tak etti. Ben bundan sonrasını düşünüyorum oğluma tek başıma nasıl yeticem onu babasız büyütmek hiç istemedim eksik kalmasın onun eksikliğini hissetmesin diye ama bu adamdan baba olmaz onu anladım. Bebeğim için O kadar üzülüyorum ki benim durumumda olanlar varmı.kafayı yemek üzereyim artık yavrum daha 1 yaşında bile değil onun için O kadar üzülüyorum ki
Doğum yaptıktan 1 ay sonra öğrendim. Öğrendiğim gibi ya tedavi olursun ya boşanırız dedim Oğlum 40 günlıkken hastaneye yattı tedavi olmak için ama 2 ay sonra yine başladı içmeye o gün bugündür öğrendigimdenberi ipin ucu iyice kaçtı evde içmeye başladı zaten biliyorum diye gamsızlaşti. Sonrada şiddet başladıEşiniz hamile sonra mı madde kullanmaya şiddet uygulamaya başladı?
Doğru karar vermişsiniz o adamdan ne koca olur ne baba ve umarım aileniz arkanızdadır..herşey gönlünüzce olsun inşallah
Oğlunuzu bu zamana kadar kendiniz büyütmüşsünüz zaten. Öyle bir babası olacağına olmaması daha hayırlıdır. Aileniz yanınızda ise onlara geri dönüp işe girin. Kendi çalışma hayatınız olsun. Bir kadın isterse herşey olur. Keşke emin olmadan çocuk yapmasak ama oluyor işteMerhaba hanımlar. Dertleşmek istiyorum. 2bucuk senelik evliyim 11 aylık oğlum var ve şuan eşimle boşanma aşamasındayız evleri ayırdık. Çalışmıyor madde kullanıyor şiddet hakaret ne ararsanız var evdeki eşyaları satmaya başladı tost makinesi televizyon yüzüklerim. Kaç defa sans verdim oğlum için ama arttık canıma tak etti. Ben bundan sonrasını düşünüyorum oğluma tek başıma nasıl yeticem onu babasız büyütmek hiç istemedim eksik kalmasın onun eksikliğini hissetmesin diye ama bu adamdan baba olmaz onu anladım. Bebeğim için O kadar üzülüyorum ki benim durumumda olanlar varmı.kafayı yemek üzereyim artık yavrum daha 1 yaşında bile değil onun için O kadar üzülüyorum ki
Öyle bir adamın yanında çirkin alışkanlıkları örnek alarak büyümesindense inan babasız büyümesi daha iyidir.evt belki eksikliğini çekecek ilerde ama bebeğinizin ilerdeki ahlakı,davranışları,yaşam şekli için bunu yapmanız daha doğru.inanın ilerde büyüyünce sizi anlayacaktır zaten.inşallah güzel bir hayatınız olurMerhaba hanımlar. Dertleşmek istiyorum. 2bucuk senelik evliyim 11 aylık oğlum var ve şuan eşimle boşanma aşamasındayız evleri ayırdık. Çalışmıyor madde kullanıyor şiddet hakaret ne ararsanız var evdeki eşyaları satmaya başladı tost makinesi televizyon yüzüklerim. Kaç defa sans verdim oğlum için ama arttık canıma tak etti. Ben bundan sonrasını düşünüyorum oğluma tek başıma nasıl yeticem onu babasız büyütmek hiç istemedim eksik kalmasın onun eksikliğini hissetmesin diye ama bu adamdan baba olmaz onu anladım. Bebeğim için O kadar üzülüyorum ki benim durumumda olanlar varmı.kafayı yemek üzereyim artık yavrum daha 1 yaşında bile değil onun için O kadar üzülüyorum ki
Evet öyle oldu var ama yoktu. Oğlum benim mucizem. Ben çocuk istemiyordum zaten doktorda tedavisiz hamile kalamazsın demişti polikistik over sendromu var bende. Allahımın mucizesi ilaç kullanmaya basliycagim gün hamile olduğumu öğrendim. Benim için imkansızdı. Keşke o adamdan olmasaydiOğlunuzu bu zamana kadar kendiniz büyütmüşsünüz zaten. Öyle bir babası olacağına olmaması daha hayırlıdır. Aileniz yanınızda ise onlara geri dönüp işe girin. Kendi çalışma hayatınız olsun. Bir kadın isterse herşey olur. Keşke emin olmadan çocuk yapmasak ama oluyor işte
İnşallah allah razı olsunÖyle bir adamın yanında çirkin alışkanlıkları örnek alarak büyümesindense inan babasız büyümesi daha iyidir.evt belki eksikliğini çekecek ilerde ama bebeğinizin ilerdeki ahlakı,davranışları,yaşam şekli için bunu yapmanız daha doğru.inanın ilerde büyüyünce sizi anlayacaktır zaten.inşallah güzel bir hayatınız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?