Kizkardesim de kucaginda 6 aylik bebegi ile bosandi. Danistigi psikolog en az 1 dengeli ebeveyn cocuk icin yeterli dedi. Dengesiz bir ebeveynin yoklugu, varligindan cok daha faydali.Merhaba hanımlar. Dertleşmek istiyorum. 2bucuk senelik evliyim 11 aylık oğlum var ve şuan eşimle boşanma aşamasındayız evleri ayırdık. Çalışmıyor madde kullanıyor şiddet hakaret ne ararsanız var evdeki eşyaları satmaya başladı tost makinesi televizyon yüzüklerim. Kaç defa sans verdim oğlum için ama arttık canıma tak etti. Ben bundan sonrasını düşünüyorum oğluma tek başıma nasıl yeticem onu babasız büyütmek hiç istemedim eksik kalmasın onun eksikliğini hissetmesin diye ama bu adamdan baba olmaz onu anladım. Bebeğim için O kadar üzülüyorum ki benim durumumda olanlar varmı.kafayı yemek üzereyim artık yavrum daha 1 yaşında bile değil onun için O kadar üzülüyorum ki
İnşallah çok teşekkür ederim elimden gelenin fazlasını yapıcam herzamanBöyle bir adam oğlunun başında dursa nolur. En güzel kararı vermişsiniz. Eminim oğlunuza da çok güzel yetersiniz. Güçlü olun kararınızdan vazgeçmeyin
Gün geçtikçe verdiğim kararın o kadar doğru olduğunu anlıyorum. Şimdi 5 gündür içmiyormuş madem yapabiliyo niye bana eziyet etti bu kadar allah onu bildiği gibi yapsın. Hastaneye yatıcakmıs düzelicekmis o zaman ben pişman olacakmışım onu bırakıp gittiğim için bu şekilde konuşuyormuş annelerine ablalarınaKaç defa sans vermekle hata etmişsiniz. Evdeki eşyaları satan adamdan baba olur mu ? Kötü bir baba ile büyümesindense sadece sizle büyüsün
SiZe fiziksel şiddet uyguladı mıÇok şükür benimde annem babam bana destek bu yönden bende şanslıyım. Şuan evde yokken bile huzurluyum. Artık tamamen çıksın hayatımdan. Rabbim yardımcımız olsun. Inşallah bende sizin gibi atlatırım bu süreci
Evet uyguladı. Hem fiziksel hem psikolojik baskıSiZe fiziksel şiddet uyguladı mı
Duygularınızı ve acınızı anlıyorum üzgün olmakta haklısınız .Bazen bize hayatın verdikleri ya da veremediklerine elimizden gelen bir sey olmuyor .Keşke boyle bi insan olmasaydı ama sizin yapabileceğiniz hiç bir sey yok ;biz insanız ve bazen yanlış yapılabiliyoruz tercihlerimizde de .Merhaba hanımlar. Dertleşmek istiyorum. 2bucuk senelik evliyim 11 aylık oğlum var ve şuan eşimle boşanma aşamasındayız evleri ayırdık. Çalışmıyor madde kullanıyor şiddet hakaret ne ararsanız var evdeki eşyaları satmaya başladı tost makinesi televizyon yüzüklerim. Kaç defa sans verdim oğlum için ama arttık canıma tak etti. Ben bundan sonrasını düşünüyorum oğluma tek başıma nasıl yeticem onu babasız büyütmek hiç istemedim eksik kalmasın onun eksikliğini hissetmesin diye ama bu adamdan baba olmaz onu anladım. Bebeğim için O kadar üzülüyorum ki benim durumumda olanlar varmı.kafayı yemek üzereyim artık yavrum daha 1 yaşında bile değil onun için O kadar üzülüyorum ki
O değişmezEvet uyguladı. Hem fiziksel hem psikolojik baskı
Ben ayrildigimda bebegim 6aylikti simdi 11 yasindaMerhaba hanımlar. Dertleşmek istiyorum. 2bucuk senelik evliyim 11 aylık oğlum var ve şuan eşimle boşanma aşamasındayız evleri ayırdık. Çalışmıyor madde kullanıyor şiddet hakaret ne ararsanız var evdeki eşyaları satmaya başladı tost makinesi televizyon yüzüklerim. Kaç defa sans verdim oğlum için ama arttık canıma tak etti. Ben bundan sonrasını düşünüyorum oğluma tek başıma nasıl yeticem onu babasız büyütmek hiç istemedim eksik kalmasın onun eksikliğini hissetmesin diye ama bu adamdan baba olmaz onu anladım. Bebeğim için O kadar üzülüyorum ki benim durumumda olanlar varmı.kafayı yemek üzereyim artık yavrum daha 1 yaşında bile değil onun için O kadar üzülüyorum ki
Oglunu boyle bir babayla buyutmektense babasiz buyutmen emin ol cok daha iyi..Merhaba hanımlar. Dertleşmek istiyorum. 2bucuk senelik evliyim 11 aylık oğlum var ve şuan eşimle boşanma aşamasındayız evleri ayırdık. Çalışmıyor madde kullanıyor şiddet hakaret ne ararsanız var evdeki eşyaları satmaya başladı tost makinesi televizyon yüzüklerim. Kaç defa sans verdim oğlum için ama arttık canıma tak etti. Ben bundan sonrasını düşünüyorum oğluma tek başıma nasıl yeticem onu babasız büyütmek hiç istemedim eksik kalmasın onun eksikliğini hissetmesin diye ama bu adamdan baba olmaz onu anladım. Bebeğim için O kadar üzülüyorum ki benim durumumda olanlar varmı.kafayı yemek üzereyim artık yavrum daha 1 yaşında bile değil onun için O kadar üzülüyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?