11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

senin boy kilo nedir? Yarın yeni bi diyet uyguluycam tabi emin değilim yapabilirmiyim malum dışarda olunca zor oluyo biraz

kilomuz aynı

boyum da tam bılemıyorum bı kere 160 bi kere 157 158 falan gelmiştim hangisi dorğu bilmiyorum o aralarda birşeyim

voitinkini aldım ben ama baya indirile aldık tanıdıktı bide 860 fındık sanırım geçen yıl aldık da ama piyasayı bi araştırım alın derim tatlım 2. Elde alabilirsiniz mantıklı derim

zayıfladınmı peki. Ne kadar süre kullandın ve günde kaç dakıka yaptın.çok mu zor yapması

zayıfladınmı peki. Ne kadar süre kullandın ve günde kaç dakıka yaptın.çok mu zor yapması

Geçen yıl kullandığımda düzenli haftanın 5 günü yarımsaat tempolu yürüyordum aksatmadan birazda yediklerime dikkat ettim 8 kilo kadar vermiştim bu yıl pek kullanamadım abur çubur fln da yiyince o kiloları aldım şimdi tekrar başladım diyetle beraber koşu bandına, zor değil tempolu yürürsen haftanın 5 günü hüç zorlanmıyor insan vakit ayırmak önemli bi hafta yapınca alışkanlık oluyo ztn devamı gelio inşallah

bende 1-73 boyunda 73 kilo koca popolu ince belli bi yapıdayım ve senden şevklendim kilo vercem 65 olcam :) ama nasıl yol göster banadaa.gazla benide.

bi arkadaşım günde 1 saat hafif tempo yürüyüş yapıyordu bide papates diyeti yapıyordu gunde 3 öğün haşlanmıs papates yiyerek 1 haftada 3 kilo verdi.internettede var haşlanmış papates diyeti yazınca cıkıyor. gözlerıme ınanamadım vallaaa.azimle oluyor demekkı

Bnde yarın 17 gün diyetine başlıyacağım :) umarım yapabilirim

bende 1-73 boyunda 73 kilo koca popolu ince belli bi yapıdayım ve senden şevklendim kilo vercem 65 olcam :) ama nasıl yol göster banadaa.gazla benide.

Katıl bize sende biz yaza kadar zayıflama hedefndeyiz ve hiç bozmadan devam ediyoruz hergün yediklerimiz yazıyoruz cuma günlerinde tartılma günümüz:)

Katıl bize sende biz yaza kadar zayıflama hedefndeyiz ve hiç bozmadan devam ediyoruz hergün yediklerimiz yazıyoruz cuma günlerinde tartılma günümüz:)

tamam :d anlaştık canımcım. ben yemeği pek severim. ama tututcam kendımı hadı bakalım. en cok kım verıcek görücekiz :)

160 dir o :) ilkler her zaman doğrudur :))

inşallah öyledir . bes günlük diyete baslamayacakmıydın canım sen ,ben mı yanlış okudum.
bu arada ekmek yedim 2-3 dilim ve nesgafe içtim , nişanlımla tartıştım yemeğe sarıldım. offffff ya 2 gn sonra ailemın yanına gıdecegm ve korkuyorm kılo aldn demelerinden offff ya vallhi kendımden bıktım

Olur tatlım yapalım:) ama ben 10 gün sonra falan başlıcam adet dönemini atlatmak gerekiyormuş da o yüzden başlayınca beraber yaparız tatlım

tamam hayatım bekliyorum ama o zmanda ben olurum gibime geldi. kızlar o kadar yorulmuşum ki ders çalışırken masada uyuya kalmışım yeni uyandım ee 3 buçuk saatlik uyku var ne zamandır dolayısıyla hareket yapamadım

günaydııınnn...

dün akşam koca bir tabak salata yedim ne ararsan vardı içinde :)) birazda yoğurt yedim okadarcık

şimdide salatalık domates peynir ve tam tahıllı ekmek yiyeceğim iki dilim olabilir :)

Merhaba kızlar günaydın ; bugun dayanamayıp tartıldım ve ve ve 1 kg.vermişim 69 kg

Yok cnm bn öyle bişey demedim başka yazıyla karıştırdin sanırım

Afiyet olsun şekerim:)

Herkese.günaydınnnn:)
Bnde bugün 17 gün diyetine başlıyorum:) hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…