senin boy kilo nedir? Yarın yeni bi diyet uyguluycam tabi emin değilim yapabilirmiyim malum dışarda olunca zor oluyo biraz
voitinkini aldım ben ama baya indirile aldık tanıdıktı bide 860 fındık sanırım geçen yıl aldık da ama piyasayı bi araştırım alın derim tatlım 2. Elde alabilirsiniz mantıklı derim
zayıfladınmı peki. Ne kadar süre kullandın ve günde kaç dakıka yaptın.çok mu zor yapması
Geçen yıl kullandığımda düzenli haftanın 5 günü yarımsaat tempolu yürüyordum aksatmadan birazda yediklerime dikkat ettim 8 kilo kadar vermiştim bu yıl pek kullanamadım abur çubur fln da yiyince o kiloları aldım şimdi tekrar başladım diyetle beraber koşu bandına, zor değil tempolu yürürsen haftanın 5 günü hüç zorlanmıyor insan vakit ayırmak önemli bi hafta yapınca alışkanlık oluyo ztn devamı gelio inşallah
kilomuz aynı
boyum da tam bılemıyorum bı kere 160 bi kere 157 158 falan gelmiştim hangisi dorğu bilmiyorum o aralarda birşeyim
Geçen yıl kullandığımda düzenli haftanın 5 günü yarımsaat tempolu yürüyordum aksatmadan birazda yediklerime dikkat ettim 8 kilo kadar vermiştim bu yıl pek kullanamadım abur çubur fln da yiyince o kiloları aldım şimdi tekrar başladım diyetle beraber koşu bandına, zor değil tempolu yürürsen haftanın 5 günü hüç zorlanmıyor insan vakit ayırmak önemli bi hafta yapınca alışkanlık oluyo ztn devamı gelio inşallah[/QUOTEK
KOŞU BANDINDANMI BAHSEDİYORSUN CANIM.. BEN STEP ALETINI SORMUŞTUM
Geçen yıl kullandığımda düzenli haftanın 5 günü yarımsaat tempolu yürüyordum aksatmadan birazda yediklerime dikkat ettim 8 kilo kadar vermiştim bu yıl pek kullanamadım abur çubur fln da yiyince o kiloları aldım şimdi tekrar başladım diyetle beraber koşu bandına, zor değil tempolu yürürsen haftanın 5 günü hüç zorlanmıyor insan vakit ayırmak önemli bi hafta yapınca alışkanlık oluyo ztn devamı gelio inşallah[/QUOTEK
KOŞU BANDINDANMI BAHSEDİYORSUN CANIM.. BEN STEP ALETINI SORMUŞTUM
Yok koşu bandından bahsediyorum koşu bandında spor yapıyorum yazmıştım:) frekanslar karıştı:)
bende 1-73 boyunda 73 kilo koca popolu ince belli bi yapıdayım ve senden şevklendim kilo vercem 65 olcam :) ama nasıl yol göster banadaa.gazla benide.
Katıl bize sende biz yaza kadar zayıflama hedefndeyiz ve hiç bozmadan devam ediyoruz hergün yediklerimiz yazıyoruz cuma günlerinde tartılma günümüz:)
160 dir o :) ilkler her zaman doğrudur :))
Olur tatlım yapalım:) ama ben 10 gün sonra falan başlıcam adet dönemini atlatmak gerekiyormuş da o yüzden başlayınca beraber yaparız tatlım
inşallah öyledir . bes günlük diyete baslamayacakmıydın canım sen ,ben mı yanlış okudum.
bu arada ekmek yedim 2-3 dilim ve nesgafe içtim , nişanlımla tartıştım yemeğe sarıldım. offffff ya 2 gn sonra ailemın yanına gıdecegm ve korkuyorm kılo aldn demelerindenoffff ya vallhi kendımden bıktım
günaydııınnn...
dün akşam koca bir tabak salata yedimne ararsan vardı içinde :)) birazda yoğurt yedim okadarcık
şimdide salatalık domates peynir ve tam tahıllı ekmek yiyeceğim iki dilim olabilir :)
Merhaba kızlar günaydın ; bugun dayanamayıp tartıldım ve ve ve 1 kg.vermişim 69 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?